Echipări.

Personalizeaza autovehiculul tău EQB.

Imaginea prezintă noul model EQB din seria Mercedes-EQ.

Autoturismul visat te așteaptă

Personalizează-l 

Personalizează-l 

Noul model EQB de la Mercedes-EQ

Noul EQB

Nu doar un autovehicul, ci o întreagă experiență.

Nu doar un autovehicul, ci o întreagă experiență.

EQB 300 4MATIC: consum de energie electrică în kWh/100 km (în regim mixt): 19,4 - 18,1; emisii CO2  în g/km (în regim mixt): 0.<p>Consumul de curent a fost determinat pe baza Regulamentului 2017/1151/CE. Consumul de curent depinde de configurarea autovehiculului.</p>
EQB 350 4MATIC: consum de curent în kWh/100 km (în regim mixt): 19,4 - 18,1; emisii COîn g/km (în regim mixt): 0.<p>Consumul de curent a fost determinat pe baza Regulamentului 2017/1151/CE. Consumul de curent depinde de configurarea autovehiculului.</p>

Configurare în doar câțiva pași


Astfel îți personalizezi modelul EQB.

Linii de echipare pentru exterior și interior, pachete inteligente și numeroase alte posibilități de personalizare pentru modelul tău EQB.

Configurare în doar câțiva pași


Astfel îți personalizezi modelul EQB.

Linii de echipare pentru exterior și interior, pachete inteligente și numeroase alte posibilități de personalizare pentru modelul tău EQB.

Echipare standard


Elemente esențiale în serie.

Numeroase caracteristici atractive de design, confort și siguranță sunt incluse deja în echipările de serie pentru modelul EQB.

Echipare standard


Elemente esențiale în serie.

Numeroase caracteristici atractive de design, confort și siguranță sunt incluse deja în echipările de serie pentru modelul EQB.

Drag horizontally
 • Bandă luminoasă LED.

  Banda luminoasă frontală din partea superioară a grilei cu panou negru și posterioară, dintre stopurile LED, este caracteristica vizuală și puternică prin care se recunoaște modelul EQB.

 • Das Bild zeigt den Adaptiven Fernlicht-Assistent des EQB von Mercedes-EQ.

  Faruri LED High Performance.

  Farurile LED High Performance îți oferă siguranță sporită pe timp de noapte și un aspect remarcabil și inconfundabil. Grație tehnologiei LED, acestea iluminează carosabilul mai bine decât farurile convenționale - cu un consum mai mic de energie.

  Activează asistentul adaptiv pentru faza lungă cu o singură procedură de comandă și beneficiază apoi de avantajul razei de acțiune extinse a farurilor. Ori de câte ori sistemul nu înregistrează niciun autovehicul în față sau trafic care se apropie, acesta pornește faza lungă. Astfel poți vedea mai bine carosabilul și poți identifica mai ușor potențialele pericole. În plus, nu mai trebuie să comuți manual înapoi pe faza scurtă.

 • Linia de echipare Progressive.

  Linia de echipare Progressive sporește substanțial valoarea autovehiculului tău. Un plus de valoare pe care îl vezi și îl simți: de exemplu cu scaunele confort din imitație de piele ARTICO și material textil Fléron, pachetul confort scaune sau volan din piele. Roțile din aliaj ușor de 18 inch și barele de plafon din aluminiu șlefuit înnobilează exteriorul.

 • Das Bild zeigt das Laderaum-Paket des EQB von Mercedes-EQ.

  Pachet portbagaj.

  Transportă toate obiectele cotidiene și cele pentru timpul liber într-un mod chiar mai practic și mai sigur. Pachetul pentru portbagaj combină posibilități suplimentare de depozitare și conectare, cum ar fi priza de 12 V din portbagaj. Autovehiculul tău devine mai versatil și se transformă într-o mini-stație de încărcare. De exemplu, îți alimentează cu current electric geanta frigorifică pentru cumpărături sau pentru mers plajă.

 • Das Bild zeigt den Knopf der EASY-PACK Heckklappe des EQB von Mercedes-EQ.

  Hayonul EASY-PACK.

  Foarte practic: hayonul EASY-PACK poate fi deschis și închis electric și permite încărcarea și descărcarea și mai confortabile a portbagajului. Poți porni deschiderea și închiderea foarte comod printr-o apăsare de buton și o poți întrerupe în orice moment printr-o apăsare repetată a butonului.

