Eroul orașului: Citan Furgon.

Citan Furgon: un profesionist. De la profesioniști. Pentru profesioniști.

Citan Furgon: Eroul orașului.

Vă oferim un autovehicul comercial destinat livrărilor în mediu urban, cu dimensiuni compacte și un spațiu mare de încărcare, care se potrivește perfect diverselor provocări urbane.

Din punct de vedere economic, Citan este cu siguranță un succes: motoarele sale eficiente cu tehnologia BlueEFFICIENCY1 și consumul de la 4,3 l / 100 km2, disponibilitatea mare cu intervale lungi de revizie3, precum și condițiile și serviciile4 atractive vă menajează bugetul. Și pentru a vă garanta că ajungeți în siguranță la destinație, am echipat autovehiculul Citan cu programul electronic de stabilitate ADAPTIVE ESP®, incluzând funcții suplimentare și cu frâne foarte eficiente.

Datorită scaunelor confortabile, operării simple și trenului de rulare bine reglat cu suspensie independentă, Citan este foarte confortabil, agil și manevrabil prin oraș – opțional cu transmisie cu dublu ambreiaj 6G-DCT5. La încărcare și descărcare veți fi încântat de modul flexibil în care poate fi utilizat spațiul de încărcare generos, datorită ușilor mari și pragului coborât de încărcare.

Citan satisface toate așteptările unui autovehicul comercial ușor destinat livrării în oraș. Descoperiți avantajele sale în timpul unui test drive. 

1

Pachetul BlueEFFICIENCY este echipare standard pentru toate motorizările și toate lungimile, exceptând varianta cu transmisie cu dublu ambreiaj 6G-DCT, care nu este disponibilă.

2

Citan Furgon 108 CDI cu pachet BlueEFFICIENCY în combinație cu cutie de viteze manuală cu 5 trepte și omologare autoutilitară (N1). Consum de combustibil urban/extraurban/combinat: 5,0–4,7/4,4–4,2/4,6–4,3 l/100 km; emisii de CO2 combinate: 119–112 g/km [*]. Valorile reale de consum depind, printre altele, de masa autovehiculului și de dotările alese.

3

Interval de revizie de până la 40.000 km.

4

De exemplu, Mercedes-Benz MobiloVan este garanția mobilității pe întreaga durată de viață de la Mercedes-Benz. Această garanție este valabilă pentru o perioadă maximă de 30 de ani cu servicii regulate efectuate de către un partener de service autorizat al Mercedes-Benz. Valabil pentru autovehicule cu prima înmatriculare începând din 01.10.2012.

5

Transmisia cu dublu ambreiaj 6G-DCT este disponibilă ca echipament opțional pentru Citan 112 [Citan Furgon 112 fără pachet BlueEFFICIENCY în combinație cu 6G-DCT și omologare autoutilitară (N1). Consum de combustibil urban/extraurban/combinat: 8,1–7,9/5,6–5,5/6,5–6,4 l/100 km; emisii de CO2 combinate: 147–144 g/km [*]. Valorile reale de consum depind, printre altele, de masa autovehiculului și de dotările alese. Nu este disponibilă pentru Citan Mixto.

Caracteristici principale.

  1. Confort
  2. Motorizări
  3. Eficiență
  4. Flexibilitate
  5. Depozitare
  6. Siguranță
Atunci când utilul se îmbină cu plăcutul

Interior. Nivel impresionant de funcţionalitate şi confort.

Interiorul de înaltă calitate al modelului Citan vă va cuceri cu ambianţa sa agreabilă şi va avea un rol decisiv în activitatea dumneavoastră, nu doar prin facilitarea acesteia, ci şi făcând din transportul mărfii o reală plăcere.

Fie că este vorba despre volanul reglabil pe înălţime, ce constituie o dotare standard, maneta schimbătorului de viteze, comutatorul pentru lumini sau butoanele de pe panoul de instrumente, dispunerea, aspectul şi funcţionalitatea postului de conducere respectă standardele înalte obişnuite pentru Mercedes-Benz. 

Toate elementele de comandă sunt dispuse ergonomic şi la îndemână, şi pot fi acţionate în mod intuitiv. Panoul cu instrumente uşor de citit, cu afişarea punctului de schimbare a treptelor de viteză încurajează conducerea economică.

Pentru o plăcere deosebită în timpul conducerii. 

