Service24h clienți comerciali | Autovehicule comerciale Mercedes-Benz
Mercedes-Benz Service24h

Mercedes-Benz Service24h. Non-stop.

Zi și noapte vă readucem pe traseu.

Autovehiculele Mercedes-Benz sunt printre cele mai sigure din lume. Iar dacă se întâmplă totuşi să apară o problemă de natură tehnică, vă puteți baza pe service-ul profesional Mercedes-Benz ca să ajungeți la destinație.

Suntem întotdeauna disponibili.

La numărul de telefon 0800 672 391 (sau mobil 0745 23 24 24) suntem disponibili la orice oră, 365 de zile pe an, în întreaga Europă. Un tehnician de service Mercedes-Benz vă va ajuta, iar atunci când este posibil, va repune autovehiculul în funcțiune chiar la fața locului.

Mercedes-Benz MobiloVan.

În cazul imobilizării din cauza unei defecțiuni tehnice, serviciul standard de asistență rutieră Mercedes-Benz MobiloVan1 va acoperi costurile pentru numeroase servicii. De exemplu, asistență la fața locului, tractare, autovehicul de schimb, taxi, hotel și altele. În plus, Mercedes-Benz MobiloVan vă oferă servicii speciale de mobilitate în timpul vizitelor la service în primii doi ani după prima înmatriculare.

1

Serviciul Mercedes-Benz MobiloVan în versiunea actuală este valabil pentru modelele Sprinter, Vito, Citan și Marco Polo ACTIVITY.

Pentru toate autovehiculele cu prima înmatriculare începând cu 01.10.2012 MobiloVan este valabil inițial timp de 2 ani gratuit și se reînnoiește apoi de la revizie la revizie, la partenerul de service Mercedes-Benz autorizat, timp de până la 30 de ani.

Pentru modelele Clasa V, Clasa X, Marco Polo și Marco Polo HORIZON, serviciile Mercedes-Benz Mobilo sunt valabile în respectiva versiune actuală.