Marco Polo HORIZON. Aventură cu stil.

La fel de valabilă în călătorii ca și în viața cotidiană.

Trăiți ceea ce alții doar visează.

Autorulotă pentru aventurieri cu stil.

Marco Polo HORIZON trebuie descoperit de toți cei care iubesc aventura spontană și plină de stil: cu agilitatea și confortul unui autoturism vă duce fără nicio emoție la destinația dorită. Interiorul său ofertant vă invită să vă refaceți forțele. Iar după o zi plină de evenimente, acoperișul care poate fi ridicat cu pat sub plafon și cușeta tip confort vă asigură 5 locuri confortabile de dormit. Opțiunile de echipare sunt la fel de personalizate precum destinațiile dumneavoastră: de la confort și design, la Multimedia și până la sistemele de asistență. Grație confortului excelent, conceptului de spațiu variabil și a înălțimii sale adecvate unor garaje obișnuite, resp. sub 2 m, veți aprecia modelul Marco Polo HORIZON în viața de zi cu zi, la fel ca și ca autorulotă.

Caracteristici principale.

 1. Locuință & dormitor
 2. Siguranță
 3. Eficiență
 4. Motorizări
Marco Polo HORIZON: la drum cu stil.

Cu Marco Polo HORIZON puteți să vă bucurați de obiectivele turistice de pe traseu dar și de designul interior desăvârșit. Pachetele exclusiviste de Design vin să înnobileze interiorul prin îmbrăcămintea de piele și elementele ornamentale speciale. Grație scaunelor ergonomice confort pentru șofer și pasager care se rotesc foarte ușor, spațiul se poate transforma într-un loc de șuetă în care lumea se poate bucura de o ambianța plină de stil. După o zi plină de evenimente, cușeta tip confort și patul de sub plafon vă pun la dispoziție 5 locuri comode de dormit în care să vă refaceți forțele pentru a doua zi – asta, deoarece aventura se trăiește pe deplin dacă ești odihnit.

Marco Polo HORIZON: spațiu larg pentru mai multă siguranță.

Oriunde v-ați afla – siguranța vă însoțește grație sistemului de serie ATTENTION ASSIST și a asistentului la vânt lateral. Sisteme inovatoare opționale de asistență și siguranță precum asistentul activ pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC1, asistentul adaptiv la frânare pentru Marco Polo și Marco Polo HORIZON, COLLISION PREVENTION ASSIST pentru Marco Polo ACTIVITY, asistentul pentru menținerea benzii și cel pentru unghiul mort, precum și sistemul LED Intelligent Light System ridică și mai mult nivelul de siguranță exemplar. Astfel, autorulota Marco Polo devine un pionier al clasei sale în care vă bucurați alături de familie sau prieteni de orice călătorie. Nivelul înalt de siguranță în interior a fost de altfel confirmat de către TÜV Rheinland prin ștampila de calitate „Protecție verificată a călătorilor“2.

Marco Polo HORIZON: un talent natural – și în materie de tracțiune.

Cu autorulota Marco Polo, călătoria se îndreaptă consecvent în direcția eficienței. Mercedes-Benz contribuie astfel în mod responsabil la configurarea viitorului. Oriunde veți călători: grație motorizării puternice, precum și a tehnologiei inovatoare BlueEFFICIENCY vă veți deplasa eficient – fără a renunța la confort și agilitate.

Marco Polo HORIZON: entuziasmul nu cunoaște limite.

Fie pe distanțe scurte, fie pe lungi – cu autorulota Marco Polo vă desprindeți cu și mai mare bucurie din viața cotidiană spre libertate. Grupul motopropulsor și trenul de rulare reunesc un comportament agil de rulare cu un confort inegalabil și vă însoțesc în forță și cu mare eficiență până la destinațiile alese. Chiar și pe terenurile mai dificile vă descurcați impecabil cu ajutorul puternicei tracțiuni integrale permanente 4MATIC3 – grație unui control optimizat al tracțiunii și a unei foarte bune stabilități la rulare. De altfel, cutia de viteze automată 7G-TRONIC PLUS4 vă ajută să controlați mai multe moduri de rulare, de la cel comod, la cel sportiv. Iar zgomotul interior redus la minimum face din fiecare kilometru parcurs unul și mai plăcut.

