Pachet Advanced.

Primul upgrade de echipare pentru modelul tău EQA.

Pachet Advanced.

Primul upgrade de echipare pentru modelul tău EQA.

Imaginea prezintă display-ul complet digital de format mare cu rezoluție înaltă al panoului de instrumente din modelul EQA de la Mercedes-EQ.

Display panou de instrumente complet digital.

Prin intermediul display-ului complet digital al panoului de instrumente, parte a Widescreen Cockpit-ului, ai toate informațiile și indicatorii de performanță la îndemână.

Imaginea prezintă display-ul Media cu diagonala ecranului de 26 cm (10,25 inch) din modelul EQA de la Mercedes-EQ.

Display Media.

De asemenea parte a Widescreen Cockpit-ului: display-ul Media de 26 cm (10,25 inch) cu operare tactilă redă conținuturile tale multimedia în mod excepțional și la o calitate strălucitoare a imaginii.

Imaginea prezintă modelul EQA de la Mercedes-EQ cu atenția concentrată asupra oglinzii exterioare, care poate fi pliată și depliată electric datorită pachetului oglinzi.

Pachet oglinzi.

Printre altele, cu pachetul oglinzi, oglinzile exterioare sunt rabatabile cu ajutorul unei taste din câmpul de comandă al ușii conducătorului auto.

Imaginea prezintă o reprezentare grafică a pachetului parcare cu cameră video pentru marșarier în modelul EQA de la Mercedes-EQ.

Pachet parcare cu cameră video pentru marșarier.

Pachet parcare cu cameră video pentru marșarier și reprezentare clară a zonei din spatele autovehiculului, inclusiv linii practice de ghidare.

Imaginea prezintă o reprezentare grafică a asistentului pentru unghiul mort disponibil opțional la modelul EQA de la Mercedes-EQ.

Asistent pentru unghiul mort.

Asistentul pentru unghiul mort este un sistem de asistență bazat pe radar, care poate identifica atât mașini, cât și vehicule pe două roți aflate în unghiul mort.