 • Cameră video pentru marșarier.

  Camera video pentru marșarier prezintă mediul înconjurător din spate pe display-ul Media. Grație diferitelor unghiuri de vizibilitate, obstacolele ascunse și bordurile intra în câmpul vizual, asigurând ghidarea fără probleme și spre locuri de parcare dificile. În plus, imaginea camerei video îți ușurează coordonarea și cuplarea remorcilor.

Imaginea prezintă exteriorul modelului EQB din seria Mercedes-EQ cu echipare standard.
 • Bandă luminoasă LED

 • Faruri LED High Performance

 • Linie de echipare Progressive

 • Pachet portbagaj

 • Hayon EASY-PACK

 • Cameră video pentru marșarier

Drag horizontally
 • Das Bild zeigt die 4-Wege-Lordosenstütze des EQB von Mercedes-EQ.

  Suport lombar reglabil în 4 direcții.

  Pentru poziția ta ergonomică în scaun și o musculatură relaxată a spatelui. Suportul lombar cu reglare în 4 direcții este un detaliu mic cu efect mare. Acesta adaptează conturul scaunului la coloana vertebrală lombară, oferind susținere. Sunt posibile patru reglaje: mai sus, mai jos, mai redus sau mai intens.

 • Servicii remote și încărcare Plus.

  Pachetul Servicii remote și încărcare Plus* te conectează cu autovehiculul. Îl poți localiza la cerere și poți comanda funcții selectate de la distanță. 

  Pentru o utilizare a serviciilor disponibile, este necesară înregistrarea în Portalul Mercedes me, precum și acordul pentru condițiile de utilizare a Serviciilor Mercedes me connect. În plus, autovehiculul respectiv trebuie să fie asociat cu contul de utilizator. După expirarea termenului inițial, serviciile pot fi prelungite contra cost. Prima activare a serviciilor este posibilă în termen de un an de la prima înmatriculare sau punere în funcțiune de către client, în funcție de care dintre acestea survine.

 • Asistent de limitare a vitezei.

  Asistentul de limitare a vitezei face să îți fie ușor să respecți limitele impuse și să eviți amenzi inutile. Sistemul indică ceea ce este permis: acesta poate identifica limita de viteză actuală prin intermediul camerei video și o poate reprezenta pe panoul de bord. Și indicatoarele suplimentare de restricții în caz de situații meteorologice speciale sunt înregistrate.

 • Das Bild zeigt den Kneebag des EQB von Mercedes-EQ.

  Airbag genunchi.

  Airbagul pentru genunchi îți poate proteja picioarele, în cazul unui impact frontal grav, împotriva contactului cu coloana de direcție sau panoul de instrumente. Acest lucru poate preveni rănirea sau poate reduce gravitatea acesteia. Perna de aer se deschide în doar câteva milisecunde și stabilizează întregul corp. Astfel, întregul sistem de siguranță pasivă, inclusiv centura de siguranță, acționează coordonat, în cel mai bun mod posibil.

 • Das Bild zeigt das Ablagefach in der Mittelkonsole mit Rollo des EQB von Mercedes-EQ.

  Compartiment de depozitare în consola centrală cu rulou.

  Ruloul pentru compartimentul de depozitare din consola centrală îți oferă o protecție vizuală elegantă, din material de înaltă calitate. Aspectul este unul plăcut, interiorul are un aer ordonat și toate lucrurile importante sunt la îndemână. În compartimentul practic încap obiecte cotidiene uzuale precum smartphone-ul, portofelul sau diverse chei.

 • Radio digital.

  Radioul digital îți oferă mai multe informații și mai mult divertisment prin semnificativ mai multe programe. Alege-ți postul tău preferat. În același timp, recepția clară, fără interferențe, sporește plăcerea ascultării.

 • Das Bild zeigt das Multimediasystem MBUX im EQB von Mercedes-EQ mit 26 cm (10,25“)-Display.

  Sistem Multimedia MBUX.

