Marco Polo | Service | Mercedes-Benz
Service pentru modelul Marco Polo

Pe banda de depășire: service pentru modelul dumneavoastră Mercedes-Benz Marco Polo.

Sarcina noastră: menținerea în funcțiune a autovehiculului dumneavoastră Marco Polo.

Cu service-ul Mercedes-Benz aveți alături de dumneavoastră un partener, care cunoaște cel mai bine autovehicul dumneavoastră comercial și vă ajută să-l mențineți în funcțiune în condiții de siguranță.

Mercedes-Benz ServiceCare pentru autovehiculul dumneavoastră comercial.

Mercedes-Benz Van are toate premisele necesare pentru a vă însoți în mod fiabil în timpul liber și în viața de zi cu zi. Cu ServiceCare de la Mercedes-Benz vă asigurați că totul rămâne la fel. Descoperiți care dintre produsele noastre de contract de service este cel potrivit pentru cerințele dumneavoastră.

Mercedes-Benz Service24h și Mobilo.

Dacă la un moment dat rămâneți în pană, serviciul profesionist Mercedes-Benz Service24h vă va ajuta să ajungeți la destinație. Garanția de mobilitate Mercedes-Benz Mobilo1, împreună cu multe alte servicii la fel de utile, sunt echipări standard pentru orice model nou Mercedes-Benz Van.

1

Mercedes-Benz MobiloVan este valabil în versiunea actuală pentru modelele Clasa V, Clasa X, Marco Polo și Marco Polo HORIZON.

Pentru toate autovehiculele cu prima înmatriculare începând cu 01.01.2012 MobiloVan este valabil inițial timp de 2 ani gratuit și se reînnoiește apoi de la revizie la revizie, la partenerul autorizat de service Mercedes-Benz autorizat, timp de până la 30 de ani.

Pentru modelele Sprinter, Vito, Citan și Marco Polo ACTIVITY serviciile Mercedes-Benz MobiloVan sunt valabile în respectiva versiune actuală.