Datele tehnice, dimensiunile și masele autovehiculului Citan Tourer.

Dimensiuni și mase:

Lungimi ale autovehiculului
Masă maximă admisă [mma]

Dinamica de rulare și rentabilitatea. Pentru plăcerea sustenabilă a conducerii.

Propulsie puternică și consum redus.

Oferta de motorizare pentru Citan Tourer constă dintr-un motor pe benzină cu 4 cilindri și un motor diesel cu 4 cilindri, în 3 variante de putere. Cele 4 motorizări se evidențiază prin curba de cuplu pronunțată și sunt dotate cu tehnologie BlueEFFICIENCY pentru consumul redus de combustibil.

Motoare și consumuri de combustibil.

Model autovehicul
* Valorile comunicate au fost stabilite conform procedurilor de măsurare impuse. Este vorba despre „valorile de CO₂ măsurate NEDC“ în conformitate cu art. 2 Regulamentul de punere în aplicare nr. 2 (UE) 2017/1152. Valorile consumului de combustibil au fost calculate pe baza acestor valori. Pe baza modificărilor legale ale metodelor de testare relevante, pot să apară valori mai mari în certificatul de conformitate al autovehiculului, relevant pentru certificatul de înmatriculare al autovehiculului și eventuale taxe auto.  Informațiile nu se referă la un autovehicul individual și nu sunt parte integrantă a ofertei, ci servesc exclusiv în scopul comparației între diferite modele de autovehicule.
Informații suplimentare cu privire la consumul oficial de combustibil și la emisiile oficiale de CO₂ ale modelelor noi de autoturisme pot fi obținute din "Ghidul despre consumul de combustibil, emisii CO₂ și consumul de curent pentru autoturismele noi", care se găsește în mod gratuit la fiecare punct de vânzare și la DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).

Lorem Ipsum