Gândește pozitiv. Cu dobânda negativă de -0.5%.

Alege acum Mercedes-Benz Clasa E.

Clasa E Limuzină


Gândește pozitiv. Cu dobânda negativă de -0.5%

E ușor să gândești pozitiv cu oferta de finanțare cu dobândă negativă -0,5% pentru Mercedes-Benz Clasa E.

Clasa E Limuzină


Gândește pozitiv. Cu dobânda negativă de -0.5%

E ușor să gândești pozitiv cu oferta de finanțare cu dobândă negativă -0,5% pentru Mercedes-Benz Clasa E.

E ușor să gândești pozitiv cu oferta de finanțare cu dobândă negativă -0,5% pentru Mercedes-Benz Clasa E.

*Autoturismul din imagine este cu titlu de prezentare.

Descoperă Mercedes-Benz Clasa E
Definiția luxului modern. Descoperă experiența de condus desăvârșită la volanul unui autoturism în care confortul, siguranța și inovația se întâlnesc pentru a crea o capodoperă a inteligenței.
 

Detalii consum:
Consum de combustibil combinat: min. 5,0 – max. 9,8 l/100 km. Emisii CO2 combinate: 132 - 222 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>
 

  Imaginea prezintă sistemul MULTIBEAM LED de la Mercedes-Benz Clasa E limuzină.

  MULTIBEAM LED

  Pentru vizibilitatea dumneavoastră perfectă: farurile adaptive MULTIBEAM LED reacționează în funcție de situația din trafic, prin intermediul ledurilor controlabile individual. Faza lungă parțială îi menajează pe ceilalți participanți la trafic, fără să-i orbească. Lumina suplimentară în viraje și în curbe iluminează optim câmpul vizual.

  Imaginea prezintă trapa culisantă panoramică în modelul Mercedes-Benz Clasa E limuzină.

  Trapă culisantă panoramică

  Indiferent dacă trapa este deschisă sau închisă: cu trapa culisantă panoramică experimentați o senzație fascinantă de libertate și savurați în habitaclu un ambient luminos plăcut. Și văzută din afară, trapa culisantă generoasă are un efect unic deoarece oferă exteriorului lejeritate și exclusivitate.

  Imaginea prezintă cockpitul modelului Mercedes-Benz Clasa E cu volan multifuncțional în varianta lemn-piele.

  Volan multifuncțional lucrat din lemn și piele

  Volanul multifuncțional din lemn și piele reunește materialele nobile cu un confort inovator la manevrare. Butoane touch-control dispuse ergonomic asigură un control intuitiv al unor funcții precum navigație, telefonie, viteză sau entertainment. Țineți astfel totul sub control, fără a lua mâinile de pe volan.

  Imaginea prezintă compartimentul torpedou al modelului Mercedes-Benz Clasa E limuzină cu acționare confort ENERGIZING.

  Acționare confort ENERGIZING

  Acționarea confort ENERGIZING transformă autovehiculul dumneavoastră într-o adevărată oază a stării de bine, grație combinației inteligente dintre funcțiile confort și climatizare sau dintre iluminat și odorizare. Șase programe perfect coordonate pot fi activate foarte simplu și pot contribui astfel la destinderea sau înviorarea dumneavoastră în timpul unei călătorii pe distanță lungă.

  Imaginea prezintă difuzoarele sistemului de sunet Surround Burmester® High-End 3D din modelul Mercedes-Benz Clasa E limuzină.

  Sistem de sunet Surround Burmester® High-End 3D

  Un sunet similar cu cel al combinelor muzicale pentru locuințe. Difuzoarele din căptușeala plafonului formează un sunet tridimensional. Vă dirijați instalația muzicală precum o orchestră personală - cu setări VIP pentru fiecare loc în parte sau diferite stilului precum „Live“ sau „Easy Listening“. Tehnologie și design desăvârșite: difuzoarele mobile.

  Trăiește acum bucuria la volanul Clasei E Limuzină.

  Căutare centru autorizat Mercedes-Benz

  Alege partenerul autorizat