Servicii de finanțare| Mercedes-Benz Transporter
Servicii de finanțare

Vă puteți baza pe noi. Servicii de finanțare Mercedes-Benz.

Soluții de finanțare la fel de individuale ca dumneavoastră.

V-ați găsit autovehiculul dorit? Acum căutați o soluție de finanțare care să corespundă exact bugetului dumneavoastră lunar? Sau doriți să vă acoperiți printr-un contract toate serviciile privind autovehiculul dumneavoastră Transporter? Avem oferte atractive de leasing, finanțare și asigurare. Adaptăm individual serviciile noastre de finanțare Mercedes-Benz așteptărilor dumneavoastră, indiferent dacă vă utilizați autovehiculul în scop comercial sau privat. Împreună cu dumneavoastră găsim soluția potrivită.

Serviciile de finanțare Mercedes-Benz pe scurt.

Promoții de finanțare: actuale și întotdeauna atractive.

Aflați mai multe despre ofertele noastre speciale de finanțare. Poate că avem pentru dumneavoastră exact oferta pe care o căutați.

Finanțare: porniți imediat, plătiți în intervalul de timp dorit.

Doriți să cumpărați un model Mercedes-Benz Transporter dar nu vreți să plătiți pe loc costul total? În funcție de avansul dorit și de rata finală, puteți să variați rata dumneavoastră lunară astfel încât să se potrivească perfect planului dumneavoastră financiar.

Leasing: utilizare pe termen limitat.

Puneți preț pe flexibilitate și vă imaginați conducând peste câțiva ani un alt model Mercedes-Benz Transporter? Atunci poate fi de interes pentru dumneavoastră un contract de leasing.

Asigurarea pentru modelele Transporter: bine asigurat la drum.

Și atunci când este vorba de asigurarea modelului dumneavoastră Transporter vă puteți baza pe condiții corecte de asigurare. Primiți o protecție cuprinzătoare împreună cu parteneri selectați de asigurare.

Portalul pentru clienți: informații contractuale disponibile oricând.

Dacă utilizați serviciile de finanțare Mercedes-Benz, portalul nostru pentru clienți vă stă la dispoziție după înregistrare. Astfel accesați la orice oră informații despre contractul dumneavoastră de leasing sau finanțare.