Mult spațiu pentru obiecte și persoane: Citan Mixto.

Citan Mixto: un profesionist. De la profesioniști. Pentru profesioniști.

Citan Mixto: eroul orașului.

Cu Citan, vă oferim o autoutilitară destinată livrărilor în oraș cu dimensiuni compacte și un spațiu mare de încărcare, care se potrivește perfect diverselor provocări ale orașului.

Din punct de vedere economic, Citan este cu siguranță un succes: motoarele sale eficiente cu tehnologia BlueEFFICIENCY1 și consumul de la 4,3 l / 100 km2, disponibilitatea mare cu intervale lungi de revizie3, precum și condițiile și serviciile4 atractive vă menajează bugetul. Și pentru a vă garanta că ajungeți în siguranță la destinație, am echipat autovehiculul Citan cu programul electronic de stabilitate ADAPTIVE ESP®, incluzând funcții suplimentare, frânare mai eficientă.

Datorită scaunelor confortabile, operării simple și trenului de rulare bine reglat cu suspensie independentă, Citan rulează foarte confortabil, agil și manevrabil prin oraș. Opțional cu transmisie cu dublu ambreiaj 6G-DCT5. La încărcare și descărcare veți fi încântat de modul flexibil în care poate fi utilizat spațiul de încărcare generos datorită ușilor mari și pragului coborât de încărcare.

Citan satisface toate așteptările de la un autovehicul comercial compact Mercedes-Benz. Descoperiți avantajele sale în timpul unui test drive. Autovehicule comerciale compacte Mercedes-Benz. Born to run.

1

Pachetul BlueEFFICIENCY este echipare standard pentru toate motorizările și toate lungimile, exceptând varianta cu transmisie cu dublu ambreiaj 6G-DCT, care nu este disponibilă.

2

Citan Furgon 108 CDI cu pachet BlueEFFICIENCY în combinație cu cutie de viteze manuală cu 5 trepte și omologare autoutilitară (N1). Consum de combustibil urban/extraurban/combinat: 5,0–4,7/4,4–4,2/4,6–4,3 l/100 km; emisii de CO2 combinate: 119–112 g/km [*]. Valorile reale de consum depind, printre altele, de masa autovehiculului și de dotările alese.

3

Interval de revizie de până la 40.000 km.

4

De exemplu, Mercedes-Benz MobiloVan este garanția mobilității pe întreaga durată de viață de la Mercedes-Benz. Această garanție este valabilă pentru o perioadă maximă de 30 de ani cu servicii regulate efectuate de către un partener de service autorizat al Mercedes-Benz. Valabil pentru autovehicule cu prima înmatriculare începând din 01.10.2012.

5

Transmisia cu dublu ambreiaj 6G-DCT este disponibilă ca echipament opțional pentru Citan 112 [Citan Furgon 112 fără pachet BlueEFFICIENCY în combinație cu 6G-DCT și omologare autoutilitară (N1). Consum de combustibil urban/extraurban/combinat: 8,1–7,9/5,6–5,5/6,5–6,4 l/100 km; emisii de CO2 combinate: 147–144 g/km [*]. Valorile reale de consum depind, printre altele, de masa autovehiculului și de dotările alese. Nu este disponibilă pentru Citan Mixto.

Caracteristici principale.

  1. Confort
  2. Motorizări
  3. Eficiență
  4. Flexibilitate
  5. Siguranță
Citan Mixto: știe ce anume contează în interior.

Citan îmbină plăcutul cu utilul: în interiorul său prietenos se poate lucra foarte bine. Funcționalitatea și confortul impresionează din toate punctele de vedere, începând de la urcare până la coborâre – de la poziția scaunului la înălțime confortabilă în timpul condusului, până la pragurile coborâte ale ușilor și spațiului de încărcare, ceea ce facilitează încărcarea.

Scaunul confortabil al șoferului, cu suporturi laterale care menajează spatele, permite aerisirea, este rezistent și poate fi reglat manual în funcție de nevoile șoferului, la fel ca volanul reglabil pe înălțime. Toate elementele de comandă sunt dispuse în mod clar și sunt ușor de utilizat. Panoul de bord ușor lizibil sporește de asemenea valoarea interiorului. Sistemul de încălzire și de ventilație, ca dotare standard, precum și conceptul practic de depozitare contribuie la un mediu de lucru plăcut.