  Cu sistemul Multimedia MBUX poți opera inteligent și intuitiv diferite funcții ale modelului tău EQB prin intermediul ecranelor mari de înaltă rezoluție – prin mișcări ale mâinii, atingeri sau comandă vocală. Cu cuvintele „Hey Mercedes“ activați sistemul MBUX<p>Pentru moment, sistemul LINGUATRONIC este disponibil numai în limbile: Germană, Engleză, Spaniolă, Italiană, Franceză, Olandeză, Japoneză, Chineză simplificată, Portugheză, Suedeză, Poloneză, Cehă, Rusă, Turcă, Koreană, Chineză tradițională, Cantoneză tradițională, Cantoneză simplificată, Dialectul Sichuan, Arabă, Thailandeză, Norvegiană și Daneză.<br> &nbsp;<br> <br> <br> </p> și îți poți exprima dorințele. În plus, cel mai bun sistem Infotainment posibil este asigurat de interfețele pentru smartphone și sursele media digitale.

 • Iluminat ambiental.

  Decorează-ți interiorul după preferința sau starea ta de spirit. Din cele 64 de variante ale iluminatului ambiental, poți crea o cromatică fascinantă, care poate alterna în mod dinamic sau poate ilumina diverse zone în culori diferite.

 • Das Bild zeigt die Dachbedieneinheit des EQB von Mercedes-EQ mit transparenten Lichtscheiben.

  Pachet lumini și vizibilitate.

  Mai multe surse de lumină pentru o mai bună orientare - și pentru un aspect atrăgător: de exemplu, dispersoarele transparente din unitatea de comandă a plafonului creează un efect de cristal tridimensional. Pentru a arunca o privire rapidă sau pentru a aplica machiajul, oglinda cosmetică din parasolar este iluminată.

Imaginea prezintă interiorul modelului EQB din seria Mercedes-EQ cu echipare standard.
 • Suport lombar reglabil în 4 direcții

 • Servicii remote și încărcare Plus

 • Asistent de limitare a vitezei

 • Airbag genunchi

 • Compartiment de depozitare în consola centrală cu rulou

 • Radio digital

 • Sistem Multimedia MBUX

 • Iluminat ambiental

 • Pachet lumină și vizibilitate

Pachete de dotări


Pachetul potrivit pentru fiecare cerință.

Cele trei pachete de dotări opționale, bazate unele pe altele, adaugă numeroase elemente esențiale la capitolele confort, siguranță și tehnică. Însă prețurile pachetelor individuale de dotări nu se cumulează – la final vei plăti numai exact prețul pachetului pe care îl alegi.

Pachete de dotări


Pachetul potrivit pentru fiecare cerință.

Cele trei pachete de dotări opționale, bazate unele pe altele, adaugă numeroase elemente esențiale la capitolele confort, siguranță și tehnică. Însă prețurile pachetelor individuale de dotări nu se cumulează – la final vei plăti numai exact prețul pachetului pe care îl alegi.

 • Pachet Advanced

  Pachet Advanced.

  Imaginea prezintă Widescreen Cockpit în modelul EQB din seria Mercedes-EQ.

  Cockpit cu ecran lat

  Pachet Advanced.

  Pachetul Advanced îți completează autovehiculul cu elemente suplimentare estetice și utile. În habitaclu, două display-uri strălucitoare de 26 cm (10,25 inch) se contopesc într-un Widescreen Cockpit și devin astfel un post de comandă digital. În plus, diverse sisteme de asistență te ajută să urmărești lucrurile chiar și în situații de stres.

  • Widescreen Cockpit, compus din: display Media și panou de instrumente complet digitalizat cu diagonala ecranului de 26 cm (10,25 inch)
  • Pachet parcare cu cameră video pentru marșarier
  • Pachet oglinzi
  • Asistent pentru unghiul mort
 • Pachet Advanced Plus

  Pachet Advanced Plus.

  Imaginea prezintă compartimentul de depozitare pentru încărcare wireless din compartimentul aflat în consola centrală a modelului EQB din seria Mercedes-EQ.

  Sistem de încărcare wireless pentru terminalele mobile

  Pachet Advanced Plus.

  Cu acest pachet beneficiezi de un plus semnificativ la capitolul confort. Pe lângă pachetul Advanced, beneficiezi, de exemplu, de pachetul confort KEYLESS-GO. La starea ta de bine din timpul călătoriei contribuie climatizarea automată cu două zone THERMOTRONIC și puternicul sistem de sunet Advanced, în timp ce îți poți încărca smartphone-ul wireless.

