Marco Polo ACTIVITY.

Plin de surprize precum viață.

Mai întâi vacanța. Apoi distracția.

Autorulotă versatilă.

Adio rutină, bun venit vacanță! Marco Polo ACTIVITY este un automobil de vacanță versatil, pentru familie sau aventurieri spontani. Grație acoperișului care se poate ridica și banchetei de 3 locuri pe post de cușetă tip confort aveți la dispoziție din câteva mișcări 5 locuri confortabile de dormit. Înălțimea maximă de 2.350 mm, scaunele rotative confort din față și măsuța rabatabilă fac deîndată un loc confortabil pentru picnic pe care să-l aveți mereu la îndemână. Marco Polo ACTIVITY este la fel de divers și în materie de tracțiune: pentru că există varianta cu tracțiune pe spate sau cea cu tracțiune integrală. În viața cotidiană profitați și de pe urma versatilității sale și a unei înălțimi accesibile garajelor obișnuite, resp. sub 2 m.

Caracteristici principale.

 1. Locuință & dormitor
 2. Siguranță
 3. Eficiență
 4. Motorizări
Multe drumuri, un singur scop: mai multă aventură.

În Marco Polo ACTIVITY nicio zi nu seamănă cu alta. Interiorul său se remarcă prin ofertarea unui spațiu generos, variabil și funcțional cu o serie de compartimente practice de depozitare. Scaune confort rotative pentru șofer și însoțitor, o masă rabatabilă foarte practică, prize de 12 V și geamuri pivotante sunt doar câteva din elementele care asigură aventurierilor spontani toate lucrurile necesare.

Grație acoperișului care se poate ridica și a cușetei tip confort cu saltea opțională, vă bucurați nu doar de o înălțime confortabilă de până la 2.350 mm, ci aveți parte de o metamorfozare rapidă a Marco Polo ACTIVITY într-o autocaravană cu 5 locuri confortabile de dormit.

Spațiu larg pentru mai multă siguranță.

Oriunde v-ați afla – siguranța vă însoțește mereu grație sistemului de serie ATTENTION ASSIST și a asistentului la vânt lateral. Sisteme opționale de asistență și siguranță inovatoare precum asistentul activ pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC1, asistentul adaptiv la frânare pentru Marco Polo și Marco Polo HORIZON, COLLISION PREVENTION ASSIST pentru Marco Polo ACTIVITY, asistentul pentru menținerea benzii și cel pentru unghiul mort, precum și sistemul LED Intelligent Light System ridică și mai mult nivelul de siguranță exemplar. Astfel, autocaravana Marco Polo devine un pionier al clasei sale în care savurați alături de familie sau prieteni orice călătorie. Nivelul înalt de siguranță în interior a fost de altfel confirmat de către TÜV Rheinland prin ștampila de calitate „Protecție verificată a călătorilor“2.

Un talent natural – și în materie de tracțiune.

Cu autorulota Marco Polo, călătoria se îndreaptă consecvent în direcția eficienței. Mercedes-Benz contribuie astfel în mod responsabil la configurarea viitorului. Oriunde veți călători: grație motorizării puternice, precum și a tehnologiei inovatoare BlueEFFICIENCY, veți călători eficient – fără a renunța la confort și agilitate.

Entuziasmul nu cunoaște limite.

Fie pe distanțe scurte, fie pe lungi – cu autocaravana Marco Polo vă desprindeți cu și mai mare bucurie din viața cotidiană spre libertate. Grupul motopropulsor și trenul de rulare reunesc un comportament agil de rulare cu un confort inegalabil și vă însoțesc în forță și cu mare eficiență până la destinațiile alese. Chiar și terenurile mai dificile le veți străbate suveran cu ajutorul puternicei tracțiuni integrale permanente 4MATIC3 – grație unui control optimizat al tracțiunii și a unei foarte bune stabilități la rulare. De altfel, cutia de viteze automată 7G-TRONIC PLUS4 vă ajută să controlați mai multe moduri de condus, de la cel comod, la cel sportiv. Iar zgomotul interior redus la minimum face din fiecare kilometru parcurs unul și mai plăcut.