Citan Mixto: munca trebuie să ofere și plăcerea șofatului.

Punctele forte ale autovehiculului Citan vă sprijină în orice activitate: în traficul urban aglomerat beneficiați de manevrabilitatea, pe teren sau pe autostradă vă puteți bucura pe deplin de propulsia sa puternică.

Unul dintre motoarele cu cuplu ridicat de 55 kW1 (75 CP), 66 kW2 (90 CP) și 81 kW3(110 CP) sau motorul modern pe benzină de 84 kW4 (114 CP) se potrivește cu siguranță profilului dvs. de cerințe. Tehnologia inovatoare BlueEFFICIENCY5 reduce consumul de combustibil și astfel poate spori rentabilitatea companiei dumneavoastră. În funcție de motorizare, cutia de viteze manuală cu 5 resp. 6 trepte transformă efectiv forța de antrenare în propulsie. Transmisia cu dublu ambreiaj 6G-DCT6 disponibilă opțional, combină avantajele dinamicii de rulare ale unei cutii de viteze manuale cu confortul unei cutii de viteze automate.

Toate componentele tehnice sunt sincronizate precis – de la servo-direcție, prin intermediul construcției amortizorului cu arc al trenului de rulare cu suspensie independentă, până la frânele eficiente cu disc. Astfel vă puteți bucura întotdeauna relaxat de agilitatea autovehiculului Citan.

Citan Mixto: utilizarea sa este rentabilă. Indiferent de dimensiuni.

Pentru marca Mercedes-Benz, modelarea viitorului mobilității într-un mod responsabil și sustenabil este o obligație. Citan demonstrează în mod exemplar această afirmație, mai ales în traficul urban. Datorită motoarelor moderne și tehnologiei inovatoare BlueEFFICIENCY5, emisiile de CO2 și consumul de combustibil sunt la un nivel scăzut. Astfel, Citan rulează cu un consum de la 4,3 l/100 km1, fiind un bun exemplu.

Citan este profitabil și datorită costurilor de utilizare reduse. Pe de o parte, datorită nivelului de preț atractiv, pe de altă parte, datorită costurilor de utilizare reduse rezultate din consumul eficient de combustibil și intervalele de revizie de până la 40.000 km.

Disponibilitatea maximă a autovehiculelor comerciale ușoare este importantă atât pentru Mercedes-Benz cât și pentru dumneavoastră. Subliniem acest lucru cu garanția mobilității pe întreaga durată de viață, asigurată de Mercedes-Benz MobiloVan7, 8. Astfel, Citan aduce o contribuție importantă la rentabilitatea sustenabilă pe termen lung. De la o cursă la alta.

Motoarele moderne, servodirecția asistată electric și indicatorul de schimbare a treptei de viteză reprezintă baza deplasării rentabile. Prin pachetul BlueEFFICIENCY5 eficiența autovehiculului dumneavoastră poate fi sporită și mai mult.

Citan Mixto: pregătit pentru orice provocare.

Citan stăpânește viața cotidiană cu o flexibilitate impresionantă. Modelul Citan nu poate să vă rezolve treburile de unul singur, dar vă poate uşura munca în mod semnificativ, indiferent de domeniul de activitate, prin conceptul inteligent al spațiului de încărcare și pragul coborât al acestuia.

Încărcarea și descărcarea ușoare fac și ele parte din punctele sale forte, precum și utilizarea flexibilă, respectiv capacitatea mare de transport: 2 uși glisante și ușa dublă din spate cu unghiul de deschidere de până la 180° oferă un acces excelent.

Citan Mixto: în domeniul siguranței este absolut remarcabil.

Citan conduce și din punct de vedere al siguranței: cu programul ADAPTIVE ESP®, asistentul de frânare și sistemul antiblocare ABS, respectiv cu frânele eficiente convinge prin distanțe scurte de frânare – chiar și pe carosabil umed. Trenul de rulare cu suspensie independentă menține contactul sigur cu carosabilul. Dacă vă aflați pe drum cu zăpadă, noroi sau nisip, puteți dezactiva sistemul antiderapare ASR.

