Vedere frontală și laterală Mercedes-AMG GT Concept în fața unui fundal negru.
Din păcate, videoclipul dorit nu este disponibil momentan. Vă rugăm să încercați din nou mai târziu.
Vizualizare din nou

Designul modelului Mercedes-AMG GT Concept.

Marca de autovehicule sport AMG Future Performance prezintă prototipul hibrid.

Designul modelului Mercedes-AMG GT Concept.

Marca de autovehicule sport AMG Future Performance prezintă prototipul hibrid.

Vedere de sus și laterală Mercedes-AMG GT Concept în fața unui fundal negru
Vedere frontală și laterală Mercedes-AMG GT Concept în fața unui fundal negru.

Proporții musculoase.

Proporții musculoase.

Designul exterior captivează prin proporții extrem de musculoase, volume mari, precum și o structură senzuală și în același timp redusă a suprafețelor. Autovehiculul concept reprezintă filozofia de design a clarității senzuale și conferă plusul tipic AMG în ceea ce privește performanța.

„GT Concept întruchipează până la extrem limba designului nostru și subliniază din nou profilul original al AMG ca marcă de performanță“, spune Gorden Wagener, Chief Design Officer Mercedes-Benz Group AG. „Datorită proporțiilor sale perfecte, acest model oferă un design purist, care accentuează suprafețele, cu forme senzuale și este hot și cool în același timp.“

Caracteristici AMG GT.

Vedere laterală Mercedes-AMG GT Concept în fața unui fundal negru.

Caracteristici AMG GT.

Grila Panamericana cu bare verticale, vopsite roșu pe laterale, noua grafică a farurilor principale extrem de înguste și prizele de aer laterale proiectate foarte dominant din spoilerul față sunt caracteristici tipice de design AMG GT, dezvoltate mai departe în acest model, care exprimă forță pură. Capota motorului care ajunge până la pasajele roților subliniază prin cele două Powerdomes gena clară a unui autovehicul sport. Acest aspect este evidențiat și de vopseaua extravagantă în nuanța Hot Red, a cărei suprafață lucește în lumină precum metalul topit, datorită unei compoziții speciale.

Vedere din spate și laterală Mercedes-AMG GT Concept în fața unui fundal negru.
Vedere de detaliu a lămpii spate de la Mercedes-AMG GT Concept.
Vedere din spate și laterală Mercedes-AMG GT Concept în fața unui fundal negru.

Aspect tipic AMG GT.

Aspect tipic AMG GT.

Partea accentuată din spate, cu lămpile spate extrem de înguste, orizontale și forma capacului hayonului creează de asemenea aspectul inconfundabil AMG GT. Lampa de marșarier dispune de noua tehnologie de iluminare care se regăsește sub geamul de acoperire tridimensional al lămpilor spate. Pentru a evacua căldura emisă înspre exterior, în geamul de acoperire este integrat un modul de răcire striat.

Alte elemente de design în partea din spate sunt difuzorul lat și arcuit în jos și ornamentul central al evacuării, care amintește de Mercedes-AMG GT R.

Mirror Cams.

Vedere de detaliu a oglinzii exterioare cu cameră miniaturală de la Mercedes-AMG GT Concept.

Mirror Cams.

Funcția oglinzilor exterioare este preluată în cadrul studiilor de către camere miniaturale cu formă optimă din punct de vedere aerodinamic, așa-numitele Mirror Cams. Marcajul „EQ Power+“ de pe Mirror Cam indică plusul de performanță la care vă puteți aștepta ca urmare a hibridizării mărcii AMG. Roțile extrem de expresive cu design multi-spițe oferă o vedere asupra frânelor ceramice compozite AMG de înaltă performanță. Etrierele de frână sunt vopsite în culoarea bronzului și poartă inscripția „AMG Carbon Ceramic.

„Nano active fibre technology“.

Vedere de ansamblu a farului hightech al modelului Mercedes-AMG GT Concept cu „nano active fibre technology“.

„Nano active fibre technology“.

Prin „nano active fibre technology“, Mercedes-AMG prezintă pentru prima oară o lumină de rulare pe timp de zi inovatoare. Aceasta este generată prin intermediul unui sistem de lumini special, puternic dintr-un cablu de lumini. Efectul tridimensional al luminilor conferă modelului AMG GT Concept o semnătură luminoasă unică, flancată prin intermediul a numeroase alte măsuri din farul hightech. În marginea superioară este integrată funcția de semnalizare. Impulsul de semnalizare în serie („semnalizator cursiv“) a fost dezvoltat în continuare și captivează prin succesiunea sa extrem de rapidă.