Datele tehnice, dimensiunile și masele modelului Marco Polo ACTIVITY.

Dimensiuni și mase.

Sistem de tracțiune
Model autovehicul
Masă maximă admisibilă

Motoare. Creator de plăcere la volan.

Motorizări de mare turație cu un plus de eficiență.

Cele 3 motorizări de mare putere cu 4 cilindri transformă călătoria într-o plăcere, cu performanțe agile și consum economic de combustibil. Acestea funcționează economicos și fără emisii cu pachetul BlueEFFICIENCY. În special motorizarea de top cu 140 kW (190 CP) [Marco Polo ACTIVITY 250 d cu cutie automată de viteze 7G-TRONIC PLUS. Consum combustibil combinat: 7,0 l/100 km; emisii CO₂ combinate: 184 g/km. Marco Polo ACTIVITY 250 d 4MATIC cu cutie de viteze automată 7G-TRONIC PLUS. Consum combustibil combinat: 7,9 l/100 km; emisii CO₂ combinate: 209 g/km]1 [*] puterea și un cuplu motor maxim de 440 Nm aduc multă plăcere la volan, la un consum redus. Motorizările îndeplinesc în condiții standard cerințele clasei de emisii Euro 6c M1.

1

Marco Polo ACTIVITY 250 d cu cutie de viteze automată 7G-TRONIC PLUS. Consum de combustibil în regim urban/extraurban/combinat: 7,5/6,7/7,0 l/100 km; emisii CO2 combinate: 184 g/km [*]; clasa de eficiență: B.

Marco Polo ACTIVITY 250 d 4MATIC cu cutie de viteze automată 7G-TRONIC PLUS. Consum de combustibil în regim urban/extraurban/combinat: 8,7/7,4/7,9 l/100 km; emisii CO2 combinate: 209 g/km; clasa de eficiență: C.

Motoare și consumuri de combustibil.

Model autovehicul
Echipările speciale și accesoriile originale (de exemplu bara de plafon, suportul de bicicletă, etc.) pot modifica caracteristici relevante ale autovehiculului, cum ar fi masa, rezistența la rulare și rezistența aerului și pot influența, alături de condițiile de trafic și de vreme, valorile consumului și performanța.
[*] Informații suplimentare cu privire la consumul oficial de combustibil și la emisiile oficiale de CO₂ ale modelelor noi de autoturisme pot fi obținute din "Ghidul despre consumul de combustibil, emisii CO₂ și consumul de curent pentru autoturismele noi", care se găsește în mod gratuit la fiecare punct de vânzare și la DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).

Lorem Ipsum