Încărcare simplă și confortabilă – stația Mercedes-Benz Wallbox Home.

Imaginea prezintă o stație Mercedes-Benz Wallbox Home.

Încărcare simplă și confortabilă – stația Mercedes-Benz Wallbox Home.

Încărcarea cu stația Mercedes-Benz Wallbox Home este rapidă și transparentă. Nu trebuie decât să conectați modelul dumneavoastră electric Mercedes-Benz (autovehicule cu baterie electrică sau modele hibrid plug-in) la stația Mercedes-Benz Wallbox Home. De altfel, cablul de încărcare conectat fix (tip 2) este compatibil și cu autovehicule cu priză tip 2 ale altor producători.

 • Rapid: stația Mercedes-Benz Wallbox Home este o stație de încărcare cu un cablu de încărcare conectat fix și o putere de încărcare de până la 22 kW. Cu aceasta puteți încărca mai repid decât de la o priză obișnuită de uz casnic.
 • Practic: reglați-vă cu preclimatizarea o temperatură plăcută în habitaclu încă de dinainte de a începe călătoria.
 • Sigur: un bec multicolor cu LED de pe stația Wallbox indică stadiul actual al procedurii de încărcare. În timpul acestei proceduri, cablul de încărcare este blocat, astfel încât conexiunea să nu poată fi întreruptă. În plus, autorizarea de acces cu întrerupător cu cheie protejează împotriva accesării neautorizate.

Găsiți stația Mercedes- Benz Wallbox Home la departamentul post-vânzări din orice reprezentanță Mercedes-Benz. 

Prin partenerii noștri de încărcare se oferă, în plus, consiliere pentru soluțiile de încărcare, precum și pentru instalarea stației Wallbox.

Dornic să explorezi? Îndrăzneşte cu staţia de încărcare Elvi EVBox!

Imaginea prezintă stația Elvi produsă de EVBox.

Dornic să explorezi? Îndrăzneşte cu staţia de încărcare Elvi EVBox!

Bucură-te de beneficiile staţiei de încărcare Elvi produsă de EVBox şi oferită de ENGIE Romania prin oferta ENGIE e-XPLORE dedicată clienților Mercedes-Benz:

 • Compatibilă cu orice automobil electric.
 • Încărcare de până la 8 ori mai rapidă față de o priză casnică obișnuită.
 • Putere până la 22 kW şi conexiune Wi-Fi & 4G. 
 • Aplicație mobilă pentru urmărirea facilă a sesiunilor de încărcare.
 • Disponibilă oricând, la tine acasă sau oriunde decizi să o instalezi. 
 • Instalarea inclusă oferită prin echipa de tehnicieni ENGIE.

În plus, pentru o experienţă 100% electrică poți alege serviciile de e-mobility alături de un contract ENGIE de furnizare energie electrică din surse regenerabile. Astfel, ai asistenţă tehnică din partea echipei ENGIE, monitorizare online pentru încărcările realizate şi acces la o reţea naţională e-charge.

Pentru detalii suplimentare poţi accesa pagina dedicată ENGIE e-XPLORE sau poţi cere o ofertă personalizată la adresa de e-mail explore@engie.com

Întotdeauna conexiunea corectă.

Imaginea prezintă cablul de încărcare pentru priza de uz casnic (cablu tip 2).

Întotdeauna conexiunea corectă.

Dacă încă nu dispuneți de o stație Wallbox puteți utiliza și o priză obișnuită de uz casnic pentru încărcarea modelului dumneavoastră electric Mercedes-Benz. Tot ce aveți nevoie este cablul de încărcare pentru priza de alimentare de uz casnic (tipul 2), care a fost livrat fie cu autovehiculul dvs., fie este disponibil la centrul dvs. autorizat ca echipament opțional. Totuși, dat fiind un timp de încărcare comparativ mai mare, această opțiune nu este recomandată pentru uzul cotidian.
Vă rugăm să aveți în vedere că mai întâi trebuie să vă verificați conexiunea cu ajutorul unui electrician autorizat.

Mai aveți și alte întrebări? Noi avem răspunsurile!

 • Cum îmi pot proteja stația Mercedes-Benz Wallbox Home de o utilizare neautorizată?

   

  În pachetul de livrare al stației Mercedes-Benz Wallbox Home primiți cheia întrerupătorului cu cheie, cu care puteți bloca încărcarea de către persoane străine. 

   

 • Ce trebuie să am în vedere în calitate de chiriaș sau locatar într-un bloc de apartamente?

   

  Este posibilă instalarea unei stații Wallbox sau a unei stații de încărcare și lângă locul de parcare dintr-un garaj închiriat.
  Proprietarul dumneavoastră, respectiv asociația blocului de apartamente trebuie informată despre asta și trebuie să aprobe instalarea. Vă rugăm să obțineți un acord scris.

   

 • Pot încărca simultan mai multe autovehicule cu stația Mercedes-Benz Wallbox Home?

   

  Cu stația dumneavoastră Mercedes-Benz Wallbox Home puteți încărca autovehicule ale diverșilor producători, dar nu simultan.

   

 • Cât de rapid pot încărca acasă?

   

  Puteți determina timpul de încărcare pentru autovehiculul dumneavoastră cu ajutorul calculatorului nostru pentru timpi de încărcare.

EQC 400 4MATIC: consum de energie electrică în kWh/100 km (în regim mixt): 25,5 - 21,7; emisii de CO2 în g/km (în regim mixt): 0.