Cameră video pentru marșarier

Mai multă siguranță la deplasarea în marșarier.

Camera video pentru marșarier vă sprijină la parcare și manevrare: aceasta face vizibilă zona din spatele autovehiculului, care altfel v-ar rămânea ascunsă. Astfel pot fi evitate pagube la parcare și manevrare. Liniile ajutătoare dinamice și o vedere la 180° ușurează suplimentar orientarea în cazul mersului cu spatele.

O cameră de proximitate aflată în mânerul hayonului preia zona din spatele autovehiculului și transmite informațiile pe display-ul sistemului Multimedia aflat în față. Prin transferul digital al imaginilor calitatea reprezentării a putut fi încă o dată îmbunătățită.

Camera video pentru marșarier se activează imediat ce a fost cuplată treapta marșarier. Aceasta se dezactivează doar la încheierea procesului de poziționare în locul de parcare. Respectiv în situațiile următoare: dacă treapta marșarier a rămas necuplată timp de 15 s, autovehiculul s-a deplasat peste 10 m sau viteza sa a depășit 10 km/h.

Imaginea camerei video pentru marșarier acoperă o zonă de circa 3 m în spatele autovehiculului. Liniile ajutătoare orizontale și verticale ajută șoferul să evalueze corect distanțele. Liniile orizontale sunt afișate la o distanță de 0,3 m, 1,00 m și 2,00 m. Liniile verticale galbene reprezintă lățimea autovehiculului plus o distanță de siguranță de 0,10 m.