Gama de motoare asigură soluţia corectă pentru toate cerinţele. Pentru Citan Furgon, exclusiv pentru tracţiune pe puntea faţă, sunt disponibile o gamă de sisteme de propulsie diesel ce asigură un cuplu ridicat, de 55 kW1 (75 CP), 66 kW2 (90 CP) sau 81 kW3(110 CP) sau un motor pe benzină de 84 kW4 (114 CP).

Tehnologia inovatoare BlueEFFICIENCY5 reduce consumul de combustibil și astfel poate spori rentabilitatea companiei dumneavoastră. În funcție de motorizare, cutia de viteze manuală cu 5, respectiv 6 trepte transformă efectiv forța de antrenare în propulsie. Transmisia cu dublu ambreiaj 6G-DCT6, disponibilă opțional, combină avantajele dinamicii de rulare ale unei cutii de viteze manuale cu confortul unei cutii de viteze automate.

Toate componentele tehnice sunt sincronizate precis – de la servo-direcție, prin intermediul construcției amortizorului cu arc al trenului de rulare cu suspensie independentă, până la frânele eficiente pe disc. Astfel vă puteți bucura întotdeauna relaxat de agilitatea autovehiculului Citan.

Autoutilitara Citan: utilizarea sa este rentabilă. Indiferent de dimensiuni.

Mercedes-Benz consideră că este de datoria sa să se asigure că modul în care este proiectat modelul Citan ajută la modelarea viitorului mobilităţii într-o manieră responsabilă şi durabilă. Iar modelul Citan demonstrează în mod exemplar această afirmație, mai ales în traficul urban. Datorită motoarelor moderne și tehnologiei inovatoare BlueEFFICIENCY5, emisiile de CO2 și consumul de combustibil sunt la un nivel scăzut. Astfel, Citan rulează cu un consum de la 4,3 l/100 km1.

Citan este eficient și datorită costurilor reduse. Pe de o parte, datorită nivelului de preț atractiv, pe de altă parte, datorită costurilor reduse de utilizare rezultate din consumul eficient de combustibil și intervalele de revizie de până la 40.000 km.

Mobilitatea dumneavoastră este principala noastră preocupare. Subliniem acest lucru și prin garanția mobilității de până la 30 de ani, asigurată de Mercedes-Benz MobiloVan7, 8. Astfel, Citan aduce o contribuție importantă la rentabilitatea sustenabilă pe termen lung. De la o cursă la alta.

Motoarele moderne, servodirecția asistată electric și indicatorul de schimbare a treptei de viteză reprezintă baza deplasării rentabile. Prin pachetul BlueEFFICIENCY5 eficiența autovehiculului dumneavoastră poate fi sporită și mai mult.

Citan Furgon: pregătit pentru orice provocare.

Citan stăpânește viața cotidiană cu o flexibilitate impresionantă. Modelul Citan nu poate să vă rezolve treburile de unul singur, dar vă poate uşura munca în mod semnificativ, indiferent de domeniul de activitate, prin conceptul inteligent al spațiului de încărcare și pragul coborât al acestuia.

Încărcarea și descărcarea ușoare fac și ele parte din punctele sale forte, precum și utilizarea flexibilă, respectiv capacitatea mare de transport: 2 uși glisante și deschidere spate cu două uși, cu unghiul de deschidere de până la 180° oferă un acces excelent.

Citan Furgon: diversitate și flexibilitate.

Citan Furgon vă oferă o multitudine de posibilități și se distinge în branșă prin utilizarea sa flexibilă. Puteți alege între 3 variante constructive: compact, lung și extralung. Opțional, lungimea spațiului de încărcare a variantei extralungi de 2.137 mm poate fi prelungită până la 2.937 mm, cu scaunul însoțitorului rabatat.

Luând în calcul înălțimea spațiului de încărcare de 1.258 mm, Citan Furgon vă pune la dispoziție un volum de încărcare de până la 3,8 m3. Datorită sarcinii utile maxime de 768 kg, autovehiculul poate fi încărcat chiar și cu mărfuri grele. Grație gamei largi de echipamente opționale, Citan poate fi adaptat perfect cerințelor dumneavoastră.

Citan Furgon: un gigant din punct de vedere al siguranţei.

