Asigurare pentru modelele Transporter | Servicii de finanțare Mercedes-Benz
Asigurare model Transporter

Asigurare pentru modelele Transporter protejați în condiții optime atunci când este nevoie.

Asigurare cuprinzătoare în caz de nevoie.

Condiții corecte și protecție cuprinzătoare: vă oferim asigurarea pentru modelele Mercedes-Benz Transporter în colaborare cu diverși asigurători. Astfel dispuneți de o asigurare excelentă în traficul profesional, în traficul de mărfuri sau în serviciul de curierat expres și de coletărie (CEC) precum și în transportul de persoane. Deoarece cunoaștem îndeaproape domeniul dumneavoastră și știm ce fel de protecție a asigurării necesitați pentru ca dumneavoastră să vă puteți concentra în întregime asupra afacerii dumneavoastră.

Găsiți partenerul dumneavoastră Mercedes-Benz.

O ofertă individuală opțională pentru dumneavoastră de asigurare pentru modelul Transporter obțineți de la partenerul dumneavoastră Mercedes-Benz. Aici găsiți partenerul potrivit din apropierea dumneavoastră.

Serviciile de finanțare Mercedes-Benz pe scurt.

Portalul pentru clienți: informații contractuale disponibile oricând.

Dacă utilizați serviciile de finanțare Mercedes-Benz, portalul nostru pentru clienți vă stă la dispoziție după înregistrare. Astfel accesați la orice oră informații despre contractul dumneavoastră de leasing sau finanțare.

Serviciile noastre de finanțare: flexibile și corecte.

La serviciile noastre financiare un lucru este clar: primiți o soluție de finanțare pliată perfect pe nevoile dumneavoastră. Fie că este vorba despre leasing, finanțare sau asigurare, aici găsiți ce vă trebuie.

Promoții de finanțare: actuale și întotdeauna atractive.

Aflați mai multe despre ofertele noastre de finanțare. Poate că avem pentru dumneavoastră exact oferta pe care o căutați. Tocmai la modelele noastre speciale puteți profita de condiții atractive.

Finanțare: porniți imediat, plătiți în intervalul de timp dorit.

Doriți să cumpărați un model Mercedes-Benz Transporter dar nu vreți să plătiți pe loc costul total? În funcție de avansul dorit și de rata finală, puteți să variați rata dumneavoastră lunară astfel încât să se potrivească perfect planului dumneavoastră financiar.

Leasing: utilizare pe termen limitat.

Puneți preț pe flexibilitate și vă imaginați conducând peste câțiva ani un alt model Mercedes-Benz Transporter? Atunci poate fi de interes pentru dumneavoastră un contract de leasing.