  • Sistem de încărcare wireless pentru terminalele mobile
  • Climatizare automată THERMOTRONIC
  • Pachet confort KEYLESS-GO
  • Sistem de sunet Advanced
  • Widescreen Cockpit, compus din: display Media și panou de instrumente complet digitalizat cu diagonala ecranului de 26 cm (10,25 inch)
  • Pachet parcare cu cameră video pentru marșarier
  • Pachet oglinzi
  • Asistent pentru unghiul mort
 • Pachet Premium

  Pachet Premium.

  Imaginea prezintă sistemul de sunet Surround Burmester® al modelului EQB din seria Mercedes-EQ.

  Sistem de sunet Surround Burmester®

  Pachet Premium.

  Acest pachet îți aduce modelul Mercedes la un nivel de echipare de top – suplimentar pe lângă elementele pachetelor Advanced și Advanced Plus. De exemplu, trapa culisantă panoramică lasă să pătrundă în habitaclu mai multă lumină sau o briză de aer proaspăt. Sunetul excelent al sistemului de sonorizare Surround Burmester® și pachetul parcare cu cameră video de 360° completează oferta.

  • Pachet parcare cu cameră video de 360°
  • Sistem audio Surround Burmester®
  • Sistem de încărcare wireless pentru terminalele mobile
  • Climatizare automată THERMOTRONIC
  • Pachet confort KEYLESS-GO
  • Widescreen Cockpit, compus din: display Media și panou de instrumente complet digitalizat, fiecare cu diagonala ecranului de 26 cm (10,25 inch)
  • Pachet oglinzi
  • Asistent pentru unghiul mort

  Din cauza problemelor de livrare a semiconductorilor, la anumite autovehicule se poate ajunge temporar la o disponibilitate limitată a modulului de comunicație (LTE). Sunt afectate în special Serviciile Mercedes me connect inclusiv sistemul apel de urgență (eCall). La centrele autorizate Mercedes-Benz găsești informații constant actualizate.

Echipări speciale


Alte aspecte esențiale pentru modelul tău EQB.

Pentru mai mult confort, siguranță sau funcționalitate: descoperă toate echipamentele speciale disponibile pe care le poți adăuga la oricare dintre cele trei pachete de echipamente, dacă dorești.

Echipări speciale


Alte aspecte esențiale pentru modelul tău EQB.

Pentru mai mult confort, siguranță sau funcționalitate: descoperă toate echipamentele speciale disponibile pe care le poți adăuga la oricare dintre cele trei pachete de echipamente, dacă dorești.

Imaginea prezintă trapa culisantă panoramică a modelului EQB din seria Mercedes-EQ, disponibilă opțional.

Trapă culisantă panoramică

Imaginea prezintă reprezentarea grafică a pachetului ENERGIZING Plus pentru modelul EQB din seria Mercedes-EQ cu acționare confort ENERGIZING.

Pachet ENERGIZING Plus

Mai multe echipări speciale.

Descoperă alte echipări speciale pentru confort.

Imaginea prezintă o reprezentare grafică a sistemului PRE-SAFE® la modelul EQB din seria Mercedes-EQ.

Sistem PRE-SAFE®

Imaginea prezintă o reprezentare grafică a modelului EQB din seria Mercedes-EQ, cu pachet opțional de asistență la rulare.

Pachet de asistență la rulare

Mai multe echipări speciale.

Descoperă alte echipări speciale pentru siguranță.

Imaginea prezintă modelul EQB din seria Mercedes-EQ cu Head-up-Display.

Pachetul de inovații MBUX

Imaginea prezintă display-ul Multimedia în modelul EQB din seria Mercedes-EQ cu Apple CarPlay®.

Integrare smartphone

Mai multe echipări speciale.

Descoperă alte echipări speciale pentru funcționalitate.

EQB 300 4MATIC: consum de energie electrică în kWh/100 km (în regim mixt): 19,4 - 18,1; emisii CO2  în g/km (în regim mixt): 0.<p>Consumul de curent a fost determinat pe baza Regulamentului 2017/1151/CE. Consumul de curent depinde de configurarea autovehiculului.</p>
EQB 350 4MATIC: consum de curent în kWh/100 km (în regim mixt): 19,4 - 18,1; emisii COîn g/km (în regim mixt): 0.<p>Consumul de curent a fost determinat pe baza Regulamentului 2017/1151/CE. Consumul de curent depinde de configurarea autovehiculului.</p>