ServiceCare Maintenance persoane fizice | Mercedes-Benz
Mercedes-Benz ServiceCare Maintenance

Mercedes-Benz ServiceCare Revizii.

Mercedes-Benz ServiceCare Revizii.

Revizie efectuată de profesioniști. Totul la cea mai bună calitate.

Controlul periodic și profesional al celor mai importante componente și funcții ale autovehiculului asigură performanța și fiabilitatea autovehiculului dumneavoastră comercial. Revizia evită costurile de reparații inutile și asigură intervale de staționare calculate, minime. Produsul Mercedes-Benz ServiceCare Revizii asigură menținerea valorii autovehiculului, crescând astfel valoarea de revânzare a acestuia.

Mercedes-Benz ServiceCare Revizii:

Servicii

Toate pachetele de revizie conform ASSYST (sistem activ de service), respectiv fișa de revizie pentru șasiul Mercedes-Benz, inclusiv piesele de schimb și uleiurile. Contractul include Mercedes-Benz Mobilo1. Numărul reviziilor poate fi ales de către dvs.: 2, 4 sau 6.

Perioadă de valabilitate

Consultați centrul autorizat de service Mercedes-Benz.

Kilometraj

Consultați centrul autorizat de service Mercedes-Benz.

 

1

Mercedes-Benz MobiloVan este valabil în versiunea actuală pentru modelele Clasa V, Clasa X, Marco Polo și Marco Polo HORIZON.

Pentru toate autovehiculele cu prima înmatriculare începând cu 01.01.2012 MobiloVan este valabil inițial timp de 2 ani gratuit și se reînnoiește apoi de la revizie la revizie, la partenerul autorizat de service Mercedes-Benz autorizat, timp de până la 30 de ani.

Pentru modelele Sprinter, Vito, Citan și Marco Polo ACTIVITY serviciile Mercedes-Benz MobiloVan sunt valabile în respectiva versiune actuală.