Mercedes-Benz Clasa V.

Mărime naturală.

După editarea materialelor, este posibil să apară modificări ale produsului.

Concept autovehicul


Concept autovehicul.

Cu Mercedes-Benz Clasa V familiile călătoresc și relaxate, aventurierii trăiesc în timpul liber fiecare clipă mai intens, iar pasagerii din spate ajung la destinație mai comod și mai elegant ca niciodată.

Concept autovehicul


Concept autovehicul.

Cu Mercedes-Benz Clasa V familiile călătoresc și relaxate, aventurierii trăiesc în timpul liber fiecare clipă mai intens, iar pasagerii din spate ajung la destinație mai comod și mai elegant ca niciodată.

Ne pare rău, dar dispozitivul dumneavoastră nu suportă această funcție.

Ne pare rău, dar dispozitivul dumneavoastră nu suportă această funcție.

Vă rugăm încercați să rotiți dispozitivul pentru a activa modul peisaj. Sau utilizați un dispozitiv cu o rezoluție mai mare.

Plin de viață.

Acolo unde se desfășoară viața: Mercedes-Benz Clasa V este alături cu toate dotările sale.
Imaginea vă arată o excursie în familie cu trei copii și tatăl lor.
Închide
Spotul de promovare a Mercedes-Benz clasa V este plin de viață: trăiți sfârșitul de săptămână plin de evenimente al unei familii.
Das gewünschte Video ist momentan leider nicht verfügbar. Bitte versuchen Sie es später noch einmal.
Vizualizare din nou
Pentru toți cu proiecte mărețe.
Mercedes-Benz Clasa V vă oferă un spațiu care vă este alături în toate provocarile vieții. Indiferent dacă sunteți o jucătoare de fotbal curajoasă, care ia cu sine tot echipamentul, sau care planifică împreună cu familia un tur cu bicicleta sau o vacanță de surfing: cu Mercedes-Benz Clasa V sunteți pregatita pentru aproape orice situație– și vă faceți viața o experiență de neuitat.
Imaginea arată autovehiculul Mercedes-Benz clasa V cu geamul din spate deschis, care tocmai ce este încărcat cu bagaje de către mamă și fiică.

Duce familia la destinație în confort maxim.

În Mercedes-Benz Clasa V puteți călători confortabil, în siguranță și în condiții ieșite din comun.
Imaginea este un prim plan din partea laterală a Mercedes-Benz clasa V, unde puteți vedea trei copii pe scaunele din spate și mama la volan.
Închide
Distracție la maxim.
Drumul către destinația visurilor dumneavoastră trece prin autovehiculul dumneavoastră Clasa V. Indiferent dacă merge la munte sau la mare, cu Clasa V, pasagerii și echipamentul sunt transportați comod și în siguranță oriunde. Mergeți la următorul turneu cu tot echipamentul? Nicio problemă. Clasa V se poate transforma într-un autobuz al echipei. Vă petreceți vacanța de familie cu copiii care își aduc jucăriile și animalele din pluș? În autovehiculul Clasa V găsirea unui loc comod pentru fiecare este o "joacă". Conceptul de spațiu variabil oferă până la 8 locuri de ședere – și suplimentar loc pentru bagaje.
Imaginea văzută de sus arată conceptul de spațiu pentru Mercedes-Benz clasa V, cu loc pentru 8 persoane.
Funcția de rulare dinamică în curbă la Mercedes-Benz clasa V din linia de echipare AVANTGARDE cu pachet sport exterior AVANTGARDE.

Tot atât de prețios ca și timpul petrecut cu familia: Clasa V cu două uși culisante.

Cu siguranță cea mai bună perspectivă.

