Pachet Premium.

Al treilea upgrade de echipare pentru modelul tău EQA.

Pachet Premium.

Al treilea upgrade de echipare pentru modelul tău EQA.

Imaginea prezintă trapa culisantă panoramică, disponibilă opțional, a modelului EQA de la Mercedes-EQ, inclusă și în pachetul Premium.

Trapă culisantă panoramică.

Cu trapa culisantă panoramică experimentezi o senzație fascinantă de libertate și savurezi în habitaclu un ambient luminos plăcut.

Imaginea prezintă o reprezentare grafică a pachetului parcare cu cameră video de 360° în modelul EQA de la Mercedes-EQ.

Pachet parcare cu cameră video 360°.

Combinația dintre camera video pentru marșarier și cele trei camere video suplimentare îți oferă o perspectivă de jur împrejur.

Imaginea prezintă unul dintre cele 12 difuzoare ale sistemului de sunet Surround Burmester® în modelul EQA de la Mercedes-EQ.

Sistem de sunet Surround Burmester®.

Difuzoarele de înaltă performanță dezvoltă un sunet de primă clasă în interior, sunet pe care îl poți optimiza dedicat pentru scaunele din față și cele din spate.

Imaginea prezintă climatizarea automată THERMOTRONIC în modelul EQA de la Mercedes-EQ cu temperatură reglabilă individual pentru partea șoferului și partea însoțitorului.

Climatizare automată THERMOTRONIC.

Climatizarea THERMOTRONIC reglează temperatura individuală în două zone. Senzorii păstrează constantă climatizarea dorită pe partea conducătorului auto și partea însoțitorului.

Imaginea prezintă pachetul confort KEYLESS-GO pentru modelul EQA de la Mercedes-EQ: HANDS-FREE ACCESS permite deschiderea complet automată a capacului portbagajului.

Pachet confort KEYLESS-GO.

Cu pachetul confort KEYLESS-GO poți porni și încuia autovehiculul, purtând pur și simplu cheia asupra ta.

Sistem de încărcare fără cablu în modelul EQA de la Mercedes-EQ.

Sistem de încărcare fără cablu pentru terminale mobile.

Nu trebuie decât să fie amplasate în compartimentul de depozitare, iar smartphone-urile compatibile se vor încărca fără cablu.

Imaginea prezintă display-ul de format mare cu rezoluție înaltă al panoului de instrumente din modelul EQA de la Mercedes-EQ.

Display panou de instrumente complet digital.

Prin intermediul display-ului complet digital al panoului de instrumente, parte a Widescreen Cockpit-ului, ai toate informațiile și indicatorii de performanță la îndemână.

Imaginea prezintă display-ul Media cu diagonala ecranului de 26 cm (10,25 inch) din modelul EQA de la Mercedes-EQ.

Display Media.

De asemenea parte a Widescreen Cockpit-ului: display-ul Media de 26 cm (10,25 inch) prin intermediul căruia poți opera diversele funcții ale modelului tău EQA.

Imaginea prezintă modelul EQA de la Mercedes-EQ cu accent pe oglinda exterioară, care poate fi pliată și depliată electric datorită pachetului oglinzi.

Pachet oglinzi.

Printre altele, cu pachetul oglinzi, oglinzile exterioare sunt rabatabile cu ajutorul unei taste din câmpul de comandă al ușii conducătorului auto.

Imaginea prezintă o reprezentare grafică a asistentului pentru unghiul mort, disponibil opțional la modelul EQA de la Mercedes-EQ.

Asistent pentru unghiul mort.

Asistentul pentru unghiul mort este un sistem de asistență bazat pe radar, care poate identifica atât autovehicule, cât și vehicule pe două roți aflate în unghiul mort.