*

Pentru un Mercedes-AMG SL 43 , preț 107.143.85 Euro + TVA (127.502 Euro, TVA inclus), rată lunară de 661 Euro + TVA (787 Euro, TVA inclus), calculată pentru durata de 60 luni, avans 50% în valoare de 53.572 Euro + TVA (63.751 Euro, TVA inclus), dobândă nominală 3.9% (DAE finanțare 5.16%), comision analiză dosar 2.6% din preț reprezentând 2.786 Euro + TVA (3.316 Euro, TVA inclus), comision lunar administrare 0 Euro și o valoare reziduală de 21.429 Euro + TVA (25.500.4 Euro, TVA inclus). Ofertă de Leasing Financiar în Euro, realizată prin Mercedes-Benz Leasing IFN SA.

Experimentați acum noul Mercedes-AMG SL Roadster.

Configurator

Către configurator

Contracte de service


Stai fără griji. Noi suntem aici permanent pentru autovehiculul tău Mercedes-Benz.

Contracte de service


Stai fără griji. Noi suntem aici permanent pentru autovehiculul tău Mercedes-Benz.

O femeie relaxată stă pe un fotoliu și ascultă muzică prin căști.
 • Sigur:
  autovehiculul tău se află pe mâini bune la noi – și este întotdeauna întreținut perfect
 • Simplu de planificat:
  beneficiezi de un mai bun control al costurilor prin rate lunare fixe și transparente.
 • Relaxat:
  te poți baza întotdeauna pe autovehiculul tău – și pornești la drum cu un sentiment plăcut.

Indiferent că este vorba despre prelungirea garanției sau despre un contract de service complet, contractele de service Mercedes-Benz oferă variante potrivite pentru orice nevoi și orice buget. Reparațiile neprevăzute, reviziile sau consumabilele sunt deja acoperite, în funcție de contractul de service. Astfel, elimini cheltuielile suplimentare legate de service. Fiecare contract de service Mercedes-Benz asigură calitate Mercedes-Benz – datorită serviciilor specialiștilor noștri calificați și pieselor de origine Mercedes-Benz.

Soluția pentru mobilitate Mercedes-Benz - proprietari


Soluția de mobilitate Mercedes-Benz.

Soluția pentru mobilitate Mercedes-Benz - proprietari


Soluția de mobilitate Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz Mobilo - Sigur vă păstraţi mobilitatea

În cazul unei opriri neplanificate, proprietarii unui Mercedes-Benz pot rămâne mobili în întreaga Europă - cu Mobilo.
În cazul unei opriri nelimitate, proprietarii de Mercedes rămân mobili în întreaga Europă - cu Mobilo.
Vizualizare din nou

Mercedes-Benz Mobilo - Sigur vă păstraţi mobilitatea

Autovehiculul dumneavoastră Mercedes este dotat standard cu garanţia de mobilitate Mercedes-Benz Mobilo. Aceasta înseamnă: Puteţi călători perfect relaxaţi. Dacă vă confruntaţi cu o problemă cu autovehiculul dumneavoastră, suportul la calitatea Mercedes-Benz vă va ajuta în întreaga Europa - şi veţi ajunge sigur la destinaţie.

Extensia Mobilo

Mobilo este iniţial în vigoare timp de patru ani din ziua primei înmatriculări ale autovehiculului dumneavoastră Mercedes: pentru Mercedes-Benz cu primă înmatriculare din 01.04.2008, precum şi pentru Viano din 01.01.2012 Mobilo este iniţial în vigoare pentru patru ani.

După aceea, Mobilo poate fi extins în mod repetat cu câte un an. Este necesar să se efectueze întreţinerea la partener de service autorizat Mercedes-Benz. Cu întreţinere periodică, Mobilo rămâne în vigoare pentru până la 30 de ani!

Reactivarea Mobilo.

Dacă Mercedes-Benz Mobilo a expirat, îl puteţi reactiva în orice moment - efectuând operaţii de întreţinere la autovehiculul dumneavoastră Mercedes efectuate de către Mercedes-Benz Service.

Servicii financiare oferite de Mercedes-Benz Financial Services


Aveți libertatea de a alege.

Servicii financiare oferite de Mercedes-Benz Financial Services


Aveți libertatea de a alege.

 • Leasing financiar

  Leasing financiar prin Mercedes-Benz Financial Services România

  Doriți să conduceți cel mai recent model Mercedes-Benz și să beneficiați de o finanțare transparentă fără costuri ascunse? Mercedes-Benz Financial Services România vă susține eficient în acest demers și veți obține flexibilitatea financiară de care aveți nevoie.

 • Leasing operațional

  Leasing operațional prin Mercedes-Benz Financial Services România

  Aveți nevoie de un cost unic și fix pentru utilizarea unui autoturism Mercedes-Benz? Dacă alegeți serviciul de leasing operațional, veți plăti cu exactitate doar cât stabiliți ca rulaj și durată. Totodată, vă puteți previziona și eficientiza costurile unei flote de autovehicule.

 • Credit auto

  Credit auto prin Mercedes-Benz Financial Services România

  Vreți să deveniți proprietarul unui autovehicul Mercedes-Benz fără să plătiți prețul său dintr-o dată? Atunci plătiți suma în rate lunare predictibile. Până când, în final, va fi cu adevărat al dumneavoastră.