Mercedes-Benz clasa V. Vă puteți baza pe asta.
Imaginea vă arată un practicant wakeboarding care se plimbă pe plajă cu placa wakeboard sub braț.
Închide
Distracție mai mare, siguranță crescută.
Pe rute noi și dificile către vacanța următoare. Către plajă pe rute cu rafale de vânt. Sau întoarcerea acasă fericit după activități captivante – există multe motive pentru care clasa V este exact partenerul potrivit pentru familia dumneavoastră. Cu nenumăratele sisteme de asistență, clasa V vă poate asista în cele mai diverse situații. Astfel, de exemplu, echipamentul standard "asistent pentru vânt lateral" vă ajută să evitați ieșirea de pe banda de rulare la vânt lateral cu rafale. Deoarece la toate aventurile pe care le întreprindeți doriți să vă știți familia în mâini bune.
Imaginea arată un prim plan al panoului de bord de la Mercedes-Benz clasa V, cu asistentul pentru vânt lateral activat.
Asta e sigur.
Într-un Mercedes-Benz Clasa V omul se simte în siguranță maximă. Nu este de mirare, deoarece conceptul de siguranță ce presupune nenumăratele sisteme de siguranță vă poate asista cel mai bine în timpul mersului. Dintre toate iese în evidență pachetul de asistență la rulare: el este o combinație inteligentă de patru sisteme eficiente de asistență și de siguranță, care ușurează sarcina șoferului și pot oferi mai multă siguranță.
Imaginea arată un prim plan al panoului de bord de la Mercedes-Benz clasa V, cu asistentul la rulare și sistemul de siguranță activat.

Vă duce mai aproape de țeluri.

Mercedes-Benz Clasa V. Noua dimensiune în Business.
Imaginea arată un prim plan al unei femei la volanul Mercedes-Benz clasa V și al unui bărbat pe scaunul de însoțitor.
Închide
Un succes pe măsură.
Nu doar pentru asigurarea stării de spirit pentru serată: Clasa V entuziasmează cu sunetul său Surround de ultimă generație. Sistemul de amplificare și sistemul de difuzoare de la Burmester® se completează foarte bine Sistemul de sunet Burmester® Surround este opțional pentru Clasa V și Clasa V AVANTGARDE și în echiparea de serie pentru Clasa V EXCLUSIVE. și cele 15 difuzoare asigură puterea maximă. Și nu trebuie să fiți un expert în muzică simfonică, pentru a fi captivat de aceste sunete. Și pentru ca entuziasmul pentru muzică să nu afecteze comunicația în interiorul Mercedes-Benz Clasa V, discuțiile dintre șofer și pasageri sunt transmise prin microfonul integrat – amplificat și cu claritate maximă – din față către spate.
Imaginea arată un prim plan al Burmester® Surround-Soundsystem în Mercedes-Benz clasa V.
Pentru toți cei care trăiesc pentru meseria lor.
Oamenii cu meserii extraordinare văd meseria lor ca o vocație. Ei știu asta: succesul nu se orientează după oră. Ca membri ai unui ansamblu, ei exersează toată ziua, dar și după apusul soarelui ei radiază o bucurie imensă. Însă mai ales atunci când stau într-un Mercedes-Benz Clasa V. Aici, în ambianța liniștită, găsiți tot ceea ce face ca seara să fie specială: soprana celebră sau vestitul muzician cu instrumentul său.

Întotdeauna o impresie suverană.

Poate să facă bine pentru succesul profesional, dacă aveți un tovarăș de încredere. Mai ales dacă el vă oferă mobilitate exclusivistă, ca autovehiculul clasa V.
Înregistrarea de seară arată o femeie, care iese prin ușa culisantă a unui Mercedes-Benz clasa V.
Închide
Înregistrarea de seară cu atmosferă plăcută arată un Mercedes-Benz clasa V cu ușă culisantă deschisă.

Primitor: Mercedes-Benz clasa V cu 2 uși culisante.

Când sistemul are confort și eleganță.
Chiar și încărcarea sau descărcarea se fac atât de confortabil, ca și deplasarea către destinație cu Mercedes-Benz clasa V: geamul din spate cu deschidere separată permite deschiderea și închiderea mecanică – independent de hayon.
Imaginea prezintă Mercedes-Benz clasa V cu geamul din spate deschis.

Deplasare cu stil, ajungerea la destinație în siguranță.

Mercedes-Benz Clasa V. Dovada gustului rafinat.
Punerea într-o scenă impresionantă a unui Mercedes-Benz clasa V din linia de echipare EXCLUSIVE.
Închide
Spațiul interior al Mercedes-Benz clasa V din linia de echipare EXCLUSIVE reflectă valoarea unui lounge pentru VIP-uri.