1

Asistent activ pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC, disponibil numai pentru Marco Polo și Marco Polo HORIZON.

2

În simulările de accidente concepute de TÜV Rheinland s-a demonstrat protecția pasagerilor față de încărcătură și stabilitatea pieselor de mobilier. În cadrul acestor teste, structura autovehiculului a fost supusă unei coliziuni la o viteză de 56 km/h, fără ca aceasta să sufere deformări esențiale ale habitaclului. Piesele montate au rămas intacte, iar ușile mobilierului închise.

3

Disponibil opțional, pentru anumite motorizări.

4

Cutia de viteze automată 7G-TRONIC PLUS este disponibilă – în funcție de motorizare – în dotarea standard sau opțional.

Dormitor. Zonă de relaxare.

Locuri de dormit confortabile pentru maximum 5 persoane.

Fie că sunteți în călătorie, în timpul liber sau în viața de zi cu zi – Marco Polo ACTIVITY vă pune la dispoziție 5 locuri de dormit pentru pauze scurte sau lungi. Sub plafonul care se poate ridica se găsește un loc spațios și comod de dormit pentru două persoane. Deosebit de ergonomice sunt elementele elastice de suspensie de sub saltelele din spumă poliuretanică. În partea de jos a autovehiculului se desface bancheta de 3 locuri care împreună cu extensia de pat formează o suprafață de dormit mare și netedă pentru maximum 3 persoane. Geamurile fumurii din spate obținute la comandă protejează față de privirile indiscrete și lumina prea puternică.

Totul destinat unei odihne cât mai plăcute.

 • Pat sub plafon pentru 2 persoane, cu o suprafață de cca. 2,05 m x 1,13 m (cca. 200 kg sarcină totală) și plasă de protecție
 • Saltea ergonomică din spumă poliuretanică de calitate pentru patul de sub plafon cu elemente elastice de suspensie și o foarte bună ventilare care să asigure un somn liniștit
 • Banchetă de 3 locuri pe post de cușetă tip confort pentru maximum 3 persoane cu extensie de pat și o suprafață de dormit de cca. 1,93 m x 1,35 m
 • Geamuri rabatabile electric în partea din spate pentru o ventilație suplimentară
 • Draperii în față și spate care obscurizează habitaclul și îi asigură intimitate
 • Sticlă termoizolantă de jur împrejur, la comandă geamuri fumurii în partea din spate

Locuință. Spațiu multifuncțional.

Totul este gândit pentru o viață marcată de diversitate.

Destinații mărețe sau trasee mai mici – în Marco Polo ACTIVITY găsiți suficient spațiu util pentru ambele activități. Grație scaunelor confort pentru șofer și însoțitor întoarse spre spate se formează în partea din spate a vehiculului un spațiu plăcut în jurul mesei rabatabile, un spațiu destinat șuetelor unde se poate mânca, juca diverse jocuri sau proiecta planuri pentru zilele următoare. Detalii inteligente – precum suportul de pahare inserabil și geamurile rabatabile electric din spate – fac șederea foarte plăcută în acest spațiu. Bagajul, echipamentele sport sau cele destinate timpului liber încap toate în spațiul generos de încărcare.

Totul pentru comoditate în timpul deplasării.

 • Scaune confort pentru șofer și însoțitor care se pot roti spre partea din spate în timpul pauzelor. Se formează astfel alături de bancheta din spate un spațiu de șuetă foarte plăcut.
 • Masă rabatabilă, cu poziționare flexibilă datorită sistemului de șine, cu 2 aripi rabatabile. Dacă nu este nevoie de masă, aceasta poate fi pur și simplu pliată și ascunsă în coloana aferentă.
 • Banchetă de 3 locui pe post de cușetă tip confort cu extensie de pat, se desface din câteva manevre și se formează un pat, sau o suprafață încărcabilă, poziționare flexibilă datorită sistemului șinelor de ghidare.
 • 2 sertare sub bancheta de 3 locuri în care se pot depozita de pildă așternuturi.

Lorem Ipsum