Maintenance

Mercedes-Benz ServiceCare Maintenance.

Mercedes-Benz ServiceCare Maintenance.

Revizie efectuată de profesioniști. Totul la cele mai înalte standarde.

Controlul periodic al celor mai importante componente și funcții asigură performanța și fiabilitatea autovehiculului dumneavoastră comercial. Revizia previne costurile de reparații inutile și asigură intervale de staționare minime. Produsul Mercedes-Benz ServiceCare contribuie la menținerea valorii autovehiculului, crescând astfel valoarea de revânzare a acestuia.

Privire de ansamblu Mercedes-Benz ServiceCare Maintenance:

Servicii

Toate pachetele de revizie conform ASSYST (sistem activ de service), respectiv fișa de revizie pentru șasiul Mercedes-Benz, inclusiv piesele de schimb și uleiurile. Contractul include Mercedes-Benz MobiloVan1. Contractul poate fi activat în orice moment, fără limită de timp sau kilometri.

Perioadă de valabilitate

Consultați centrul autorizat de service Mercedes-Benz.

Kilometraj

Consultați centrul autorizat de service Mercedes-Benz.

 

1

Serviciul Mercedes-Benz MobiloVan în versiunea actuală este valabil pentru toate autovehiculele comerciale ușoare Mercedes-Benz.

Pentru toate autovehiculele cu prima înmatriculare începând cu 01.10.2012, MobiloVan este valabil inițial timp de 2 ani fără supliment de service și se reînnoiește apoi, de la revizie la revizie, la partenerul de service Mercedes-Benz autorizat timp de până la 30 de ani.

Pentru modelele Clasa X, Clasa T, Clasa V, EQV, Marco Polo, serviciile Mercedes-Benz Mobilo sunt valabile în versiunea actuală respectivă.