Mercedes-Benz Vans: soluții specifice domeniului pentru modelul dumneavoastră Transporter

Soluții specifice pentru diferite domenii de la Mercedes-Benz.

Găsiți suprastructura sau modificarea optimă pentru modelul dumneavoastră Sprinter, Vito, Citan sau clasa X. 

Cu soluțiile noastre specifice, Mercedes-Benz vă oferă autovehicule de bază pentru utilizare comercială, pe care le puteți configura conform dorințelor dumneavoastră.

Autoutilitarele noastre vor fi adaptate exact după necesitățile dumneavoastră. Împreună cu producători certificați și verificați de suprastructuri, echipăm autovehicule pentru o mulțime de sectoare: de la construcții, trecând prin logistică și până la comerț și eGrocery. La noi găsiți garantat soluția optimă potrivită domeniului dumneavoastră. 

Soluția potrivită pentru fiecare tip de intervenție.

Soluții din fabrică.

Cu partenerii noștri Mercedes-Benz VanSolution vă oferim direct din fabrică soluții de produse extrem de solicitate. Astfel dumneavoastră profitați de pe urma experienței și cooperării îndelungate cu partenerii noștri Mercedes-Benz VanSolution. Vă așteaptă servicii integrale, de calitate premium: la comanda unui autovehicul cu o variantă de suprastructură sau cu modificări veți fi asistat în totalitate de una dintre persoanele noastre de contact, de la consiliere și configurarea autoutilitarei dumneavoastră, la livrare și până la facturare, cu transparență totală a costurilor și dintr-o singură sursă.

Soluții de parteneriat.

În cooperare cu nenumărați producători de suprastructuri vă oferim diferite soluții de suprastructuri și modificări în regim de tranzacție cu factură dublă ca așa-numite soluții de parteneriat. Producătorii de suprastructuri utilizează autovehiculul de bază Mercedes-Benz dorit pentru a-l reconfigura conform cerințelor dumneavoastră. Producătorii de suprastructuri sunt verificați în cadrul unei cooperări intensive în domeniile calitate, desfacere, tehnologie și servicii post-vânzări de către divizia Mercedes-Benz Vans și certificați ca „Partener Mercedes-Benz VanPartner”. 

Toate domeniile pe scurt.