Spațiul interior se transformă într-un lounge pentru VIP-uri. Linia de echipare EXCLUSIVE.

Exclusivitate maximă.
Cine se bucură de succes profesional, își dorește și un mediu pe măsură. Mercedes-Benz Clasa V din linia de echipare EXCLUSIVE vine în întâmpinarea acestei dorințe: autovehiculul reinterpretează subiectul luxului. Astfel, elementele decorative cu aspect de aluminiu periat ies foarte plăcut în evidență. Și acoperișul panoramic culisant asigură o valoare adăugată crescută: impresia mediului nemijlocit poate influența dispoziția pasagerilor – și mediul poate fi o sursă de inspirație. Una din exemplele cele mai fascinante – cu toate jocurile sale de culori și umbre – este cerul înstelat.
Imaginea de sus prezintă partea din față și partea laterală a Mercedes-Benz clasa V.

Căutarea aventurii pe pista de rulare.

Mercedes-Benz Clasa V. Și strada prinde viață.
Funcția de rulare dinamică în curbă la Mercedes-Benz clasa V cu cutie de portbagaj pe acoperiș și suport de biciclete în partea din spate – în drum către noi aventuri.
Închide
Imaginea prezintă un Mercedes-Benz clasa V cu suport de biciclete în partea din spate, care poate lua până la 4 biciclete pentru orice aventură nouă.

Pentru aventură pe 2 roți: suport de biciclete în partea din spate pentru până la 4 biciclete.

Cutia de portbagaj pentru toate cazurile.
Cine face o călătorie, are ceva de povestit – și adesea are și ceva de transportat. Nicio problemă cu cutia de portbagaj Mercedes-Benz 400: ea oferă un volum de până la 400 de litri – și apoi poate suporta un bagaj de până la 75 kg. Cu ajutorul ei totul este la locul său în cel mai adevărat sens al cuvântului. Practică: cutia este montată simplu și stabil pe șinele de acoperiș, iar fixarea ei pe acoperișul Mercedes-Benz Clasa V se face foarte simplu. Astfel, cutia de portbagaj este un lucru bun în orice privință. Și ea se potrivește exact pentru următoarea aventură.
Imaginea arată un Mercedes-Benz clasa V cu cutie de portbagaj pe acoperiș, care oferă un volum de până la 400 de litri pentru următoarea aventură.
Întotdeauna pe drum.
Povestea vieții în mișcare începe cu urcarea în Mercedes-Benz Clasa V. Și viața în mișcare poate continua până la apusul soarelui. De asta are grijă factorul de utilitate și de experiență al Clasei V, care rezultă din mărimea, variabilitatea și funcționalitatea sa: aici are loc întregul echipament pentru alergare, până la întregul sortiment al bicicletelor de curse – ceea ce entuziasmează nu numai triatloniștii de succes. Întotdeauna veți fi relaxat și o să simțiți siguranța în timpul drumului, așa că întotdeauna vă veți putea bucura de experiențe noi. Căci imediat după curba următoare ar putea să vă aștepte o  nouă aventură.

Întotdeauna atingeți obiective noi.

