Citan Tourer: pentru un climat excelent de lucru.

Citan Tourer: un profesionist. De la profesioniști. Pentru profesioniști.

Citan Tourer: eroul orașului.

Robust, flexibil, rentabil și adaptat perfect diverselor provocări ale orașului: Citan Tourer, autovehiculul comercial compact pentru transportul până la 7 persoane1.

Din punct de vedere economic, Citan este cu siguranță un succes: motoarele sale eficiente cu tehnologia BlueEFFICIENCY2 și consumul de la 4,3 l / 100 km3, disponibilitatea mare cu intervale lungi de revizie4, precum și condițiile și serviciile5 atractive vă menajează bugetul. Și pentru a vă garanta că ajungeți în siguranță la destinație, am echipat autovehiculul Citan cu programul electronic de stabilitate ADAPTIVE ESP®, incluzând funcții suplimentare, frânare mai eficientă și până la 6 airbaguri.

Grație scaunelor confortabile, trenului de rulare bine reglat cu suspensie independentă, precum și transmisiei cu dublu ambreiaj 6G-DCT6 (opțională), Citan rulează foarte confortabil, agil și manevrabil. Flexibilitatea acestuia este de asemenea exemplară, de exemplu cu cele două scaune individuale din al doilea rând de scaune din spate, ceea ce îl transformă într-un autovehicul cu 7 locuri1. Sau cu spătar rabatabil în spate, cu care, printr-o rabatare, puteți obține un spațiu de încărcare mare.

Citan satisface toate așteptările de la un autovehicul comercial compact Mercedes-Benz..

Descoperiți avantajele sale în timpul unui test drive. Mercedes-Benz Vans. Born to run.

1

Disponibil numai pentru Citan Tourer 111 CDI [Citan Tourer 111 CDI cu pachet BlueEFFICIENCY în combinație cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte și omologare autovehicul de transport persoane (M1). Consum de combustibil urban/extraurban/combinat: 4,9–4,8/4,3–4,2/4,5–4,4 l/100 km; emisii de CO2 combinate: 119–115 g/km; Clasa de eficiență: A. Valorile reale de consum depind, printre altele, de masa autovehiculului și de dotările alese.][*] extralung cu omologare autovehicul de transport persoane (M1).

2

Pachetul BlueEFFICIENCY este echipare standard pentru toate motorizările și toate lungimile, exceptând varianta cu transmisie cu dublu ambreiaj 6G-DCT, care nu este disponibilă.

3

Citan Tourer 108 CDI cu pachet BlueEFFICIENCY în combinație cu cutie de viteze manuală cu 5 trepte și omologare autovehicul de transport persoane (M1). Consum de combustibil urban/extraurban/combinat: 5,0–4,7/4,4–4,2/4,6–4,3 l/100 km; emisii de CO2 combinate: 119–112 g/km [*]; Clasa de eficiență: B–A. Valorile reale de consum depind, printre altele, de masa autovehiculului și de dotările alese.

4

Interval de revizie de până la 40.000 km.

5

De exemplu, Mercedes-Benz MobiloVan este garanția mobilității pe întreaga durată de viață de la Mercedes-Benz. Această garanție este valabilă pentru o perioadă maximă de 30 de ani cu servicii regulate efectuate de către un partener de service autorizat al Mercedes-Benz. Valabil pentru autovehicule cu prima înmatriculare începând din 01.10.2012.

6

Transmisia cu dublu ambreiaj 6G-DCT este disponibilă ca echipament opțional pentru Citan 112 [Citan Tourer 112 cu pachet BlueEFFICIENCY în combinație cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte și omologare autovehicul de transport persoane (M1). Consum de combustibil urban/extraurban/combinat: 7,4–7,3/5,8–5,6/6,4–6,2 l/100 km; emisii de CO2 combinate: 143–140 g/km [*]. Clasa de eficiență: C] și pentru Citan 112 [Citan Tourer 112 fără pachet BlueEFFICIENCY în combinație cu 6G-DCT și omologare autovehicul de transport persoane (M1). Consum de combustibil urban/extraurban/combinat: 8,1–7,9/5,6–5,5/6,5–6,4 l/100 km; emisii de CO2 combinate: 147–144 g/km [*]. Clasa de eficiență: C]. Valorile reale de consum depind, printre altele, de masa autovehiculului și de dotările alese.

Caracteristici principale.

