Marco Polo ACTIVITY | Service | Mercedes-Benz
Service pentru modelul Marco Polo ACTIVITY

Pe banda de depășire: service pentru modelul dumneavoastră Marco Polo ACTIVITY.

Sarcina noastră: menținerea în funcțiune a autovehiculului dumneavoastră Marco Polo ACTIVITY.

Cu service-ul Mercedes-Benz aveți alături de dumneavoastră un partener, care cunoaște cel mai bine autovehicul dumneavoastră comercial și vă ajută să-l mențineți în funcțiune în condiții de siguranță.

Mercedes-Benz ServiceCare pentru autovehiculul dumneavoastră comercial.

Mercedes-Benz Van are toate premisele necesare pentru a vă însoți în mod fiabil în timpul liber și în viața de zi cu zi. Cu ServiceCare de la Mercedes-Benz vă asigurați că totul rămâne la fel. Descoperiți care dintre produsele noastre de contract de service este cel potrivit pentru cerințele dumneavoastră.

Mercedes-Benz Service24h și MobiloVan.

Dacă la un moment dat rămâneți în pană, serviciul profesionist Mercedes-Benz Service24h vă va ajuta să ajungeți la destinație. Cu garanția mobilității Mercedes-Benz MobiloVan1, acest serviciu și multe altele la fel de utile sunt echipări standard pentru fiecare model Mercedes-Benz Van nou.

1

Serviciul Mercedes-Benz MobiloVan în versiunea actuală este valabil pentru modelele Sprinter, Vito, Citan și Marco Polo ACTIVITY. Pentru toate autovehiculele cu prima înmatriculare începând cu 01.10.2012, MobiloVan este valabil inițial timp de 2 ani fără supliment de service și se reînnoiește apoi, de la revizie la revizie, la partenerul de service Mercedes-Benz autorizat, timp de până la 30 de ani.

Pentru modelele Clasa V, Clasa X, Marco Polo și Marco Polo HORIZON, Serviciile Mercedes-Benz Mobilo sunt valabile în versiunea actuală respectivă.