Mercedes-Benz clasa V. Când viața se transformă în experiențe frumoase.
Imaginea arată Mercedes-Benz clasa V pe plajă și două femei care doresc să încarce bicicletele lor de curse.
Închide
Relaxarea este mai ușoară.
Sistemul Multimedia COMAND Online COMAND Online este opțional pentru Clasa V și Clasa V AVANTGARDE. Pentru varianta Clasa V EXCLUSIVE face parte din echiparea de serie. Pentru a putea folosi toate funcțiile sistemului COMAND Online este necesar un telefon mobil cu funcție Bluetooth® respectiv un Smartphone cu opțiune de transfer de date. ajută șoferul înțelept ca acesta să ajungă la destinație în siguranță și mai relaxat. Navigația rapidă pe hard disk permite ghidarea dinamică spre destinație – în timp real și ținând seama de informațiile actuale de trafic. COMAND Online reprezintă sugestiv aceste date prin hărți topografice 3D. Pentru accentuarea sentimentului de bunăstare, mijloacele de divertisment și de comunicare COMAND Online asigură următoarele: browser internet, Central Media Display, hard disk integrat de 80 GB și un player DVD, care aproape fac ca omul să uite că este într-o călătorie – și nu în camera de zi de acasă.
Imaginea arată un prim plan al sistemului Multimedia COMAND Online cu navigație rapidă pe hard disk.
Fiecare teren este un teren bun.
Uneori calea este scopul, alteori scopul este scopul. În orice caz, 4MATIC cu tracțiune integrală Tracțiunea integrală permanentă 4MATIC este opțională pentru Clasa V EXCLUSIVE și în combinație cu 7G-TRONIC PLUS pentru Clasa V și Clasa V AVANTGARDE. vă duce mai departe: el oferă o tracțiune convingătoare și stabilitate mare pe aproape orice suprafață, fie asfalt, câmp, nisip sau noroi. Un avantaj clar pentru oamenii care doresc să se simtă acasă pe orice teren. De exemplu, iubitorii de plajă sunt foarte entuziasmați de impulsurile de frânare automate de la 4MATIC, ce îmbunătățesc mult pornirea pe nisip și pietriș. Astfel, ei pot să ajungă în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii – și aventurierii se pot bucura pretutindeni de pasiunile lor.
Imaginea arată un prim plan al logo-ului 4MATIC pe Mercedes-Benz clasa V.
Vederea secțională a Mercedes-Benz clasa V arată de sus o variantă cu 2 locuri individuale și o bicicletă încărcată în spate.

Chiar și pentru pasagerii cu biciclete: configurație variabilă a scaunelor.

Câștigătorii între ei.

Mercedes-Benz clasa V. Și viața dumneavoastră iese mult în evidență.
Imaginea arată 2 femei "Power" antrenându-se pe bicicletă și Mercedes-Benz clasa V cu plaja în fundal.
Închide
Sebastian Kienle și Anja Beranek fac o cursă pe bicicletele lor cu Mercedes-Benz clasa V, iar în video Sebastian Kienle face o oprire la boxă.
Das gewünschte Video ist momentan leider nicht verfügbar. Bitte versuchen Sie es später noch einmal.
Vizualizare din nou
Provocările sunt un motor bun.
Pentru concurentele IRONMAN Power, Anja Beranek și Kaisa Lehtonen, este valabil următorul lucru: cu cât sarcina este mai grea, cu atât experiența este mai intensă. Pentru ele oprirea nu este o opțiune. Mercedes-Benz Clasa V se potrivește perfect acestui crez. El susține femeile Power în atingerea noilor scopuri și în depășirea limitelor – ca însoțitor fidel în fazele de antrenament și la întreceri. Astfel, domnișoarele Power pot acționa ca o echipă de succes. Și ele își pot manifesta stilul de viață și pe stradă.
Imaginea le arată pe Anja Beranek și pe Kaisa Lehtonen în Mercedes-Benz clasa V.

Mercedes-Benz V 220 d cu pachet BlueEFFICIENCY și cutia de viteze 7G-TRONIC PLUS: consum de combustibil în localitate/în afara localității/combinată: 6,8/5,4/5,9 l/100 km; emisie de CO2, combinată: 154 g/km; clasă de eficiență: A.<p>Valorile indicate pentru consumul de combustibil și emisiile CO2 au fost determinate pe baza procedurii prescrise (§ 2 Nrn. 5, 6, 6a Pkw-EnVKV în versiunea actual valabilă). Informațiile nu se referă la un autovehicul individual și nu sunt parte integrantă a ofertei, ci servesc exclusiv în scopul comparației între diferite modele de autovehicule. Valorile variază în funcție de roți/anvelope.<br />Informații suplimentare cu privire la consumul oficial de combustibil și la emisiile oficiale de CO2 ale noilor modele de autoturisme pot fi obținute din "Ghidul privind consumul de combustibil, emisii CO2 și consumul de curent al autoturismelor noi", ghid care se găsește în mod gratuit la toate punctele de vânzare și la DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).</p>