  1. Confort
  2. Motorizări
  3. Rentabilitate
  4. Flexibilitate
  5. Siguranță
Citan Tourer: știe ce anume contează în interior.

Interiorul prietenos îmbină plăcutul cu utilul: funcționalitatea și confortul conving, începând cu poziția scaunului la înălțime confortabilă în timpul condusului, până la pragurile joase ale ușilor, ceea ce facilitează urcarea în autovehicul.

Scaunul confortabil al șoferului, cu suporturi laterale care menajează spatele, permite aerisirea, este rezistent și poate fi reglat manual în funcție de necesități, la fel ca volanul reglabil pe înălțime. Toate elementele de comandă sunt dispuse în mod clar și sunt ușor de utilizat. Panoul de bord ușor lizibil sporește de asemenea valoarea interiorului. Sistemul de încălzire și ventilație ca dotare standard, precum și macaralele de geam opțional acționate electric din ușile glisante, contribuie și ele la un climat plăcut.

Conceptul practic de depozitare vă oferă o mulțime de spații de depozitare funcționale și ușor accesibile: compartimentul torpedou are un volum de până la 8,5 l, compartimentul standard deasupra parbrizului este de 12,6 l, în compartimentele de depozitare din uși aveți la dispoziție un volum de 2 x 4,1 l, iar în compartimentul din cotieră dispuneți de un volum de 8,9 l.

Habitaclul devine și mai atractiv datorită dotărilor disponibile opțional, cum ar fi pachetul crom interior, pachetul design interior cromat sau pachetul design interior color.

Citan Tourer: munca trebuie să ofere și plăcerea șofatului.

Punctele forte ale autovehiculului Citan vă sprijină în orice activitate: în traficul urban aglomerat beneficiați de manevrabilitatea, pe teren sau pe autostradă vă puteți bucura pe deplin de propulsia sa puternică.

Unul dintre motoarele cu cuplu ridicat de 55 kW1 (75 CP), 66 kW2 (90 CP) și 81 kW3 (110 CP) sau motorul modern pe benzină de 84 kW4 (114 CP) se potrivește cu siguranță preferințelor dumneavoastră. Tehnologia inovatoare BlueEFFICIENCY5 reduce consumul de combustibil, astfel bugetul dumneavoastră poate fi menajat. În funcție de motorizare, cutia de viteze manuală cu 5, resp. 6 trepte transformă efectiv forța de antrenare în propulsie. Transmisia cu dublu ambreiaj 6G-DCT6 disponibilă opțional, combină avantajele dinamicii de rulare ale unei cutii de viteze manuale cu confortul unei cutii de viteze automate.

Toate componentele tehnice sunt sincronizate precis – de la servo-direcție, prin intermediul construcției amortizorului cu arc al trenului de rulare cu suspensie independentă, până la frânele puternice cu disc de la punțile față și spate. Astfel vă puteți bucura întotdeauna relaxat de agilitatea autovehiculului Citan Tourer.

Citan Tourer: utilizarea sa este rentabilă. Indiferent de dimensiuni

Pentru marca Mercedes-Benz, modelarea viitorului mobilității într-un mod responsabil și sustenabil este o obligație. Citan demonstrează în mod exemplar această afirmație, mai ales în traficul urban. Datorită motoarelor moderne și tehnologiei inovatoare BlueEFFICIENCY5, emisiile de CO2 și consumul de combustibil sunt la un nivel scăzut. Astfel Citan rulează cu un consum de la 4,3 l/100 km1, fiind un bun exemplu.

Citan este profitabil și din punct de vedere economic. Pe de o parte, datorită nivelului de preț atractiv, pe de altă parte, datorită costurilor de întreținere reduse rezultate din consumul eficient de combustibil și intervalele de revizie de până la 40.000 km.

Disponibilitatea maximă a autovehiculelor comerciale ușoare este importantă atât pentru Mercedes-Benz cât și pentru dumneavoastră. Subliniem acest lucru cu garanția mobilității pe întreaga durată de viață, asigurată de Mercedes-Benz MobiloVan7, 8. Astfel, Citan aduce o contribuție importantă la rentabilitatea sustenabilă pe termen lung. De la o cursă la alta.

Motoarele moderne, servodirecția asistată electric și indicatorul de schimbare a treptei de viteză reprezintă baza deplasării rentabile. Prin pachetul BlueEFFICIENCY5 eficiența autovehiculului dumneavoastră poate fi sporită și mai mult.

