Convinge sub toate aspectele: Noul Sprinter Furgon.

Inovator, eficient, fiabil.

Inovator, eficient, fiabil.

Este atât de versatil încât veți găsi varianta cea mai potrivită pentru sarcina dvs. de transport și arată atât de bine încât va lăsa o impresie foarte bună. Noul Sprinter Furgon pune la dispoziție variante flexibile și echipări prin cele 4 lungimi disponibile, 3 înălțimi ale plafonului și un volum al spațiului de încărcare de până la 17 m3.  Numeroasele variante și echipări permit obținerea unor autovehicule economice, având în același timp dotări multiple.

În cazul noilor modele de autovehicule cu tracțiune față se obține un preț de pornire avantajos, acestea asigurând o sarcină utilă suplimentară și podeaua compartimentului de marfă mai coborâtă în comparație cu autovehiculele cu tracțiune pe spate.

Șoferii beneficiază de un concept inteligent de operare și afișare, precum și de conceptul modular de stocare, care, la fel ca și sistemele multimedia și de asistență, poate fi perfect adaptat utilizării autovehiculelor. Pe lângă toate lucrurile noi, am primit informații valoroase: de exemplu, multe soluții de carosare deja verificate pot fi utilizate fără modificări majore.

Drept urmare, Sprinter stabilește un nou standard ca soluție de mobilitate orientată spre viitor, eficientă și sigură, care va duce compania dvs. mai departe datorită puterii sale inovatoare și a experienței de peste 20 de ani.

Caracteristici principale.

  1. Design produs
  2. Conectivitate
  3. Soluții pentru industrie
  4. Siguranță
  5. Eficiență
Convingător din toate punctele de vedere.

Noul Sprinter iese în evidență și din punct de vedere vizual: aspectul său respectă conceptul Mercedes-Benz Design de Puritate senzuală. Și bordul a fost reproiectat și convinge în egală măsură datorită designului de înaltă calitate și funcționalității excepționale. De exemplu, cu conceptul de compartimente de depozitare inteligent, modular și PORNIREA FĂRĂ CHEIE.

Compartimentul de încărcare din furgon convinge, de asemenea, prin opțiuni practice, cum ar fi raftul de bagaje interior din plafon1, o podea de plastic optimizată pentru greutate, pasajul roții încărcabil și suportul de paleți în treapta ușii glisante, care stabilizează sarcina la virare și asigură fixarea eficientă.

Printre celelalte avantaje putem enumera oferta bogată de variante de propulsie: în funcție de profilul de utilizare și comportamentul dorit la rulare, puteți opta pentru tracțiune față, tracțiune spate sau tracțiune integrală2. Schimbarea vitezei se poate face manual prin cutia de viteze manuală cu 6 trepte3sau automat prin cutia automată 7G-TRONIC PLUS sau 9G-TRONIC, 4unică în acest segment.

Mobilitate 4.0

Pentru ca lucrul să fie cât mai economic și mai plăcut, sunt disponibile pentru Sprinter, opțional, variante de sisteme multimedia și soluții de conectivitate. În funcție de cerințe, oferta poate cuprinde de la suportul de telefon, la radioul cu interfață Bluetooth® și funcția handsfree, la sistemul multimedia cu ecran tactil de înaltă rezoluție, navigație rapidă cu afișaj 3D pentru hărți și integrarea telefonului mobil. Utilizarea este așa cum o doriți: simplă. Sistemele multimedia, de exemplu, pot fi operate prin intermediul ecranului tactil de înaltă rezoluție sau din comenzile de pe volanul multifuncțional. Toate unitățile de operare și de afișare sunt ușor de accesat și de citit.

Deoarece lumea activității moderne include soluții digitale, am echipat noul  Sprinter cu un modul de comunicații integrat, care reprezintă baza tehnică a unei conexiuni la internet a autovehiculului.

Perfect adaptat utilizării.

Noul Sprinter are variate posibilități de adaptare: cele 4 lungimi de autovehicul, 3 înălțimi ale plafonului și cele 4 motorizări asigură baza pentru o diversitate impresionantă de variante. Aceasta vă permite să configurați vehiculele cu o masă maximă autorizată de până la 5.500 kg. Cu cea mai mare lungime din cele 4 disponibile și cu cel mai înalt plafon dintre cele 3 înălțimi de plafon,  Sprinter Furgon are un volum al compartimentului de încărcare de până la 17 m3. La nevoie, mai puteți atașa și o remorcă de până la 3.500 kg.

Cu mai mult de 600 de opțiuni suplimentare, inclusiv soluții speciale pentru flotă și suspensie, Sprinter se poate adapta perfect la nevoile dvs. Cu opțiunile suport paleți și spațiul depozitare în plafon multe sarcini de transport pot fi executate mai ușor. Pentru cerințele speciale, Mercedes-Benz vă oferă soluții complete VanSolution, iar în cadrul programului de parteneriat „Mercedes-Benz VanPartner” vă punem la dispoziție soluții de carosare de o înaltă calitate.

Asigură drumul spre succes.

Autovehicului dvs. Sprinter este conceput pentru a oferi permanent siguranță. Baza solidă pentru aceasta este dată de caroseria sa, care este deosebit de stabilă datorită construcției și compoziției materialului.

