Raport de service pentru persoane fizice | Mercedes-Benz

Confort și siguranță: raportul digital de service.

Raport digital de service.

Apelarea datelor dumneavoastră de service.

Raportul digital de service1 înlocuiește caietul de service și permite partenerului dumneavoastră Mercedes-Benz o documentare sigură și precisă a tuturor lucrărilor realizate.

Raportul digital de service este o metodă sigură, fiind stocat digital în server-ul de date Mercedes-Benz. La nevoie, se poate redacta un istoric complet de service pentru proprietar.

În cazul în care pierdeți raportul dvs. redactat, avem acces online la datele de service ale autovehiculului dvs. Mercedes-Benz  și putem oricând oferi informații proprietarului.

Mai mult confort în afara granițelor sau la schimbarea centrului autorizat

Avem acces la datele de service ale autovehiculului dvs comercial și în străinătate. Astfel, puteți primi asistență oriunde în lume.

Raportul digital de service garantează înregistrarea datelor reale ale autovehiculului dvs.

Raportul digital de service documentează, fără posibilitate de falsificare, kilometri parcurși și lucrările de service realizate. Astfel, aveți avantajul creșterii valorii de revânzare a autovehiculului dvs Mercedes-Benz. Chiar și în cazul achiziției unui autovehicul rulat, acesta oferă cumpărătorului siguranța informațiilor despre istoricul de service.

1

Disponibil pentru autovehicule comerciale ușoare și autorulote începând din octombrie 2012.