Piese de schimb clienți comerciali | Autovehicule comerciale Mercedes-Benz

Piese de schimb remanufacturate Mercedes-Benz.

Piese de schimb remanufacturate.

Cheia către rentabilitate.

Nu trebuie să alegeți între preț și calitate. Prin alegerea pieselor de schimb remanufacturate, un Mercedes-Benz cu rulaj mare va ramane fiabil si totodata original.

Exact acest principiu se află la baza producției pieselor de schimb remanufacturate Mercedes-Benz: piese cu costuri reduse, dar fără a sacrifica calitatea recunoscută Mercedes-Benz. Într-un proces de producție eficient, prin economisirea resurselor, fiecare piesă este prelucrată, verificată și testată în conformitate cu standardele de calitate Mercedes-Benz. Rezultatul este o gamă largă de piese de schimb remanufacturate, la prețuri accesibile.

Rețeaua noastră de parteneri Mercedes-Benz asigură în mod cert o disponibilitate rapidă a pieselor remanufacturate. În plus, piesele de schimb remanufacturate Mercedes-Benz, în cadrul procesului de prelucrare, economisesc materii prime și energie – un avantaj de preț pe care il transmitem direct clienților noștri.

Patru motive pentru eficiență economică mai mare cu piese de schimb remanufacturate Mercedes-Benz:

  • Prețuri avantajoase
  • Calitate garantată Mercedes-Benz
  • Disponibilitate
  • Producție cu economisirea resurselor

Portofoliul produselor.

Piese remanufacturate ’’de la A la Z’’.

Disponibilitatea rapida a pieselor remanufacturate pentru reparații este esențială pentru întoarcerea rapidă pe drum. Acest lucru este asigurat de o gamă largă de piese remanufacturate Mercedes-Benz. Iar oferta este constant revizuită și extinsă - de la demaror, cilindru de frână, alternator, turbocompresor, chiulasă, pompe de injecție, până la semi-blocuri motor și motoare complete.

Clienții Mercedes-Benz se așteaptă, la cea mai înaltă calitate, și durabilitate. Motiv pentru care în prelucrarea industrială a pieselor remanufacturate am integrat întregul nostru know-how de fabricație. Componentele de sigurantă sunt de regulă înlocuite cu piese noi, iar celelalte componente sunt verificate temeinic conform procedurilor stricte Mercedes-Benz si pot fi inlocuite cu piesele remanufacturate.

În cele din urmă, fiecare piesă remanufacturată Mercedes-Benz îndeplinește standardele Mercedes-Benz.

Convingeți-vă singuri! Adresați-vă partenerului dvs. Mercedes-Benz pentru oferta de piese remanufacturate Mercedes-Benz.

Grupe de produse:

  • Agregate (motoare și transmisii)
  • Componente mecanice (de ex. etrieri de frână și turbocompresor)
  • Sisteme de injecție și instalații de gaze arse (de ex. supapă EGR și pompe de injecție diesel și filtru de particule)
  • Componente electrice și electronice (de ex. demaror și alternator)