Service24h persoane fizice | Mercedes-Benz
Mercedes-Benz Service24h

Non-stop: Mercedes-Benz Service24h.

Zi și noapte vă readucem pe traseu.

În noul autovehicul, un lucru vă însoțește în mod sigur: senzația de a fi în siguranță pe drum. În cazul în care autovehiculul dvs. ajunge totuși într-o stare nefuncțională, veți fi sprijinit de service-ul profesional Mercedes-Benz să ajungeți la destinație.

Suntem întotdeauna disponibili pentru dumneavoastră.

La numărul de telefon cu apel gratuit 0800 672 391 (sau mobil 0745 23 24 24) suntem disponibili la orice oră, 365 de zile pe an, în întreaga Europă (alternativ prin intermediul MB Contact1 din agenda telefonică radioului dvs.). Vă va ajuta un tehnician de service Mercedes-Benz, iar în majoritatea cazurilor va repune autovehiculul dvs. în funcțiune chiar la locul defectării.

Mercedes-Benz Mobilo.

Soluția de mobilitate standard Mercedes-Benz Mobilo2 vă asigură să rămâneți mobil chiar și atunci când autovehiculul dumneavoastră Mercedes-Benz nu mai poate continua drumul. În cazul defecțiunilor tehnice, al neplăcerilor minore (cum ar fi pierderea cheii), accidentelor, vandalismului și furtului de piese, beneficiați de asistență rapidă și fiabilă la fața locului aproape oriunde în Europa – gratuit și la orice oră.

1

Premisă: radio din fabrică, asociat cu un telefon mobil deschis. Vor apărea numai costurile aferente apelurilor din rețeaua mobilă către rețeaua fixă.

2

Mercedes-Benz MobiloVan este valabil în versiunea actuală pentru modelele Clasa V, Clasa X, Marco Polo și Marco Polo HORIZON.

Pentru toate autovehiculele cu prima înmatriculare începând cu 01.01.2012 MobiloVan este valabil inițial timp de 2 ani gratuit și se reînnoiește apoi de la revizie la revizie, la partenerul autorizat de service Mercedes-Benz autorizat, timp de până la 30 de ani.

Pentru modelele Sprinter, Vito, Citan și Marco Polo ACTIVITY serviciile Mercedes-Benz MobiloVan sunt valabile în respectiva versiune actuală.