Citan conduce și din punct de vedere al siguranței: cu programul ADAPTIVE ESP®, asistentul la frânare și sistemul antiblocare ABS, respectiv cu frânele foarte eficiente convinge prin distanțe scurte de frânare – chiar și pe carosabil umed. Trenul de rulare cu suspensie independentă menține contactul sigur cu carosabilul. Dacă vă aflați pe drum cu zăpadă, noroi sau nisip, puteți dezactiva sistemul antiderapare ASR.

Centurile de siguranță în trei puncte, reglabile pe înălțime, cu întinzător și limitator de forță vă oferă o susținere foarte bună. În cazul unei frânări de urgență se activează automat instalația de avertizare intermitentă.

Ca dotare standard, Citan este echipat cu un airbag pentru șofer, lumină de rulare pe timp de zi și asistent la pornirea în rampă. Airbagurile opționale pentru însoțitor și torace9 pot reduce suplimentar riscul de rănire în cazul unui accident. În plus, sunt disponibile la cerere sistemele de asistență cum ar fi senzorul de lumină și ploaie, monitorizarea presiunii din anvelope și camera video pentru marșarier cu afișaj în oglinda retrovizoare.

Conform tuturor așteptărilor, cu sistemul de alarmă antiefracție și antifurt, puteți fi sigur că autovehiculul dumneavoastră nu ajunge în mâini neautorizate.

1

Citan Furgon 108 CDI cu pachet BlueEFFICIENCY în combinație cu cutie de viteze manuală cu 5 trepte și omologare autoutilitară (N1). Consum de combustibil urban/extraurban/combinat: 5,0–4,7/4,4–4,2/4,6–4,3 l/100 km; emisii de CO2 combinate: 119–112 g/km [*]. Valorile reale de consum depind, printre altele, de masa autovehiculului și de dotările alese.

2

Citan Furgon 109 CDI și Citan Mixto 109 CDI cu pachet BlueEFFICIENCY în combinație cu cutie de viteze manuală cu 5 trepte și omologare autoutilitară (N1). Consum de combustibil urban/extraurban/combinat: 5,2–4,7/4,5–4,2/4,7–4,3 l/100 km; emisii de CO2 combinate: 123–112 g/km [*]. Valorile reale de consum depind, printre altele, de masa autovehiculului și de dotările alese.

3

Citan Furgon 111 CDI și Citan Mixto 111 CDI cu pachet BlueEFFICIENCY în combinație cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte și omologare autoutilitară (N1). Consum de combustibil urban/extraurban/combinat: 4,9–4,8/4,3–4,2/4,5–4,4 l/100 km; emisii de CO2 combinate: 119–115 g/km [*]. Valorile reale de consum depind, printre altele, de masa autovehiculului și de dotările alese.

4

Citan Furgon 112 cu pachet BlueEFFICIENCY în combinație cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte și omologare autoutilitară (N1). Consum de combustibil urban/extraurban/combinat: 7,4–7,3/5,8–5,6/6,4–6,2 l/100 km; emisii de CO2 combinate: 143–140 g/km [*]. Valorile reale de consum depind, printre altele, de masa autovehiculului și de dotările alese.

Citan Furgon 112 fără pachet BlueEFFICIENCY în combinație cu 6G-DCT și omologare autoutilitară (N1). Consum de combustibil urban/extraurban/combinat: 8,1–7,9/5,6–5,5/6,5–6,4 l/100 km; emisii de CO2 combinate: 147–144 g/km [*]. Valorile reale de consum depind, printre altele, de masa autovehiculului și de dotările alese.

5

Pachetul BlueEFFICIENCY este echipare standard pentru toate motorizările și toate lungimile, exceptând varianta cu transmisie cu dublu ambreiaj 6G-DCT, care nu este disponibilă.

6

Transmisia cu dublu ambreiaj 6G-DCT este disponibilă ca echipament opțional pentru Citan 112 [Citan Furgon 112 fără pachet BlueEFFICIENCY în combinație cu 6G-DCT și omologare autoutilitară (N1). Consum de combustibil urban/extraurban/combinat: 8,1–7,9/5,6–5,5/6,5–6,4 l/100 km; emisii de CO2 combinate: 147–144 g/km [*]. Valorile reale de consum depind, printre altele, de masa autovehiculului și de dotările alese. Nu este disponibilă pentru Citan Mixto.