 • Închiriere auto

  Închiriere auto prin Mercedes-Benz Financial Services

  Rate lunare fixe pentru durate mai mici de un an, adaptate necesităților dumneavoastră de sezonalitate și în conformitate cu previziunile de rulaj și durată, la cele mai eficiente costuri.

 • Asigurări

  Asigurări Mercedes-Benz Financial Services România

  Bucură-te de cea mai bună protecție a mașinii, dedicată exclusiv clienților Mercedes-Benz. Prin asigurarea Mercedes-Benz, beneficiezi de acoperirea riscurilor speciale, tratament preferențial în caz de reparație, decontare rapidă către unitățile de service și multe alte avantaje. Aceste servicii personalizate de asigurări sunt disponibile atât în cazul achizițiilor finanțate, cât și a celor în numerar.

Descoperă variantele de asigurare.


Siguranța înainte de toate.

Asigurările noastre îți oferă beneficii multiple în condiții atractive.

Descoperă variantele de asigurare.


Siguranța înainte de toate.

Asigurările noastre îți oferă beneficii multiple în condiții atractive.

Cea mai bună protecție a mașinii.

Tată și fiică stau într-un model Mercedes-Benz Clasa V și bat fericiți din palme.

Cea mai bună protecție a mașinii.

Pe lângă o asigurare complexă a noului tău autovehicul, primești garantat și reparația sa, în caz de daune, într-un service autorizat Mercedes-Benz, conform procedurilor stabilite de producător.

Rezervare închiriere Mercedes Benz


Cea mai bună alegere, indiferent că este pe termen scurt sau lung: Mercedes-Benz Rent.

Rezervare închiriere Mercedes Benz


Cea mai bună alegere, indiferent că este pe termen scurt sau lung: Mercedes-Benz Rent.

Atât de simplu să o închiriezi - atât de dificil să te desparți de ea.

În imagine, o cheie pentru Mercedes Benz Rent.

Atât de simplu să o închiriezi - atât de dificil să te desparți de ea.

De la sportiv la clasic-elegant – partenerul tău Mercedes-Benz îți oferă autovehiculul potrivit pentru orice ocazie. Pentru excursii spontane, apariții impunătoare sau pentru călătoria planificată îndelung – pur și simplu închiriezi modelul Mercedes-Benz dorit, urci la bord și savurezi călătoria.

Avantajele tale:

 • te bucuri de modelul Mercedes-Benz dorit
 • service premium
 • instruire legată de autovehicul, realizată de personal calificat
 • toate autovehiculele sunt disponibile pentru închiriere pe termen scurt sau lung
 • asigurare Full Casco cu participare proprie (opțional)

Motive întemeiate de a apela direct la Mercedes-Benz Financial Services pentru servicii de leasing, finanțare și asigurare.

La noi aveți voie să vă așteptați la servicii cuprinzătoare.
usp_car.svg

Costuri planificabile și transparente

Datorită condițiilor contractuale stabilite știți cu exactitate la ce să vă așteptați.
usp_check.svg

Flexibil și adaptabil

Adaptați foarte flexibil condițiile contractuale la planificarea vieții și a familiei și reacționați rapid la schimbări.
usp_return.svg

Fără griji la drum

La noi sunteți asigurat pentru toate situațiile care pot apărea cu un autovehicul nou Mercedes.

* Ești direcționat spre pagina organizatorului de călătorii zet:motion. GmbH. Evenimentele AMG Experience sunt organizate și realizate de firma zet:motion. GmbH ca organizator extern independent de călătorii. Mercedes-AMG este o marcă a concernului Mercedes-Benz AG și este utilizată de către firma zet:motion. GmbH sub licență.
Mercedes-AMG SL 43: consum de combustibil în regim mixt: 8,9 - 9,4 l/100 km, emisii CO2 în regim mixt: 201 - 214 g/km;
Mercedes-AMG SL 55 4MATIC+: consum de combustibil în regim mixt: 12,3 – 13,0 l/100 km, emisii CO2 în regim mixt: 278 - 293 g/km;
Mercedes-AMG SL 63 4MATIC+: consum de combustibil în regim mixt: 12,5 – 13,0 l/100 km, emisii CO2 în regim mixt: 283 - 294 g/km;
Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ Coupé cu 4 uși: consum de combustibil în regim mixt: 13,0 – 13,5 l/100 km, emisii CO2 în regim mixt: 295 - 308 g/km
Mercedes-AMG GT R Coupé: consum de combustibil în regim mixt: 12,6 – 12,7 l/100 km, emisii CO2 în regim mixt: 288 - 289 g/km<p>Valorile comunicate au fost stabilite conform procedurilor de măsurare impuse. Este vorba de „valorile NEDC-CO2“ în sensul art. 2 nr. 1 Procedura de lucru (EU) 2017/1153. Valorile consumului de combustibil au fost calculate pe baza acestor valori. Informațiile nu se referă la un autovehicul individual și nu sunt parte integrantă a ofertei, ci servesc exclusiv în scopul comparației între diferite modele de autovehicule. Valorile variază în funcție de echiparea specială aleasă.</p>