Marco Polo ACTIVITY | Finanțare | Mercedes-Benz Transporter
Finanțarea modelului Marco Polo ACTIVITY

Găsiți finanțarea potrivită pentru autovehiculul dumneavoastră Marco Polo ACTIVITY.

Finanțarea modelului Marco Polo ACTIVITY.

Serviciile noastre financiare sunt la fel de versatile și flexibile precum modelul Marco Polo ACTIVITY. Dacă vă cumpărați modelul dumneavoastră de autocaravană dar nu doriți să achitați pe loc prețul complet al autovehiculului, o finanțare ar putea fi soluția potrivită pentru dumneavoastră. În acest sens puteți alege între diferite produse de finanțare. Toate vă permit să vă finanțați modelul dumneavoastră Marco Polo ACTIVITY astfel încât să vă păstrați toată flexibilitatea posibilă.

Opțiunile dumneavoastră de finanțare.

Decideți-vă pentru produsul de finanțare cu care circulați cel mai bine. Valoarea avansului, a ratei lunare și a ratei finale pentru modelul dumneavoastră Marco Polo ACTIVITY le puteți astfel alege, încât tipul finanțării să se potrivească perfect nevoilor dumneavoastră.

Finanțare standard.

Cu o finanțare standard preluați rapid și comod comanda noului dumneavoastră model Marco Polo ACTIVITY – și vă țineți finanțele sub control. Vă puteți baza de la început pe calcularea unor costuri transparente. Iar odată cu plata ultimei rate lunare, autovehiculul vă aparține în totalitate.

Finanțarea ratelor finale.

Căutați o finanțare cu o rată lunară mai mică? Atunci o finanțare a ratelor finale ar putea să fie alegerea corectă pentru dumneavoastră. Această finanțare vă oferă – grație ratei mai ridicate la sfârșitul contractului – dorita libertate financiară de acțiune în timpul perioadei contractuale.

Finanțare Plus3.

Doriți să decideți abia la sfârșitul contractului dacă continuați să folosiți modelul dumneavoastră Marco Polo ACTIVITY sau dacă doriți să treceți la un model nou? La noi puteți alege între următoarele opțiuni:

  • obținerea proprietății prin rambursarea ratei finale
  • încheierea unei finanțări ulterioare pentru rambursarea ratei finale
  • returnarea autovehiculului la centrul dumneavoastră Mercedes-Benz – iar, la cerere, trecerea la un model nou

Găsiți partenerul dumneavoastră Mercedes-Benz.

De la partenerul dumneavoastră Mercedes-Benz obțineți o ofertă individuală de finanțare necondiționată - după ce v-ați configurat autovehiculul mult dorit. Aici găsiți partenerul potrivit din apropierea dumneavoastră.

Servicii financiare Mercedes-Benz pentru modelul Marco Polo ACTIVITY.

Promoții financiare actuale

La modă și mereu atractive: aflați mai multe despre ofertele noastre financiare speciale. Poate că avem pentru dumneavoastră exact oferta pe care o căutați.

Leasing: utilizare pe termen limitat.

Puneți preț pe flexibilitate și vă imaginați conducând peste câțiva ani un alt model Mercedes-Benz? Atunci poate fi de interes pentru dumneavoastră un contract de leasing.

Bine asigurat la drum: asigurarea pentru modelele Transporter.

Și atunci când este vorba de asigurarea modelului dumneavoastră Marco Polo ACTIVITY vă puteți baza pe condiții corecte de asigurare. Primiți o protecție cuprinzătoare împreună cu parteneri selectați de asigurare.