7

Până la maximum 30 de ani cu service regulat efectuat de către un partener de service autorizat al Mercedes-Benz.

8

Valabil pentru autovehicule cu prima înmatriculare începând din 01.10.2012.

9

Pentru pasager este disponibil numai în combinație cu airbagul de torace pentru șofer și pasager.

Șasiu robust cu diverse lungimi.

Lungimi ale autovehiculului
Compact (versiunea compactă)
Lung
Extralung
Lungime max. spațiu de încărcare
Suprafață spațiu de încărcare
Volum spațiu de încărcare
Încărcătură maximă
1.369 mm
TBD
2,4 m³
460 kg
1.753 mm
TBD
3,1 m³
735 kg
2.137 mm
TBD
3,8 m³
770 kg

Spațiul mobil miraculos pentru oraș.

Autoutilitară spațioasă în 3 lungimi de caroserie.

Autoutilitara Citan impresionează cu toate cele 3 lungimi de caroserie prin spațiul de încărcare generos și flexibilitate mare, de exemplu datorită trapei suplimentare din compartimentul de marfă. În funcție de variantă, în cabina șoferului este loc pentru până la 3 persoane.

Principalele avantaje ale autoutilitarei:

  • Versatilă cu cele 3 lungimi de caroserie - compactă, lungă și extralungă - pentru diferitele cerințe privind spațiul de încărcare
  • Volum mare al spațiului de încărcare de până la 3,8 m³ în varianta extralungă, spațiu de încărcare pentru un europalet1 longitudinal, resp. transversal la lungimea de caroserie compactă, 2 europaleți transversali la lungimile de caroserie lungă și extralungă
  • Loc pentru până la 3 persoane în cabina șoferului, cu bancheta de însoțitor opțională cu 2 locuri
  • Flexibilitate mare la încărcare – chiar și pentru mărfuri voluminoase – prin multe dotări opționale, de exemplu trapă suplimentară in compartimentul de marfă sau scaun pliabil pentru însoțitor
1

În combinație cu varianta cu capitonaj interior (opțional), lățimea dintre pasajele roților nu mai este suficientă pentru un europalet.

Pregătită pentru orice provocare.

Citan stăpânește viața cotidiană cu o flexibilitate impresionantă. Cu toate că nu vă poate scuti de muncă, dar – indiferent de branșă – o poate simplifica considerabil. Niciodată nu veți dori să renunțați la conceptul inteligent al spațiului său de încărcare și la pragul coborât al spațiului de încărcare. Încărcarea și descărcarea ușoare fac și ele parte din punctele sale forte, precum și utilizarea flexibilă, respectiv capacitatea mare de transport: 2 uși glisante și ușa spate cu două aripi, cu unghiul de deschidere de până la 180° oferă un acces excelent.

Capitonaj perete despărțitor

 

Perete despărțitor continuu cu un geam

Grilaj separare rabatabil, partea însoțitorului

Trapă suplimentară compartiment de marfă

Hayon

Podea din lemn

Inconfundabilul autovehicul comercial compact Mercedes-Benz.

Design exterior specific.

Citan are un design atractiv specific autovehiculelor Mercedes-Benz și un farmec la fel de impresionant. La designul unic al autovehiculului Citan se evidențiază precizia înaltă, iar îmbinările și decalările de suprafață sunt modelate precis și de înaltă calitate.

Cele 4 vopsele din dotarea standard, respectiv cele 6 vopsele disponibile opțional, subliniază exteriorul bine îngrijit. Prin pachetele de design exterior opționale, aspectul autovehiculului Citan poate fi îmbunătățit și mai mult.

* Valorile comunicate au fost stabilite conform procedurilor de măsurare impuse. Este vorba despre „valorile de CO2 măsurate NEDC“ în conformitate cu art. 2 Regulamentul de punere în aplicare nr. 2 (UE) 2017/1152. Valorile consumului de combustibil au fost calculate pe baza acestor valori. Pe baza modificărilor legale ale metodelor de testare relevante, pot să apară valori mai mari în certificatul de conformitate al autovehiculului, relevant pentru certificatul de înmatriculare al autovehiculului și eventuale taxe auto. Informațiile nu se referă la un autovehicul individual și nu sunt parte integrantă a ofertei, ci servesc exclusiv în scopul comparației între diferite modele de autovehicule.

Lorem Ipsum