Citan furgon

Aspect profesional și funcționalitate extinsă.

Cu modelul Citan furgon PRO vă stă la dispoziție un autovehicul comercial Mercedes-Benz, care se evidențiază prin aspectul său reprezentativ și funcționalitatea sa extinsă. În plus, acesta impresionează la îndeplinirea sarcinilor zilnice prin nivelul ridicat de calitate, precum și diversitatea sa excelentă și orientarea spre nevoile de utilizare.

Cu aspectul său de înaltă calitate și funcționalitatea sporită, modelul Citan furgon PRO în comparație cu modelul Citan furgon BASE, vă oferă din fabrică multe echipări suplimentare, care contribuie la un confort mai mare.
O prezență reprezentativă este asigurată, de exemplu, de roțile design de 40,6 cm (16 inch) și mânerele ușilor, vopsite în culoarea autovehiculului, precum și capacul vopsit al șinei ușii culisante. Scaunul reglabil pe înălțime al șoferului, instalația de climatizare, sistemul audio Mercedes-Benz și iluminatul interior cu LED-uri contribuie la confortul de conducere și de lucru. Podeaua din material plastic din spațiul de încărcare protejează împotriva deteriorărilor inutile și facilitează curățarea spațiului de încărcare.