Marco Polo HORIZON | Autocaravane Mercedes-Benz

Modelul Marco Polo HORIZON. Aventură cu stil.

Make your Move.

Configurați acum

Trăiți ceea ce alții doar visează.

Autorulota pentru aventurieri cu stil.

Modelul Marco Polo HORIZON este o revelație pentru toți cei cărora le place să pornească spontan și cu stil într-o călătorie aventuroasă. Cu ajutorul sistemului Multimedia MBUX cu operare intuitivă, acest model vă va duce relaxat la destinațiile dumneavoastră de vis. Interiorul său comod și bine gândit invită la o pauză în care să vă refaceți forțele. Iar pentru nopți odihnitoare vă stau la dispoziție până la 5 locuri de dormit confortabile. Pe lângă echiparea standard generoasă, modelul Marco Polo HORIZON oferă în plus numeroase posibilități de echipare – cum ar fi suspensia pneumatică AIRMATIC disponibilă opțional – cu ajutorul cărora îl puteți adapta și mai mult nevoilor dumneavoastră individuale.

Infotainment inovator.

Cu sistemul MBUX (Mercedes-Benz User Experience) vă stă la dispoziție în modelul Marco Polo HORIZON un sistem Multimedia care vă îndeplinește practic toate dorințele. Sistemul adaptiv construit modular poate fi operat intuitiv și extins individual: de la integrarea smartphone și operarea vocală până la sistemul de navigație Mercedes-Benz. În plus, diverse Servicii Mercedes me connect disponibile standard și opțional fac parte din pachetul MBUX.

User Action Prediction

MBUX transformă autovehiculul dumneavoastră într-un partener de nădejde. În fiecare zi sistemul învață lucruri noi și, în special, să își cunoască un pic mai bine șoferul. În mod independent și de la sine înțeles, dacă doriți acest lucru.

Integrare smartphone

Integrarea smartphone contopește telefonul mobil prin intermediul Apple CarPlay® și Android Auto® cu sistemul Media. Astfel aveți acces comod la cele mai importante aplicații de pe smartphone.

Sistem de comandă vocală LINGUATRONIC

Datorită sistemului opțional de comandă vocală LINGUATRONIC, autovehiculul dumneavoastră vă ascultă fiecare cuvânt. Și chiar mai mult: vă înțelege fără a trebui să învețe în prealabil comenzile vocale. Ba chiar vorbește cu dumneavoastră.

Conceptul de operare tactilă

MBUX vă oferă cea mai mare libertate de a opera astfel o multitudine de funcții în cele mai confortabile condiții pentru dumneavoastră. Pentru autovehiculul dumneavoastră este disponibil un display tactil, iar în consola centrală este integrat și un touchpad.

Locuință. Afară divertisment, înăuntru stil.

Spațiu interior cu trăsături nobile pentru cel mult 7 persoane.

Marco Polo HORIZON seduce printr-un design interior desăvârșit, materiale nobile și un bord proiectat cu stil. Scaunele ergonomice confort ușor de rotit destinate șoferului și pasagerului transformă habitaclul într-un spațiu confortabil de șuetă, cu o masă rabatabilă foarte practică.

AIRMATIC - cu siguranță un confort premium la rulare.

Confortabil

În funcție de situația de rulare, viteză și carosabil, amortizarea este adaptată automat pe fiecare roată și autovehiculul este coborât sau ridicat în funcție de necesitate

Independent

Pe autostradă sau pe drumuri de țară accidentate: cu suspensia pneumatică AIRMATIC vă bucurați de o experiență confortabilă și sigură de deplasare, o capacitate offroad extinsă și de mai multă sportivitate.

Sigur

Astfel, de exemplu pe drumuri de țară sau teren ușor accidentat, la viteze reduse aveți la dispoziție o gardă la sol mai mare. La viteze mai mari, de exemplu pe autostradă, autovehiculul este coborât ușor.

EDITION 2023. Fiecare călătorie este o plăcere pură.

Modelul EDITION 2023 le combină pe toate acestea, ceea ce transformă atât călătoriile scurte, cât și cele lungi într-o experiență specială: accente atractive de design cum ar fi vopsirea, de exemplu, în albastru sodalit metalizat, precum și linia de echipare AMG Line, bonusuri bine-gândite ale spațiului de depozitare și tehnologie inovativă pentru o senzație și mai confortabilă și sigură la rulare.1

Elemente esențiale:

  • vopsea albastru sodalit metalizat, la alegere și
    alb cristal de stâncă sau argintiu strălucitor
  • AMG Line
  • LED Intelligent Light System
  • vitraj colorat în partea din spate, sticlă neagră
  • volan din piele
  • sistem Multimedia MBUX cu diagonala display-ului de 26
    cm (10,25 inch)
1

Imaginea prezintă modelul Marco Polo.

Aduce și mai mult stil aventurilor dumneavoastră.

Doriți să vă configurați autocaravana la fel de individualizat precum călătoriile dumneavoastră? Cu echipările speciale pentru cele 3 modele Marco Polo reușiți acest lucru cu un stil individual. O adevărată atracție pentru priviri este burduful flexibil bleumarin al acoperișului elevabil. Însă nu numai exteriorul este atrăgător: deschiderea frontală a acoperișului elevabil vă oferă noi perspective din patul suspendat. Asortate cu burduful flexibil sunt disponibile folii decor pentru laterale, de culoare elegantă negru mat cu accente bleumarin. Acestea sunt disponibile în 3 stiluri de design și dimensiuni diferite, adaptate gusturilor dumneavoastră.

Folii decor

Cu foliile decor opționale în variantele small, medium sau large, exteriorul poate fi adaptat mai individual și mai atrăgător.

Deschidere frontală acoperiș elevabil

Pentru și mai mult confort la dormit: pe lângă deschiderile laterale, acoperișul elevabil este disponibil și cu o fereastră frontală mare.

Burduf flexibil bleumarin

Cu burduful flexibil bleumarin conferiți designului atrăgător al modelului dumneavoastră de rulotă Marco Polo și mai multă personalitate și expresivitate și vă subliniați în același timp stilul de viață personal.

Alte echipări de design și de confort, opțional

Hayonul cu deschidere electrică EASY-PACK și iluminatul ambiental la marginea inferioară a spațiului de bucătărie fac parte din elementele esențiale ale echipării modelului special.

Experimentați acum modelul Marco Polo HORIZON.

Pictogramă programare test drive

Programați un test drive.

Înregistrați-vă și porniți acum
Aflați mai multe
Pictogramă căutare centru autorizat

Căutare centru autorizat.

Găsește-l pe cel mai apropiat
Aflați mai multe
Pictogramă configurare autovehicul

Configurare autovehiculul.

Configurează-l acum!
Aflați mai multe
[*] Informații suplimentare cu privire la consumul oficial de combustibil și la emisiile oficiale de CO2 ale modelelor noi de autoturisme pot fi obținute din „Ghidul despre consumul de combustibil, emisii CO2 și consumul de curent pentru autoturismele noi”, care se găsește gratuit la orice punct de vânzare și la DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).