Setări pentru încărcare și preclimatizare.

O ilustrare a preclimatizării prin intermediul aplicației.

Setări pentru încărcare și preclimatizare.

Bucurați-vă de un climat plăcut chiar de la urcare. Pentru aceasta, setați pur și simplu temperatura – prin Mercedes me sau de la elementele de comandă din autovehicul. Dacă autovehiculul este încă în faza de încărcare în timpul preclimatizării, puteți porni călătoria dumneavoastră cu bateria plină și, astfel, să scădeți semnificativ necesarul de energie în timpul călătoriei. În plus, prin intermediul aplicației Mercedes me pot fi accesate și personalizate nenumărate informații și setări de încărcare, precum momentul finalizării încărcării sau o limitare a capacității de încărcare. În plus, cu aplicația Mercedes me aveți tot timpul sub control starea actuală de încărcare a autovehiculului dumneavoastră.

* Pentru utilizarea serviciilor este necesară înregistrarea în Portalul Mercedes me, precum și acordul cu privire la condițiile de utilizare a Serviciilor Mercedes me connect. În plus, autovehiculul respectiv trebuie să fie asociat cu contul de utilizator. După expirarea termenului inițial, serviciile pot fi prelungite contra cost.

EQS SUV 450+ | WLTP: consum de curent în kWh/100 km (în regim mixt): 18.2-22.9; emisii de CO2 în g/km (în regim mixt): 0.[1]