Citan Tourer: pregătit pentru orice provocare.

Citan stăpânește viața cotidiană cu o flexibilitate impresionantă. Cu până la 7 scaune9 confortabile, prietenoase și spațiu suficient pentru depozitarea bagajelor, acesta creează cele mai bune condiții pentru o deplasare plăcută și sigură – fie cu întreaga familie, fie pentru cumpărături voluminoase din magazinele de bricolaj.

Pe scaunele confortabile, cu suport lateral care menajează spatele și cu capitonaj din material textil rezistent ce permite aerisirea, vă veți simți conform așteptărilor de la un autovehicul comercial Mercedes-Benz: minunat. Interiorul de înaltă calitate și funcțional, cu multe compartimente practice de depozitare, face relaxante chiar și călătoriile mai lungi. Acoperișul panoramic disponibil opțional, cu 2 trape basculante, conferă habitaclului o ambianță deosebit de prietenoasă și luminoasă. Pe lângă confortul excelent la rulare, Citan convinge prin centurile de siguranță în trei puncte cu limitator de forță pe toate scaunele.

Citan Tourer: în domeniul siguranței este absolut remarcabil.

Citan conduce și din punct de vedere al siguranței: cu programul ADAPTIVE ESP®, asistentul de frânare și sistemul antiblocare ABS, respectiv frânele eficiente cu disc de la punțile față și spate, convinge prin distanțe scurte de frânare – chiar și pe carosabil umed. Trenul de rulare cu suspensie independentă menține contactul sigur cu carosabilul. Dacă vă aflați pe drum cu zăpadă, noroi sau nisip, puteți dezactiva sistemul antiderapare ASR.

Când se întâmplă acest lucru, centurile de siguranță în trei puncte, reglabile pe înălțime, cu întinzător și limitator de forță vă oferă o reținere foarte bună. În cazul unei frânări de urgență se activează automat instalația de avertizare intermitentă.

Ca dotare standard, Citan este echipat cu lumină de rulare pe timp de zi, asistent la pornirea în rampă și până la 6 airbaguri. Airbagul șoferului, airbagul pasagerului10 precum și airbagurile de tip cortină10 și airbagurile pentru torace10, 11 pot reduce riscul de rănire în cazul unui accident. Opțional sunt disponibile următoarele sisteme de asistență: senzorul de lumină și ploaie, monitorizarea presiunii din anvelope10 și o cameră video pentru marșarier, care afișează imaginile din spatele autovehiculului în oglinda interioară.

Conform tuturor așteptărilor, cu sistemul de alarmă antiefracție și antifurt 12 puteți fi sigur că autovehiculul dvs. nu ajunge în mâini neautorizate.

1

Citan Tourer 108 CDI cu pachet BlueEFFICIENCY în combinație cu cutie de viteze manuală cu 5 trepte și omologare autovehicul de transport persoane (M1). Consum de combustibil urban/extraurban/combinat: 5,2–4,7/4,5–4,2/4,7–4,3 l/100 km; emisii de CO2 combinate: 123–112 g/km [*]; Clasa de eficiență: B–A. Valorile reale de consum depind, printre altele, de masa autovehiculului și de dotările alese.

2

Citan Tourer 109 CDI cu pachet BlueEFFICIENCY în combinație cu cutie de viteze manuală cu 5 trepte și omologare autovehicul de transport persoane (M1). Consum de combustibil urban/extraurban/combinat: 5,2–4,7/4,5–4,2/4,7–4,3 l/100 km; emisii de CO2 combinate: 123–112 g/km [*]; Clasa de eficiență: B–A. Valorile reale de consum depind, printre altele, de masa autovehiculului și de dotările alese.

3

Citan Tourer 111 CDI cu pachet BlueEFFICIENCY în combinație cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte și omologare autovehicul de transport persoane (M1). Consum de combustibil urban/extraurban/combinat: 4,9–4,8/4,3–4,2/4,5–4,4 l/100 km; emisii de CO2 combinate: 119–115 g/km [*]; Clasa de eficiență: A. Valorile reale de consum depind, printre altele, de masa autovehiculului și de dotările alese.

4

Citan Tourer 112 cu pachet BlueEFFICIENCY în combinație cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte și omologare autovehicul de transport persoane (M1). Consum de combustibil urban/extraurban/combinat: 7,4–7,3/5,8–5,6/6,4–6,2 l/100 km; emisii de CO2 combinate: 143–140 g/km [*]; Clasa de eficiență: C. Valorile reale de consum depind, printre altele, de masa autovehiculului și de dotările alese.

