eVans

Universul electric Mercedes-Benz Vans

eVito Furgon

 • Volumul spațiului său de încărcare este unul cu greutate: modelul eVito Furgon.
 • Modelul eVito Furgon poate lua multe cu el, fără a se lăsa impresionat. Este un adevărat profesionist, adecvat pentru sarcini solicitante și excelent pentru a vă reprezenta compania. Specialitatea sa este încărcarea cu marfă. Deși dispune de un spațiu interior generos, se mulțumește cu o înălțime a autovehiculului de sub 2 metri și astfel poate intra fără probleme în majoritatea garajelor, parcărilor acoperite, garajelor subterane și spălătoriilor auto.

   

eVito Tourer

 • Propulsie electrică eficientă, combinată cu punctele forte ale autovehiculului, testate îndelung. eVito Tourer
 • Modelul eVito Tourer PRO este exact la fel de funcțional, sigur și confortabil cum vă așteptați de la un autovehicul Mercedes-Benz Vito. Motorul său electric ultraeficient produce maxim 150 kW (204 CP) [Mercedes-Benz eVito Tourer PRO cu înmatriculare de autoturism (M1): consum de curent în kWh/100 km (în regim combinat): 26,2; emisii CO2 în g/km (în regim combinat): 0.] [*] și are un cuplu de până la 365 Nm.

EQV

 • Din prima clipă: un membru al familiei Mercedes-EQ.

  Design elegant cu elemente specifice Mercedes-EQ.

  Elementele de design proiectate special pentru gama Mercedes-EQ împrumută modelului EQV un caracter incitant și progresiv, atât la exterior cât și la interior.

 • La fel de sigur cum v-ați obișnuit într-un autovehicul Mercedes-Benz.

  Un nivel exemplar de siguranță și cu acționare electrică.

  În modelul EQV vă puteți simți la fel de sigur ca în orice alt autovehicul Mercedes-Benz. Deoarece autovehiculele cu acționare electrică au trecut cu bine verificările complexe și testele de accidente, tipice pentru Mercedes-Benz.

eSprinter

 • Spațiu de încărcare neîngrădit de tracțiunea electrică.
 • Modelul eSprinter pune la dispoziție un volum generos de încărcare de 11 m3. Acesta este disponibil exclusiv cu lungimea standard (A2) cu acoperiș înălțat. Spațiu de încărcare nu este îngrădit în niciun fel de tracțiunea electrică. În funcție de dimensiunea bateriei, încărcarea variază între 1.001 kg la 35 kWh și până la 848 kg la o capacitate utilă a bateriei de 47 kWh. Și pentru modelul eSprinter aveți la dispoziție dotări prin care spațiul de încărcare poate fi utilizat mai confortabil și mai sigur.