Sprinter autoutilitară | Mercedes-Benz Transporter

Convingător în toate aspectele: Noul Sprinter Furgon.

100% pentru tine.

 

Inovator, eficient, fiabil.

Modelul Sprinter Furgon oferă o diversitate impresionantă cu cele 4 lungimi de autovehicul, 3 înălțimi ale plafonului și un volum al spațiului de încărcare de până la 17 m3. Pentru autovehicule cu tracțiune pe față rezultă un preț de pornire avantajos, o sarcină utilă suplimentară și o muchie de încărcare mai joasă în comparație cu autovehiculele cu tracțiune pe spate. Șoferii beneficiază de un concept inteligent de operare și de afișare, cât și de un concept de depozitare modular, care se pot adapta individual la nevoile dumneavoastră, similar sistemelor Multimedia și de asistență.

Elemente esențiale.

  1. Design produs
  2. Conectivitate
  3. Soluții pentru industrie
  4. Siguranță
  5. Eficiență
Atrăgător pentru privire, și mai atrăgător la treabă.

Modelul Sprinter Furgon este o senzație și în ceea ce privește aspectul: designul său urmează conceptul modern al designului Mercedes-Benz. Cockpit-ul cu structură ergonomică impresionează, de exemplu, prin conceptul modular inteligent de depozitare și funcția KEYLESS-START. Puteți structura spațiul de încărcare în funcție de nevoi cu opțiuni practice, precum o mochetă din material plastic optimizată pentru greutate și pasaje roți ce pot fi încărcate. Suportul opțional de paleți din treapta de acces a ușii culisante stabilizează marfa și permite o fixare eficientă.

Mobilitatea dumneavoastră 4.0.

Pentru a face munca cât mai eficientă și mai plăcută, sunt disponibile pentru autovehiculul Sprinter, la cerere, un aparat radio, precum și sisteme Multimedia și soluții de conectivitate. În funcție de necesități, oferta cuprinde de la aparatul radio cu interfață Bluetooth® și funcția handsfree până la sistemul Multimedia cu touchscreen de înaltă rezoluție, funcția de navigație rapidă pe hard disk cu reprezentare 3D a hărților și integrarea smartphone. Operarea este așa cum și-ar dori fiecare: simplă. Sistemele Multimedia pot fi operate, de exemplu, prin touchscreen de înaltă rezoluție sau cu volanul multifuncțional. Toate elementele de comandă și de afișare sunt accesibile și pot fi citite ușor.

Aveți nevoie de o autoutilitară - aveți nevoie de un Sprinter.

Modelul Sprinter Furgon este multifuncțional: grație diversității impresionante puteți configura autovehicule cu masa maximă admisă de până la 5500 kg. Cu cea mai mare lungime din cele 4 variante de autovehicul și cu cel mai înalt plafon dintre cele 3 variante de plafon, modelul Sprinter autoutilitară este pregătit pentru un volum al spațiului de încărcare de până la 17 m3. La nevoie, mai puteți atașa o sarcină de până la 3.500 kg. Iar cu opțiunile suport paleți și carcasele de roți căptușite, multe sarcini de transport pot fi executate mai ușor.

Vă asigură succesul.

Baza solidă a modelului Sprinter o constituie structura sa, care datorită construcției sale și compoziției materialelor este foarte stabilă. Se adaugă nenumărate sisteme de asistență, precum asistentul standard la frânare, asistentul activ la frânare și asistentul pentru menținerea benzii de rulare1. 3 soluții cu cameră video, începând de la camera video pentru marșarier cu afișaj în oglinda interioară, până la camera video de 360°, care îmbunătățesc vizibilitatea oricum foarte bună de pe scaunul șoferului. În cazul unui accident cu coliziune, airbagul standard poate proteja șoferul. La cerere, sunt disponibile alte 5 airbag-uri pentru șofer și pasageri.

Eficient sub toate aspectele.

Modelul Sprinter Furgon își demonstrează din start rentabilitatea cu un preț de pornire atrăgător și cu multiplele sale posibilități de configurare, astfel încât comandați exact ceea ce aveți nevoie. Deoarece ne place să facem lucrurile bune și mai bune, am continuat să optimizăm motoarele noastre diesel. Alte puncte în plus pentru eficiența firmei dumneavoastră rezultă din sarcina utilă mai mare cu aprox. 50 kg2. Astfel, modelul Sprinter Furgon îmbină consumul redus de combustibil și funcțiile inteligente cu soluțiile de mobilitate eficiente.

1

Asistentul activ la frânare și asistentul pentru menținerea benzii de rulare sunt în echiparea standard pentru autovehiculele cu masă totală admisă de peste 3500 kg.

2

Informații în conformitate cu Directiva 97/27/CE în ediția valabilă la data respectivă. (cu șofer de 75 kg, toate lichidele consumabile și rezervor umplut la 90%.)

Poate fi adaptat la aproape orice cerință.

Lungimi de autovehicul
Compact
Standard
Lung
Extralung
Tip plafon
Plafon normal
Plafon înălțat
Plafon super înălțat
Lungime max. spațiu de încărcare
Înălțime max. spațiu de încărcare
Suprafață max. de încărcare
Volum max. spațiu de încărcare
2.607 mm
1.789 mm
4,357 m2
7,8 m3
2.607 mm
2.079 mm
4,357 m2
8,8 m3
3.272 mm
1.789 mm
5,539 m2
9,5 m3
3.272 mm
2.079 mm
5,539 m2
11 m3
4.307 mm
2.009 mm
6,9 m2
14 m3
4.307 mm
2.243 mm
6,9 m2
15,5 m3
4.707 mm
2.009 mm
7,606 m2
15,5 m3
4.707 mm
2.243 mm
7,606 m2
17 m3

Soluții de carosare personalizate.

Pentru ca autovehiculul dumneavoastră Sprinter să facă față oricăror cerințe profesionale.

Dacă aveți nevoi speciale, Mercedes-Benz are soluția potrivită pentru dumneavoastră. Noi vă ajutăm și noi sau partenerii noștri autorizați vă oferim soluții solide, optime și practice în ceea ce privește carosarea. Pentru ca autovehiculele să fie echipate corespunzător pentru sarcinile de transport, de carosare sau pentru activitatea dumneavoastră profesională.

Nou acum: tracțiune integrală 4x4 cu sistemul Torque-on-Demand.

Îmbunătățește tracțiunea și stabilitatea laterală, când este cazul: tracțiunea integrală variabilă distribuie forța de antrenare, complet în funcție de nevoi, asupra punții față și spate. Astfel, sistemul se adaptează complet automat în câteva milisecunde la condițiile de trafic.

Munca grea devine mai ușoară.

Sprinter autoutilitară
Partenerul tau Mercedes-Benz
Programează un Test Drive
Experimentează versatilitatea și confortul autovehiculelor comerciale Mercedes-Benz, la volanul unuia dintre acestea, alegând acum un Test Drive
Partenerul tau Mercedes-Benz
Programează un Test Drive
Experimentează versatilitatea și confortul autovehiculelor comerciale Mercedes-Benz, la volanul unuia dintre acestea, alegând acum un Test Drive