Servicii de finanțare Mercedes-Benz: promoții curente de finanțare.
Servicii de finanțare Mercedes-Benz

Descoperiți promoțiile nostre atractive de finanțare.

Găsiți autovehiculul preferat, contactați dealerul, porniți la drum.

Merită în orice caz să aruncați o privire asupra promoțiilor noastre curente de finanțare: deoarece vă oferim condiții deosebit de avantajoase de leasing și finanțare pentru multe modele atractive. Dacă v-ați descoperit autovehiculul preferat, nu mai trebuie decât să vă contactați partenerul Mercedes-Benz și în curând veți putea porni la drum.

Ofertele noastre de finanțare.

Datorită modelelor noastre speciale ajungeți rapid la noul dumneavoastră model Mercedes-Benz Transporter. Găsiți aici autovehiculul dumneavoastră preferat, contactați partenerul dumneavoastră Mercedes-Benz și încheiați un contract de finanțare cu condiții atractive.

eSprinter autoutilitară

eSprinter autoutilitară

Vito autoutilitară

Autoutilitară Vito

Citan autoutilitară

Citan autoutilitară

 

 

 

Ofertele noastre de leasing.

Dacă luați în leasing unul dintre modelele noastre speciale, profitați de prețul convenabil al autovehiculului și de condițiile atractive de leasing pentru noul dumneavoastră model Mercedes-Benz Transporter. Aruncați o privire chiar acum.

Sprinter autoutilitară

Sprinter autoutilitară

Vito Mixto

Vito Mixto

Modelul Marco Polo HORIZON

Modelul Marco Polo HORIZON

 

 

 

Serviciile de finanțare Mercedes-Benz pe scurt.

Finanțare: porniți imediat, plătiți în intervalul de timp dorit.

Doriți să cumpărați un model Mercedes-Benz Transporter dar nu vreți să plătiți pe loc costul total? În funcție de avansul dorit și de rata finală, puteți să variați rata dumneavoastră lunară astfel încât să se potrivească perfect planului dumneavoastră financiar.

Leasing: utilizare pe termen limitat.

Puneți preț pe flexibilitate și vă imaginați conducând peste câțiva ani un alt model Mercedes-Benz Transporter? Atunci poate fi de interes pentru dumneavoastră un contract de leasing.

Asigurarea pentru modelele Transporter: bine asigurat la drum.

Și atunci când este vorba de asigurarea modelului dumneavoastră Transporter vă puteți baza pe condiții corecte de asigurare. Primiți o protecție cuprinzătoare împreună cu parteneri selectați de asigurare.

Portalul pentru clienți: informații contractuale disponibile oricând.

Dacă utilizați serviciile de finanțare Mercedes-Benz, portalul nostru pentru clienți vă stă la dispoziție după înregistrare. Astfel accesați la orice oră informații despre contractul dumneavoastră de leasing sau finanțare.

Serviciile noastre de finanțare: flexibile și corecte.

La serviciile noastre financiare un lucru este clar: primiți o soluție de finanțare pliată perfect pe nevoile dumneavoastră. Fie că este vorba despre leasing, finanțare sau asigurare, aici găsiți ce vă trebuie.