Autovehicule rulate
Autovehicule comerciale Mercedes-Benz rulate

Autovehicule comerciale rulate.

Autovehicule comerciale Mercedes-Benz rulate.

Faceți cunoștință cu autovehiculele comerciale rulate de la Mercedes-Benz - adecvate perfect nevoilor dumneavoastră comerciale.

Programul nostru de certificare „Mercedes-Benz Certified“ vă oferă în plus o serie de avantaje care vin împreună cu autovehiculele rulate de la Mercedes-Benz.  

Certificate Mercedes-Benz.

Verificăm fiecare autovehicul până în cele mai mici detalii. 

Certificatul „Mercedes-Benz Certified“ garantează o calitate maximă, verificată până în cele mai mici detalii. Pur și simplu cele mai bune autovehicule rulate de la Mercedes-Benz.

Fiecare autovehicul certificat Mercedes-Benz trebuie să îndeplinească standardele maxime ale produsului. Pentru a asigura acest lucru, fiecare autovehicul va fi spus unei verificări tehnice temeinice, realizate de un partener autorizat Mercedes-Benz, înainte de a obține certificatul care face dovada stării sale perfecte. Și, pentru că ne putem baza pe calitatea și fiabilitatea autovehiculelor noastre rulate, vă asigurăm performanțe ample din partea fiecărui autovehicul certificat de noi:

  1. Garanție

  2. Garanție de mobilitate

  3. Drept de schimb

  4. Revizie

  5. Inspecție ITP

  6. Istoricul autovehiculului

  7. Finanțare

  8. Cursă de probă

  9. Răscumpărare parțială a autovehiculului

1

Condițiile de garanție sunt disponibile la adresa mercedes-benz.mpc/xxx

2

12 luni inclusiv. Se aplică condițiile comerciale ale MobiloVan.

3

Fără plată în numerar. Limită aplicabilă a kilometrajului - clientul suportă costurile pentru fiecare distanță parcursă în plus.