Servicii de finanțare Mercedes-Benz – leasing
Servicii de finanțare Mercedes-Benz – leasing

Cu serviciul nostru de leasing vă păstrați flexibilitatea.

Utilizare pe termen limitat.

Cerințele de mobilitate se pot schimba. Leasing-ul vă oferă flexibilitatea necesară: vă folosiți modelul Mercedes-Benz Transporter în intervalul contractual stabilit, de regulă între doi și patru ani. La sfârșitul duratei contractului decideți dacă luați în leasing un model nou. Astfel aveți întotdeauna autovehiculul potrivit necesarului dumneavoastră de mobilitate, vă protejați lichiditățile și rămâneți flexibil pe plan financiar.

Iar leasing-ul are și alte avantaje: la un contract de leasing al Grupului Mercedes-Benz Bank este garantată valoarea reziduală. Nu veți suporta niciun fel de alte costuri, dacă prețul autovehiculului se modifică în ciuda așteptărilor la finalul perioadei contractuale. În plus, o asigurare GAP este inclusă la toate contractele de leasing.

Găsiți partenerul dumneavoastră Mercedes-Benz.

De la partenerul dumneavoastră Mercedes-Benz obțineți o ofertă individuală de leasing necondiționată - după ce v-ați configurat autovehiculul dorit. Aici găsiți partenerul potrivit din apropierea dumneavoastră.

Serviciile de finanțare Mercedes-Benz pe scurt.

Asigurarea pentru modelele Transporter: bine asigurat la drum.

Și atunci când este vorba de asigurarea modelului dumneavoastră Transporter vă puteți baza pe condiții corecte de asigurare. Primiți o protecție cuprinzătoare împreună cu parteneri selectați de asigurare.

Portalul pentru clienți: informații contractuale disponibile oricând.

Dacă utilizați serviciile de finanțare Mercedes-Benz, portalul nostru pentru clienți vă stă la dispoziție după înregistrare. Astfel accesați la orice oră informații despre contractul dumneavoastră de leasing sau finanțare.

Serviciile noastre de finanțare: flexibile și corecte.

La serviciile noastre financiare un lucru este clar: primiți o soluție de finanțare pliată perfect pe nevoile dumneavoastră. Fie că este vorba despre leasing, finanțare sau asigurare, aici găsiți ce vă trebuie.

Promoții de finanțare: actuale și întotdeauna atractive.

Aflați mai multe despre ofertele noastre de finanțare. Poate că avem pentru dumneavoastră exact oferta pe care o căutați. Tocmai la modelele noastre speciale puteți profita de condiții atractive.

Finanțare: porniți imediat, plătiți în intervalul de timp dorit.

Doriți să cumpărați un model Mercedes-Benz Transporter dar nu vreți să plătiți pe loc costul total? În funcție de avansul dorit și de rata finală, puteți să variați rata dumneavoastră lunară astfel încât să se potrivească perfect planului dumneavoastră financiar.