Datele tehnice, dimensiunile și masele autodubei Citan.

Dimensiuni și mase.

Lungimi ale autovehiculului
Masă maximă admisă

Dinamica de rulare și rentabilitatea. Pentru plăcerea sustenabilă a șofatului.

Propulsie puternică și consum economic.

Oferta de motorizare pentru Citan constă dintr-un motor pe benzină cu 4 cilindri și un motor diesel cu 4 cilindri, în 3 variante de putere. Cele 4 motorizări se evidențiază prin curba de cuplu pronunțată și sunt dotate cu tehnologie BlueEFFICIENCY pentru consumul redus de combustibil. Varianta de 55 kW1 [Autoutilitară Citan 108 CDI cu pachet BlueEFFICIENCY în combinație cu cutie de viteze manuală cu 5 trepte și omologare autoutilitară (N1). Consum de combustibil combinat: 4,6–4,3 l/100 km; emisii CO2 combinate: 119–112 g/km.] [*] excelează prin valori de consum exemplare în comparație cu autovehiculele din segmentul său. Consumul redus de combustibil are, de asemenea, un efect pozitiv asupra razei de acțiune: cu un rezervor de combustibil plin de 60 litri, motorizările diesel – în funcție de profilul de utilizare și stilul de conducere – parcurg până la 1.000 km, iar motorizările pe benzină până la 800 km până la următoarea alimentare.

1

Citan Furgon 108 CDI cu pachet BlueEFFICIENCY în combinație cu cutie de viteze manuală cu 5 trepte și omologare autoutilitară (N1). Consum de combustibil urban/extraurban/combinat: 5,0–4,7/4,4–4,2/4,6–4,3 l/100 km; emisii de CO2 combinate: 119–112 g/km [*]. Valorile reale de consum depind, printre altele, de masa autovehiculului și de dotările alese.

Motoare și consumuri de combustibil.

Model autovehicul

* Valorile comunicate au fost stabilite conform procedurilor de măsurare impuse. Este vorba despre „valorile de CO₂ măsurate NEDC“ în conformitate cu art. 2 Regulamentul de punere în aplicare nr. 2 (UE) 2017/1152. Valorile consumului de combustibil au fost calculate pe baza acestor valori. Pe baza modificărilor legale ale metodelor de testare relevante, pot să apară valori mai mari în certificatul de conformitate al autovehiculului, relevant pentru certificatul de înmatriculare al autovehiculului și eventuale taxe auto. Informațiile nu se referă la un autovehicul individual și nu sunt parte integrantă a ofertei, ci servesc exclusiv în scopul comparației între diferite modele de autovehicule.

Informații suplimentare cu privire la consumul oficial de combustibil și la emisiile oficiale de CO₂ ale modelelor noi de autoturisme pot fi obținute din "Ghidul despre consumul de combustibil, emisii CO₂ și consumul de curent pentru autoturismele noi", care se găsește în mod gratuit la fiecare punct de vânzare și la DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).

Lorem Ipsum