La acestea se adaugă mai multe sisteme de asistență. Deoarece și cel mai experimentat șofer poate să ajungă în situații în care asistența poate fi binevenită și utilă. Oferta variază de la Crosswind Assist (asistență pentru vânt lateral) ca echipare standard la Active Brake Assist (asistența pentru frână activă) și Lane Keeping Assist (asistență pentru menținerea benzii) - ambele disponibile standard pentru autovehicule cu greutate totală admisă peste 3.500 kg. Camera pentru marșarier cu afisaj în oglinda retrovizoare sau camera 360° îmbunătățesc vizibilitatea șoferului.

Farurile cu LED-uri High Performance opționale luminează foarte bine în întuneric și pe o distanță mare. 

În cazul unui eveniment, airbagurile standard ajută la protejarea șoferului. Opțional, sunt disponibile alte 5 airbaguri pentru șofer și pasageri.

Economic pe toate planurile.

Alegând noul Sprinter alegeți un autovehicul care și-a dovedit eficiența economică de peste 20 de ani. Noul Sprinter continuă această poveste de succes prin calitatea și fiabilitatea sa demonstrată. Beneficiați încă de la început de rentabilitatea sa: cu un preț atractiv de pornire pentru autovehiculele cu tracțiune față și numeroasele opțiuni de configurare, comandați exact produsul de care aveți nevoie.

Deoarece ne place să facem lucrurile bune și mai bune, am continuat să optimizăm consumul motoarelor noastre diesel. Alte puncte în plus pentru eficiența afacerii dumneavoastră rezultă din sarcina utilă mai mare cu aprox. 50 kg5. Având rezervorul principal de 50 l6 și capitonajul podelei din material plastic - care sunt disponibile opțional -7, scade masa autovehiculului. De asemenea, Sprinter Furgon convinge prin oferta de spațiu îmbunătățită5 și prin podeaua de încărcare coborâtă cu 80 mm5. Astfel,  încărcarea este mai ușoară și accesul mai facil.

Modelul Sprinter Furgon combină consumul eficient de combustibil și funcționalitatea inteligentă într-o soluție de mobilitate economică permanentă.

1

Suportul plafon interior pentru bagaje disponibil probabil începând cu trimestrul 4/2018.

2

Cu tracțiune integrală disponibil probabil începând cu trimestrul 4/2018.

3

Cutia de viteze manuală cu 6 trepte împreună cu motor diesel V6 cu 6 cilindri OM642 disponibilă probabil începând cu trimestrul 4/2018.

4

Numai în combinație cu tracțiune pe puntea față.

5

În combinație cu tracțiunea pe puntea față, în comparație cu tracțiunea pe puntea spate.

6

Rezervorul principal de 50 litri este disponibil opțional pentru autoduba Sprinter cu tracțiune pe puntea față.

7

Panoul de pardoseală din material plastic este disponibil opțional pentru autoduba Sprinter.

Poate fi adaptat la aproape orice cerință.

Lungimi de autovehicul
Compact
Standard
Lung
Extralung
Tip plafon
Plafon normal
Plafon înălțat
Plafon super înălțat
Lungime max. spațiu de încărcare
Înălțime max. spațiu de încărcare
Suprafață max. de încărcare
Volum max. spațiu de încărcare
2.607 mm
1.789 mm
4,357 m2
7,8 m3
2.607 mm
2.079 mm
4,357 m2
8,8 m3
3.272 mm
1.789 mm
5,539 m2
9,5 m3
3.272 mm
2.079 mm
5,539 m2
11 m3
4.307 mm
2.009 mm
6,9 m2
14 m3
4.307 mm
2.243 mm
6,9 m2
15,5 m3
4.707 mm
2.009 mm
7,606 m2
15,5 m3
4.707 mm
2.243 mm
7,606 m2
17 m3

Munca grea devine mai ușoară.

Un loc de muncă aranjat în funcție de cerințele șoferului.

Bordul cu vedere excepțională de 360 de grade este echipat astfel încât viața de zi cu zi a șoferului să fie cât mai plăcută. Se poate alege dintre cele 5 modele diferite de scaune pentru șofer, care îndeplinesc cerințe de confort variate. Sunt incluse aici și scaunele care îndeplinesc în totalitate criteriile „EGR” de la „AGR e. V. Sistemul modern de control și afișare este caracterizat, printre altele, de faptul că smartphone-urile pot fi integrate, iar sistemele multimedia opționale pot fi operate prin touchscreen sau prin comenzile de pe volanul multifuncțional. Ordinea în compartimentul pasagerilor este asigurată de conceptul compartimentului de depozitare proiectat modular, cu facilități de depozitare ușor de accesibile - opțional disponibile cu capace - și o cutie multifuncțională inteligentă, pe care sarcinile de scriere pot fi efectuate în mod confortabil, în vehicul.

Scaun de șofer confortabil

Sistem Multimedia MBUX cu touchscreen de 10,25 inch

Suport pentru Smartphone, incl. Wireless Charging

Capace rabatante pentru compartimentele de depozitare din stânga și dreapta

KEYLESS-START

Sistem automat de climatizare THERMOTRONIC

Soluții de carosare personalizate.

Pentru ca autovehiculul dumneavoastră Sprinter să facă față oricăror cerințe profesionale.

Dacă aveți nevoi speciale, Mercedes-Benz are soluția potrivită pentru dumneavoastră. Noi vă ajutăm și noi sau partenerii noștri autorizați vă oferim soluții solide, optime și practice în ceea ce privește carosarea. Pentru ca autovehiculele să fie echipate corespunzător pentru sarcinile de transport, de carosare sau pentru activitatea dumneavoastră profesională.

Lorem Ipsum