Complete

Mercedes-Benz ServiceCare Complete.

Mercedes-Benz ServiceCare Complete.

Oferta completă "fără griji" este cea mai cuprinzătoare asigurare pentru autovehicul dvs. comercial.

Mercedes-Benz ServiceCare Complet acoperă toate lucrările efectuate în service, inclusiv reparațiile de uzură. Autovehiculul devine funcțional conform planificării, iar costurile se află sub control. Oferta completă, "fără griji", pentru cei care nu vor să lase nimic la voia întâmplării și care se bazează pe transparență și predictibilitate maximă.

Sinteză Mercedes-Benz ServiceCare Complete:

Servicii

Înlocuirea pieselor de uzură și efectuarea lucrărilor de întreținere periodice conform caietului de service și specificațiilor producătorului, precum și prelungirea garanției pentru aproape toate piesele și ansamblurile (de ex. motor, transmisie, sistem electric, punți, instalație de climatizare). Contractul include Mercedes-Benz MobiloVan1. Contractul poate fi activat în primele 12 luni de la prima înmatriculare sau până la prima revizie.

Perioadă de valabilitate

Consultați centrul autorizat de service Mercedes-Benz.

Kilometraj

Consultați centrul autorizat de service Mercedes-Benz.

1

Serviciul Mercedes-Benz MobiloVan în versiunea actuală este valabil pentru modelele Sprinter, Vito, Citan și Marco Polo ACTIVITY.

Pentru toate autovehiculele cu prima înmatriculare începând cu 01.10.2012 MobiloVan este valabil inițial timp de 2 ani gratuit și se reînnoiește apoi de la revizie la revizie, la partenerul de service Mercedes-Benz autorizat, timp de până la 30 de ani.

Pentru modelele Clasa V, Clasa X, Marco Polo și Marco Polo HORIZON, serviciile Mercedes-Benz Mobilo sunt valabile în respectiva versiune actuală.