Când se întâmplă acest lucru, centurile de siguranță în trei puncte, reglabile pe înălțime, cu întinzător și limitator de forță vă oferă o reținere foarte bună. În cazul unei frânări de urgență se activează automat instalația de avertizare intermitentă.

Ca dotare standard, Citan este echipat și cu un airbag pentru șofer, lumină de rulare pe timp de zi și asistent la pornirea în rampă. Airbagurile opționale pentru însoțitor și torace9 pot reduce și riscul de rănire în cazul unui accident. În plus, asistențele cum ar fi senzorul de lumină și ploaie, monitorizarea presiunii din anvelope și o cameră video pentru marșarier, care afișează mediul din spatele autovehiculului în oglinda interioară, sunt disponibili la cerere.

Conform tuturor așteptărilor, cu sistemul de alarmă antiefracție și antifurt puteți fi sigur că autovehiculul dvs. nu ajunge în mâini neautorizate.

1

Citan Furgon 108 CDI cu pachet BlueEFFICIENCY în combinație cu cutie de viteze manuală cu 5 trepte și omologare autoutilitară (N1). Consum de combustibil urban/extraurban/combinat: 5,0–4,7/4,4–4,2/4,6–4,3 l/100 km; emisii de CO2 combinate: 119–112 g/km [*]. Valorile reale de consum depind, printre altele, de masa autovehiculului și de dotările alese.

2

Citan Furgon 109 CDI și Citan Mixto 109 CDI cu pachet BlueEFFICIENCY în combinație cu cutie de viteze manuală cu 5 trepte și omologare autoutilitară (N1). Consum de combustibil urban/extraurban/combinat: 5,2–4,7/4,5–4,2/4,7–4,3 l/100 km; emisii de CO2 combinate: 123–112 g/km [*]. Valorile reale de consum depind, printre altele, de masa autovehiculului și de dotările alese.

3

Citan Furgon 111 CDI și Citan Mixto 111 CDI cu pachet BlueEFFICIENCY în combinație cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte și omologare autoutilitară (N1). Consum de combustibil urban/extraurban/combinat: 4,9–4,8/4,3–4,2/4,5–4,4 l/100 km; emisii de CO2 combinate: 119–115 g/km [*]. Valorile reale de consum depind, printre altele, de masa autovehiculului și de dotările alese.

4

Citan Furgon 112 cu pachet BlueEFFICIENCY în combinație cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte și omologare autoutilitară (N1). Consum de combustibil urban/extraurban/combinat: 7,4–7,3/5,8–5,6/6,4–6,2 l/100 km; emisii de CO2 combinate: 143–140 g/km [*]. Valorile reale de consum depind, printre altele, de masa autovehiculului și de dotările alese.

Citan Furgon 112 fără pachet BlueEFFICIENCY în combinație cu 6G-DCT și omologare autoutilitară (N1). Consum de combustibil urban/extraurban/combinat: 8,1–7,9/5,6–5,5/6,5–6,4 l/100 km; emisii de CO2 combinate: 147–144 g/km [*]. Valorile reale de consum depind, printre altele, de masa autovehiculului și de dotările alese.

5

Pachetul BlueEFFICIENCY este echipare standard pentru toate motorizările și toate lungimile, exceptând varianta cu transmisie cu dublu ambreiaj 6G-DCT, care nu este disponibilă.

6

Transmisia cu dublu ambreiaj 6G-DCT este disponibilă ca echipament opțional pentru Citan 112 [Citan Furgon 112 fără pachet BlueEFFICIENCY în combinație cu 6G-DCT și omologare autoutilitară (N1). Consum de combustibil urban/extraurban/combinat: 8,1–7,9/5,6–5,5/6,5–6,4 l/100 km; emisii de CO2 combinate: 147–144 g/km [*]. Valorile reale de consum depind, printre altele, de masa autovehiculului și de dotările alese. Nu este disponibilă pentru Citan Mixto.

7

Până la maximum 30 de ani cu service regulat efectuat de către un partener de service autorizat al Mercedes-Benz.

8

Valabil pentru autovehicule cu prima înmatriculare începând din 01.10.2012.

9

Pentru pasager este disponibil numai în combinație cu airbagul de torace pentru șofer și pasager.

Când pasagerii și încărcătura trebuie să fie în siguranță.

Mixto cu concept flexibil privind spațiul pentru pasageri și cel de încărcare.

