Clienți deținători de flote I Mercedes-Benz
Clienți deținători de flote Mercedes-Benz

Clienți deținători de flote
Mercedes-Benz.

Mulate exact pe nevoile dumneavoastră: modelele Mercedes-Benz și componentele serviciilor oferite.

Indiferent de obiectivele dumneavoastră comerciale, autovehiculele comerciale ușoare Mercedes-Benz vă conduc într-acolo. În funcție de mărimea și destinația flotei dvs., vă sprijinim suplimentar prin servicii individuale pe drumul spre succes.

Produse Mercedes-Benz.

Motivația noastră este susținută de dorința dvs. de a oferi zilnic servicii perfecte. Pentru ca afacerea dvs. să aibă succes, aveți nevoie de parteneri puternici: fie că este vorba de Citan Furgon, de multilateralul și profesionalul Vito, de Clasa X extrem de funcțională și rezistentă indiferent de teren, de Clasa V - comodă și plină de stil sau de clasicul și multilateralul Sprinter – cu un Mercedes-Benz alături, dispuneți în orice moment de un autovehicul gata de acțiune, pe care vă puteți baza. Pentru ca dumneavoastră să vă puteți concentra doar pe munca pe care o desfășurați.

Service și mobilitate.

Beneficiați de asistență permanentă pentru flota dvs. Mercedes-Benz conform solicitării dvs. Aici intră servicii de prevenție a reparațiilor, asistență imediată în caz de avarie, întreținere și îngrijire la un nivel de calitate Mercedes-Benz. Specialiștii noștri sunt în ateliere și oriunde aveți nevoie de ei.

 

Parteneriat.

Cu cea mai densă rețea de distribuție din Europa – în jur de 1.200 puncte de distribuție și service doar în Germania – suntem prezenți în orice clipă pentru dvs. și parcul dvs. auto. Indiferente unde și când aveți nevoie de noi.