Pachet Advanced Plus.

Al doilea upgrade de echipare pentru modelul tău EQA.

Pachet Advanced Plus.

Al doilea upgrade de echipare pentru modelul tău EQA.

Imaginea prezintă climatizarea automată THERMOTRONIC în modelul EQA de la Mercedes-EQ cu temperatură reglabilă individual pentru partea șoferului și partea însoțitorului.

Climatizare automată THERMOTRONIC.

Climatizarea THERMOTRONIC reglează temperatura individuală în două zone. Senzorii păstrează contantă climatizarea dorită pe partea conducătorului auto și partea însoțitorului.

Imaginea prezintă pachetul confort KEYLESS-GO pentru modelul EQA de la Mercedes-EQ: HANDS-FREE ACCESS permite deschiderea complet automată a capacului portbagajului.

Pachet confort KEYLESS-GO.

Cu pachetul confort KEYLESS-GO poți porni și încuia autovehiculul, purtând pur și simplu cheia asupra ta.

Imaginea prezintă modelul EQA de la Mercedes-EQ cu atenția concentrată asupra sistemului de sunet.

Sistem de sunet Advanced.

Sistemul de difuzoare adaptat perfect la habitaclu oferă o redare dinamică a muzicii cu o putere totală maximă de 225 W.

Imaginea prezintă compartimentul de depozitare pentru încărcare fără cablu din compartimentul aflat în consola centrală a modelului EQA de la Mercedes-EQ.

Sistem de încărcare fără cablu pentru terminale mobile.

Nu trebuie decât să fie amplasate în compartimentul de depozitare, iar smartphone-urile compatibile se vor încărca fără cablu.

Imaginea prezintă display-ul complet digital de format mare cu rezoluție înaltă al panoului de instrumente din modelul EQA de la Mercedes-EQ.

Display panou de instrumente complet digital.

Prin intermediul display-ului complet digital al panoului de instrumente, parte a Widescreen Cockpit-ului, ai toate informațiile și indicatorii de performanță la îndemână.

Imaginea prezintă display-ul Media cu diagonala ecranului de 26 cm (10,25 inch) din modelul EQA de la Mercedes-EQ.

Display Media.

De asemenea parte a Widescreen Cockpit-ului: display-ul Media de 10,25 inch cu operare tactilă redă conținuturile tale multimedia în mod excepțional și la o calitate strălucitoare a imaginii.

Imaginea prezintă o reprezentare grafică a pachetului parcare cu cameră video pentru marșarier în modelul EQA de la Mercedes-EQ.

Pachet parcare cu cameră video pentru marșarier.

Pachet parcare cu cameră video pentru marșarier și reprezentare clară a zonei din spatele autovehiculului, inclusiv linii practice de ghidare.

Imaginea prezintă modelul EQA de la Mercedes-EQ cu atenția concentrată asupra oglinzii exterioare, care poate fi pliată și depliată electric datorită pachetului oglinzi.

Pachet oglinzi.

Printre altele, cu pachetul oglinzi, oglinzile exterioare sunt rabatabile cu ajutorul unei taste din câmpul de comandă al ușii conducătorului auto.

Imaginea prezintă o reprezentare grafică a asistentului pentru unghiul mort disponibil opțional la modelul EQA de la Mercedes-EQ.

Asistent pentru unghiul mort.

Asistentul pentru unghiul mort este un sistem de asistență bazat pe radar, care poate identifica atât autovehicule, cât și vehicule pe două roți aflate în unghiul mort.