Citan Mixto oferă locuri pentru până la 5 persoane și un spațiu de încărcare generos. Acesta este disponibil numai în varianta extralungă (A3). Geamurile până la primul rând de scaune din spate din spațiul de pasageri fac parte din pachetul de dotări, la fel ca cele două uși glisante, care permit accesul comod la bancheta cu 3 locuri. Aceasta poate fi rabatată în raport de 1/3 la 2/3, mărind astfel spațiul de încărcare, dacă este necesar. Asemenea celorlalte serii constructive de autovehicule comerciale ușoare, Mixto se selectează printr-un cod și nu constituie un model constructiv separat.

Siguranță sporită și în spațiul de încărcare.

Posibilități flexibile pentru asigurarea mărfii.

Din conceptul amplu de siguranță al autoutilitarelor Mercedes-Benz destinate livrării în oraș, face parte inclusiv cel mai sigur transport posibil al mărfii. Acesta este motivul pentru care Citan Mixto oferă cele mai bune condiții pentru asigurarea regulamentară a încărcăturii și pentru cea mai bună protecție posibilă a șoferului și însoțitorului față de încărcătură.

Următoarele caracteristici servesc la asigurarea încărcăturii:

  • 8 urechi de fixare din podea pot preveni alunecarea prin fixarea regulamentară a încărcăturii
  • grilajul de separare fixat la stâlpul C, separă zona șoferului de spațiul de încărcare, opțional
  • bancheta spate FOLD & LOAD cu grilaj de separare permite printr-un sistem practic de schimbare rapidă, transformarea banchetei cu 3 locuri într-un perete despărțitor cu grilaj, opțional
  • urechi de fixare pe pereții laterali cu 2 sau 3 urechi, în funcție de numărul ușilor glisante, opțional

Confortabil pentru până la 5 pasageri.

Confortabil pentru cinci persoane pe drum.

Călătoria în spațiul pentru pasageri de la Citan Mixto este de asemenea plăcută: sunt convingătoare bancheta cu 3 locuri cu 3 tetiere reglabile pe înălțime și centurile de siguranță în trei puncte la toate scaunele. Dacă este nevoie de spațiu suplimentar pentru transportul obiectelor mai mari, aceasta poate fi pliată într-un raport de 1/3 la 2/3. Cu 2 sau 5 locuri, Mixto își utilizează pe deplin posibilitățile flexibile de încărcare.

La cerere, este disponibilă o banchetă cu 3 locuri cu grilaj de separare integrat. Prin sistemul practic de schimbare rapidă, bancheta poate fi transformată prin câteva mișcări într-un perete despărțitor cu grilaj. Astfel se mărește spațiul de încărcare, iar grilajul de separare protejează șoferul și însoțitorul față de încărcătură.

Pregătit pentru orice provocare.

Citan stăpânește viața cotidiană cu o flexibilitate impresionantă. Cu toate că nu vă poate scuti de muncă, dar – indiferent de branșă – o poate simplifica considerabil. Niciodată nu veți dori să renunțați la conceptul inteligent al spațiului său de încărcare și la pragul coborât al spațiului de încărcare. Încărcarea și descărcarea ușoare fac și ele parte din punctele sale forte, precum și utilizarea flexibilă, respectiv capacitatea mare de transport: 2 uși glisante și ușa dublă din spate cu unghiul de deschidere de până la 180° oferă un acces excelent.

Banchetă spate FOLD & LOAD cu grilaj de separare

Urechi de fixare pe pereți laterali

Podea din plastic pentru spațiul de încărcare

* Valorile comunicate au fost stabilite conform procedurilor de măsurare impuse. Este vorba despre „valorile de CO2 măsurate NEDC“ în conformitate cu art. 2 Regulamentul de punere în aplicare nr. 2 (UE) 2017/1152. Valorile consumului de combustibil au fost calculate pe baza acestor valori. Pe baza modificărilor legale ale metodelor de testare relevante, pot să apară valori mai mari în certificatul de conformitate al autovehiculului, relevant pentru certificatul de înmatriculare al autovehiculului și eventuale taxe auto. Informațiile nu se referă la un autovehicul individual și nu sunt parte integrantă a ofertei, ci servesc exclusiv în scopul comparației între diferite modele de autovehicule.

Lorem Ipsum