Putere născută din flexibilitate.

Mercedes-Benz GLB

Putere născută din flexibilitate.

Primul SUV din categoria lui, noul model GLB redefinește cu generozitate spațiul și aduce un plus de versatilitate, oferindu-ți posibilități nelimitate. Dacă ești atras de liniile care inspiră putere, te vei îndrăgosti de felul în care noul GLB te ascultă. Echipat cu MBUX, SUV-ul va acționa întocmai ca un asistent personal, întotdeauna gata să răspundă dorințelor tale.

Mai dinamic și mai agil ca niciodată.

Mercedes-Benz GLC

Mai dinamic și mai agil ca niciodată.

Noul GLC este întruchiparea perfectă a unui SUV autentic. Design dinamic, agilitate de neegalat și sisteme de asistență inovatoare. Acestea sunt doar câteva dintre puterile noului GLC. Echipat cu interfața MBUX, te va surprinde cu adaptabilitatea sa. Mai modern și mai intuitiv ca niciodată, GLC pune siguranța și confortul tău mai presus de orice.

Mai sportiv și mai modern ca niciodată.

Mercedes-Benz GLC Coupé

Mai sportiv și mai modern ca niciodată.

GLC Coupé îmbină confortul unui SUV și design-ul sportiv al unui Coupé, iar rezultatul este remarcabil. Design atletic și performanță tehnologică pe măsura așteptărilor tale. GLC Coupé este mai intuitiv ca niciodată și se adaptează în permanență la nevoile tale, datorită interfeței MBUX.

Putere născută din inteligență.

Mercedes-Benz GLE

Putere născută din inteligență.

Nimic nu se poate compara cu experiența de la volanul unui Mercedes-Benz GLE. Tehnologia MBUX îl ajută să se adapteze zilnic la nevoile tale. Design-ul spațios este completat de funcțiile inteligente, asigurând un confort și o siguranță greu de egalat. Echipat cu Mercedes-Benz Intelligent Drive, GLE devine cel mai bun partener de drum.

Mai încrezător și mai grandios ca niciodată.

Mercedes-Benz GLS

Mai încrezător și mai grandios ca niciodată.

Mercedes-Benz GLS este proiectat astfel încât fiecare detaliu al său să nu exprime decât eleganță și simplitate. Clasa S a SUV-urilor Mercedes-Benz schimbă orice percepție despre spațiu și confort, ducându-le la cu totul alt nivel, totul pentru ca tu să te bucuri de cea mai fascinantă experiență la volan.