Service pe scurt pentru persoane fizice | Mercedes-Benz

Un service de încredere pentru autovehiculul dumneavoastră comercial.

Relaxat în fața grijilor cotidiene.

Cu service-ul Mercedes-Benz pentru autovehiculul dumneavoastră comercial.

Chiar si în timpul călătoriilor lungi, puteti avea încredere totală în fiabilitatea și calitatea autovehiculului dumneavoastră Mercedes-Benz.

Cu service-ul Mercedes-Benz aveți alături un partener care cunoaște cel mai bine autovehicul dumneavoastră comercial și vă ajută să-l mențineți în funcțiune, în condiții de siguranță. Până la urmă noi, ca producători, cunoaștem autovehiculul dvs. până în cel mai mic detaliu.

Grație calității consacrate Mercedes-Benz, veți fi întotdeauna relaxat și în siguranță pe drum. Iar prin intermediul rețelei noastre de service-uri, specialiștii noștri vă vor fi întotdeauna aproape.

Principalele noastre servicii.

  1. Atelier
  2. Piese de origine

  3. Asistențä rutierä1

Mercedes-Benz MobiloVan este valabil în versiunea actuală pentru modelele Clasa V, Clasa X, Marco Polo și Marco Polo HORIZON.

Pentru toate autovehiculele cu prima înmatriculare începând cu 01.01.2012 MobiloVan este valabil inițial timp de 2 ani gratuit și se reînnoiește apoi de la revizie la revizie, la partenerul autorizat de service Mercedes-Benz autorizat, timp de până la 30 de ani.

Pentru modelele Sprinter, Vito, Citan și Marco Polo ACTIVITY serviciile Mercedes-Benz MobiloVan sunt valabile în respectiva versiune actuală.

Avantaje principale.

  1. Atelier

  2. Piese de origine

  3. Ajutor pe drum