Marco Polo ACTIVITY | Autocaravane Mercedes-Benz

Modelul Marco Polo ACTIVITY. Călătorul solitar.

Make your Move.

Configurați acum

Mai întâi vacanța. Apoi distracția.

Autocaravană versatilă și economică.

Adio rutină, bun venit vacanță! Marco Polo ACTIVITY este un automobil de vacanță versatil, pentru familie sau aventurieri spontani. Grație acoperișului care se poate ridica și banchetei de 3 locuri pe post de cușetă tip confort aveți la dispoziție din câteva mișcări 5 locuri confortabile de dormit. Înălțimea maximă de 2.350 mm, scaunele rotative confort din față și măsuța rabatabilă fac deîndată un loc confortabil pentru picnic pe care să-l aveți mereu la îndemână. Marco Polo ACTIVITY este la fel de divers și în materie de tracțiune: pentru că există varianta cu tracțiune pe spate sau cea cu tracțiune integrală. În viața cotidiană profitați și de pe urma versatilității sale și a unei înălțimi accesibile garajelor obișnuite, resp. sub 2 m.

AIRMATIC - cu siguranță un confort premium la rulare.

Confortabil

În funcție de situația de rulare, viteză și carosabil, amortizarea este adaptată automat pe fiecare roată și autovehiculul este coborât sau ridicat în funcție de necesitate

Autonom

Pe autostradă sau pe drumuri de țară accidentate: cu suspensia pneumatică AIRMATIC vă bucurați de o experiență confortabilă și sigură de deplasare, o capacitate offroad extinsă și de mai multă sportivitate.

Sigur

Astfel, de exemplu pe drumuri de țară sau teren puțin accidentat, la viteze reduse aveți la dispoziție o gardă la sol mai mare. La viteze mai mari, de exemplu pe autostradă, autovehiculul este coborât ușor.

Aduce și mai mult stil aventurilor dumneavoastră.

Doriți să vă configurați autocaravana la fel de individualizat precum călătoriile dumneavoastră? Cu echipările speciale pentru cele 3 modele Marco Polo reușiți acest lucru cu un stil individual. O adevărată atracție pentru priviri este burduful flexibil bleumarin al plafonului elevabil. Însă nu numai exteriorul este atrăgător: deschiderea frontală a plafonului elevabil vă oferă noi perspective din patul suspendat. Asortate cu burduful flexibil sunt disponibile folii decor pentru laterale, de culoare elegantă negru mat cu accente bleumarin. Acestea sunt disponibile în 3 design-uri și dimensiuni diferite, adaptate gusturilor dumneavoastră.

Folii decor

Cu foliile decor opționale în variantele small, medium sau large, exteriorul poate fi adaptat mai individual și mai atrăgător.

Deschidere frontală plafon elevabil

Pentru și mai mult confort la dormit: pe lângă deschiderile laterale, plafonul elevabil este disponibil și cu o fereastră frontală mare.

Burduf flexibil bleumarin

Cu burduful flexibil bleumarin conferiți design-urilor atrăgătoare ale modelului dumneavoastră de rulotă Marco Polo și mai multă personalitate și expresivitate și vă subliniați în același timp stilul de viață personal.

Alte echipări de design și de confort, opțional

Hayonul cu deschidere electrică EASY-PACK și iluminatul ambiental la marginea inferioară a spațiului de bucătărie fac parte din elementele esențiale ale echipării modelului special.

Experimentați acum modelul Marco Polo ACTIVITY.

Pictogramă programare test drive

Programați un test drive.

Înregistrați-vă și porniți acum
Aflați mai multe
Pictogramă căutare centru autorizat

Căutați un centru autorizat.

Și găsiți-l în apropierea dumneavoastră
Aflați mai multe
Pictogramă configurare autovehicul

Configurare autovehiculul.

Configurează-l acum!
Aflați mai multe
[*] Informații suplimentare cu privire la consumul oficial de combustibil și la emisiile oficiale de CO₂ ale modelelor noi de autoturisme pot fi obținute din „Ghidul despre consumul de combustibil, emisii CO2 și consumul de curent pentru autoturismele noi”, care se găsește în mod gratuit la fiecare punct de vânzare și la DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).