Made to perform | Mercedes-Benz Range

Made to perform.

The vans from Mercedes-Benz. And you.

Configurați acum

Afacerea dumneavoastră. Autovehiculul dumneavoastră comercial.

Indiferent în ce domeniu sunteți pe drum, un scop le unește pe toate: să livrezi cel mai bun randament. Pentru toate transporturile dumneavoastră aveți nevoie de un partener de încredere, echipat pentru orice sarcină. Cu o flotă puternică menită să aducă performanțe remarcabile în fiecare zi.
Made to perform – pentru asta sunt menite modelele Transporter de la Mercedes-Benz. Dacă în final vă decideți pentru un model Citan, Vito sau Sprinter – la categoria Mercedes-Benz Vans găsiți cu siguranță modelul Transporter potrivit pentru firma dumneavoastră.

   

Autovehicule comerciale orientate spre viitor. Și îmbunătățite pentru dumneavoastră.

Urcați la bord – și aflați motivul pentru care sunteți la conducere cu un autovehicul comercial de la Mercedes-Benz și în materie de siguranță, durabilitate și Infotainment.
Siguranță
Nivel exemplar al echipării de siguranță
Sustenabilitate
Ne preocupă amprenta noastră ecologică.
MBUX
Sistemul Multimedia cu inteligență artificială.

 

eSprinter Furgon

Modelul eSprinter Furgon este soluția dumneavoastră avansată de mobilitate atunci când autovehiculul dumneavoastră face în special deplasări planificabile în traficul urban - fiabil, rentabil și flexibil.

eVito Furgon

Modelul eVito Furgon este exact la fel de funcțional, sigur și confortabil cum vă așteptați de la un autovehicul Mercedes-Benz. Motorul electric ultraeficient are o putere de maxim 85 kW și un cuplu de până la 295 Nm.

eVito Tourer

Modelul eVito Tourer PRO este exact la fel de funcțional, sigur și confortabil cum vă așteptați de la un autovehicul Mercedes-Benz. Motorul electric ultraeficient produce o putere maximă de 150 kW și are un cuplu de până la 362 Nm.

Modelul EQV

Modelul EQV combină senzația generoasă de stare de bine a unei limuzine monovolum cu un concept complex de mobilitate electrică – de exemplu cu servicii de la Mercedes me.
 

Viitorul aparține mașinii electrice.

Modelele noastre eVans oferă o practicabilitate ridicată și sunt sigure și fiabile, așa cum vă puteți aștepta de la autovehiculele Mercedes-Benz. Descoperiți și fascinația conducerii în regim electric și aflați totul legat de autonomie, încărcare, costuri, subvenții și servicii în ecosistemul nostru eVan.

 

Sprinter

100 % pentru tine: modelele Sprinter Furgon, Tourer, platformă, șasiu și autocaravană. Modelul Sprinter este atât de versatil, încât veți găsi exact modelul potrivit pentru sarcinile dumneavoastră de transport.

Autovehicul Vito

Modelul Vito Furgon vă rezolvă și sarcinile de transport. Modelul Vito Mixto: talentul dumneavoastră multilateral pentru sarcini complexe. Modelul Vito Tourer: la fel de divers precum pasagerii dumneavoastră.

Clasa V

Modelul Clasa V impresionează de la prima vedere – dar și după multe mii de kilometri. De exemplu prin exteriorul puternic și conceptul de interior ergonomic și variabil.

Modelul Citan

Versatil pe drum: modelul Citan Furgon.