Servicii de finanțare Mercedes-Benz – Finanțare.
Servicii de finanțare Mercedes-Benz – Finanțare

Cu finanțările noastre vă deplasați bine întotdeauna.

Porniți imediat, plătiți în rate.

Doriți să cumpărați un model Mercedes-Benz Transporter, însă nu vreți să plătiți pe loc costul total al autovehiculului? Atunci ar trebui să luați în considerare cele trei soluții de finanțare ale noastre. Căci dacă vă finanțați modelul dumneavoastră Mercedes-Benz Transporter, puteți urca rapid în autovehiculul preferat și vă puteți păstra flexibilitatea financiară.

Găsiți partenerul dumneavoastră Mercedes-Benz.

De la partenerul dumneavoastră Mercedes-Benz obțineți o ofertă individuală de finanțare necondiționată - după ce v-ați configurat autovehiculul dorit. Aici găsiți partenerul potrivit din apropierea dumneavoastră.

Serviciile de finanțare Mercedes-Benz pe scurt.

Leasing: utilizare pe termen limitat.

Puneți preț pe flexibilitate și vă imaginați conducând peste câțiva ani un alt model Mercedes-Benz Transporter? Atunci poate fi de interes pentru dumneavoastră un contract de leasing.

Asigurarea pentru modelele Transporter: bine asigurat la drum.

Și atunci când este vorba de asigurarea modelului dumneavoastră Transporter vă puteți baza pe condiții corecte de asigurare. Primiți o protecție cuprinzătoare împreună cu parteneri selectați de asigurare.

Portalul pentru clienți: informații contractuale disponibile oricând.

Dacă utilizați serviciile de finanțare Mercedes-Benz, portalul nostru pentru clienți vă stă la dispoziție după înregistrare. Astfel accesați la orice oră informații despre contractul dumneavoastră de leasing sau finanțare.

Serviciile noastre de finanțare: flexibile și corecte.

La serviciile noastre financiare un lucru este clar: primiți o soluție de finanțare pliată perfect pe nevoile dumneavoastră. Fie că este vorba despre leasing, finanțare sau asigurare, aici găsiți ce vă trebuie.

Promoții de finanțare: actuale și întotdeauna atractive.

Aflați mai multe despre ofertele noastre speciale de finanțare. Poate că avem pentru dumneavoastră exact oferta pe care o căutați. Tocmai la modelele noastre speciale puteți profita deseori de condiții atractive de finanțare.