1

Asistent activ pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC, disponibil numai pentru Marco Polo și Marco Polo HORIZON.

2

În simulările de accidente concepute de TÜV Rheinland s-a demonstrat protecția pasagerilor față de încărcătură și stabilitatea pieselor de mobilier. În cadrul acestor teste, structura autovehiculului a fost supusă unei coliziuni la o viteză de 56 km/h, fără ca aceasta să sufere deformări esențiale ale habitaclului. Piesele montate au rămas intacte, iar ușile mobilierului închise.

3

Disponibil opțional, pentru anumite motorizări.

4

Cutia de viteze automată 7G-TRONIC PLUS este disponibilă – în funcție de motorizare – în dotarea standard sau opțional.

Locuință. Afară divertisment, înăuntru stil.

Spațiu interior cu trăsături nobile pentru cel mult 7 persoane.

Marco Polo HORIZON seduce printr-un design interior desăvârșit, materiale nobile și un bord proiectat cu stil. Scaunele ergonomice confort ușor de rotit destinate șoferului și pasagerului transformă habitaclul într-un spațiu confortabil de șuetă, cu o masă rabatabilă foarte practică.

Spațiu variabil pentru călătorii cu stil.

 • Scaunele confort rotative pentru șofer și pasager transformă interiorul cât ai clipi într-un spațiu confortabil de șuetă
 • Masă rabatabilă, cu poziționare flexibilă datorită sistemului de șine, cu 2 aripi rabatabile, opțional
 • Pachetul design interior actualizează habitaclul printr-o dotare nobilă din piele și elemente decorative atractive și îi conferă un caracter personal cu alură sport, opțional
 • Pachetul Premium interior înnobilează habitaclul printr-o echipare exclusivistă din piele Nappa și elemente decorative atractive și îi conferă o eleganță desăvârșită, opțional
 • Instalație de climatizare semiautomată TEMPMATIC
 • Iluminat ambiental în Cockpit și în spate sau iluminat ambiental în Cockpit, opțional
 • Încălzire suplimentară cu apă caldă cu funcție de încălzire în staționare, opțional
 • Încălzire suplimentară cu apă caldă, opțional
 • Marchiză laterală, argintie sau antracit, protejează partea dreaptă a plafonului de ploaie și soare, opțional

Dormitor. Liniștea pregătește forța de acțiune.

Se asigură un somn reconfortant pentru maximum 5 persoane.

Cel ce asimilează multe impresii trebuie să le savureze în liniște. Nimic nu este mai frumos decât să dormi în locul în care alții doar se visează. Marco Polo HORIZON pune exact acest lucru la dispoziția a cel mult 5 aventurieri: în patul de sub plafon aflat sub acoperișul elevabil mecanic încap lejer 2 persoane, resp, în „patul dintre stele”, în timp ce pe bancheta de 3 persoane – desfăcută pe post de cușetă tip confort – pot să doarmă comod alte 3 persoane. Pentru a vă bucura pe deplin de somn, există draperii pe interior pentru a asigura intimitatea, precum și geamurile rabatabile din spate pentru o ventilare suplimentară.

Totul pentru un somn reconfortant.

 • Acoperiș elevabil mecanic cu pat sub plafon pentru 2 persoane, cu o suprafață de cca. 2,05 m x 1,13 m (cca. 200 kg sarcină totală) și plasă de protecție
 • Saltea ergonomică din spumă poliuretanică de calitate pentru patul de sub plafon cu elemente elastice de suspensie și o foarte bună ventilare care să asigure un somn liniștit
 • Banchetă de 3 locuri pe post de cușetă tip confort pentru maximum 3 persoane cu extensie de pat și o suprafață de dormit de cca. 1,93 m x 1,35 m
 • Geamuri rabatabile electric în partea din spate pentru o ventilație suplimentară
 • Draperii în față și spate care obscurizează habitaclul și îi asigură intimitate

Lorem Ipsum