Citan Tourer 112 cu pachet BlueEFFICIENCY în combinație cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte și omologare autoutilitară (N1). Consum de combustibil urban/extraurban/combinat: 8,1–7,9/5,6–5,5/6,5–6,4 l/100 km; emisii de CO2 combinate: 147–144 g/km [*]. Valorile reale de consum depind, printre altele, de masa autovehiculului și de dotările alese.

5

Pachetul BlueEFFICIENCY este echipare standard pentru toate motorizările și toate lungimile, exceptând varianta cu transmisie cu dublu ambreiaj 6G-DCT, care nu este disponibilă.

6

Transmisia cu dublu ambreiaj 6G-DCT este disponibilă ca echipament opțional pentru Citan 112 [Citan Tourer 112 cu pachet BlueEFFICIENCY în combinație cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte și omologare autovehicul de transport persoane (M1). Consum de combustibil urban/extraurban/combinat: 7,4–7,3/5,8–5,6/6,4–6,2 l/100 km; emisii de CO2 combinate: 143–140 g/km [*]. Clasa de eficiență: C] și pentru Citan 112 [Citan Tourer 112 fără pachet BlueEFFICIENCY în combinație cu 6G-DCT și omologare autovehicul de transport persoane (M1). Consum de combustibil urban/extraurban/combinat: 8,1–7,9/5,6–5,5/6,5–6,4 l/100 km; emisii de CO2 combinate: 147–144 g/km [*]. Clasa de eficiență: C]. Valorile reale de consum depind, printre altele, de masa autovehiculului și de dotările alese.

7

Până la maximum 30 de ani cu service regulat efectuat de către un partener de service autorizat al Mercedes-Benz.

8

Valabil pentru autovehicule cu prima înmatriculare începând din 01.10.2012.

9

Disponibil numai pentru Citan Tourer 111 CDI [Citan Tourer 111 CDI cu pachet BlueEFFICIENCY în combinație cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte și omologare autovehicul de transport persoane (M1). Consum de combustibil urban/extraurban/combinat: 4,9–4,8/4,3–4,2/4,5–4,4 l/100 km; emisii de CO2 combinate: 119–115 g/km; Clasa de eficiență: A. Valorile reale de consum depind, printre altele, de masa autovehiculului și de dotările alese.][*] extralung cu omologare autovehicul de transport persoane (M1).

10

Dotare standard la Citan Tourer cu omologare autovehicul de transport persoane (M1), dotare specială cu omologare autoutilitară (N1).

11

Pentru pasager este disponibil numai în combinație cu airbagul de torace pentru șofer și pasager.

12

Disponibil numai pentru Citan Tourer cu omologare autoutilitară (N1).

Agil, prin oraș, până la 7 persoane.

Citan Tourer confortabil pentru transportul de persoane.

Citan Tourer este un autovehicul comercial ușor confortabil cu până la 7 locuri. Pe lângă scaunele pentru șofer și pasager, precum și bancheta cu 3 locuri în spațiul pentru pasageri al Citan Tourer lung, în versiunea extralungă sunt montate și 2 scaune individuale pe rândul al doilea din spate. Citan Tourer câștigă puncte și prin multiplele sale posibilități practice de depozitare, cu un volum total de până la 77 litri.

Dotări speciale, pachete pentru interior.

Pachet design interior color

Pachet design interior cromat

Pachet de cusături ornamentale roșii pentru interior

* Valorile comunicate au fost stabilite conform procedurilor de măsurare impuse. Este vorba despre „valorile de CO2 măsurate NEDC“ în conformitate cu art. 2 Regulamentul de punere în aplicare nr. 2 (UE) 2017/1152, resp. (UE) 2017/1153. Valorile consumului de combustibil au fost calculate pe baza acestor valori. Pe baza modificărilor legale ale metodelor de testare relevante, pot să apară valori mai mari în certificatul de conformitate al autovehiculului, relevant pentru certificatul de înmatriculare al autovehiculului și eventuale taxe auto. Informațiile nu se referă la un autovehicul individual și nu sunt parte integrantă a ofertei, ci servesc exclusiv în scopul comparației între diferite modele de autovehicule.

Lorem Ipsum