Mercedes-Benz V 250 d cu pachet BlueEFFICIENCY și cutia de viteze7G-TRONIC PLUS: consum de combustibil în localitate/în afara localității/combinat: 6,9/5,5/6,0 l/100 km; emisie de CO2, combinată: 158 g/km; clasă de eficiență: A.<p>Valorile indicate pentru consumul de combustibil și emisiile CO2 au fost determinate pe baza procedurii prescrise (§ 2 Nrn. 5, 6, 6a Pkw-EnVKV în versiunea actual valabilă). Informațiile nu se referă la un autovehicul individual și nu sunt parte integrantă a ofertei, ci servesc exclusiv în scopul comparației între diferite modele de autovehicule. Valorile variază în funcție de roți/anvelope.<br />Informații suplimentare cu privire la consumul oficial de combustibil și la emisiile oficiale de CO2 ale noilor modele de autoturisme pot fi obținute din "Ghidul privind consumul de combustibil, emisii CO2 și consumul de curent al autoturismelor noi", ghid care se găsește în mod gratuit la toate punctele de vânzare și la DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).</p>

Highlights


Highlights.

Experimentați diversitatea Clasei V.

Conceptul versatil al habitaclului face ca Mercedes-Benz clasa V să fie un autoturism cu ampatament extins cu posibilități multiple. Interiorul proiectat generos este exemplu pentru ergonomie, funcționalitate și design.

Highlights


Highlights.

Experimentați diversitatea Clasei V.

Conceptul versatil al habitaclului face ca Mercedes-Benz clasa V să fie un autoturism cu ampatament extins cu posibilități multiple. Interiorul proiectat generos este exemplu pentru ergonomie, funcționalitate și design.

Imaginea arată cockpit-ul Mercedes-Benz clasa V, care fascinează optic, tactil și ergonomic.
Imaginea arată cockpit-ul Mercedes-Benz clasa V, care fascinează optic, tactil și ergonomic.

Spațiul unde vă simțiți bine.

O experiență pentru toate simțurile – optică, tactilă și ergonomică. Detaliile exclusiviste precum cele de la Media-Display cu suprafața din sticlă de calitate superioară accentuează valoarea.

Imaginea arată un cockpit exclusivist al Mercedes-Benz clasa V, care are forma perfectă și este executat din materiale alese de primă clasă.

Cockpit cu spațiu generos.

Habitaclul are un cockpit cu design perfect ca formă, care este executat din materiale de primă clasă. Acoperișul panoramic culisantTrapa culisantă panoramică poate fi comandată opțional. Se găsește în echiparea modelelor Clasa V EXCLUSIVE. vă răsfață cu mai mult aer și lumină.

Imaginea arată partea din spate cu cele 4 scaune individuale confortabile și ușa culisantă deschisă.

Miracolul spațiului.

Clasa V transportă până la 8 persoane și mult bagaj. La dotarea standard, în spate se găsesc 4 scaune confortabilePoate fi debifat., care se pot scoate foarte ușor în orice moment.

Imaginea prezintă Mercedes-Benz clasa V cu ușa șoferului și ușa culisantă deschisă.

Spațiu pentru flexibilitate.

Practic în condiții de trafic cu loc insuficient: ușa culisantă din partea stângă a autovehiculului oferă acces suplimentar pentru urcare și coborâre, respectiv pentru incărcarea si descărcarea bagajelor.

Imaginea prezintă Mercedes-Benz clasa V în culoare albastru cavansit, cu geam din spate cu deschidere separată.

Încărcarea perfectă.

Mercedes-Benz Clasa V oferă un concept de habitaclu inteligent și multe idei pentru încărcarea și descărcarea ușoară a bagajelor, de exemplu deschiderea separată a geamului din spate.


Aflați mai multe despre conceptul de spațiu variabil.

Clasa V a fost dezvoltată pentru bucuriile și provocările vieții. Chiar și în interior se distinge prin mărimile autentice rezultate în urma conceptului de spațiu variabil.


Aflați mai multe despre conceptul de spațiu variabil.

Clasa V a fost dezvoltată pentru bucuriile și provocările vieții. Chiar și în interior se distinge prin mărimile autentice rezultate în urma conceptului de spațiu variabil.

Conceptul habitaclului


Conceptul inteligent de habitaclu.

Niciodată spațiul nu s-a putut folosi atât de flexibil ca în cazul Clasei V.

Conceptul habitaclului


Conceptul inteligent de habitaclu.

Niciodată spațiul nu s-a putut folosi atât de flexibil ca în cazul Clasei V.

Vederea secțională a Mercedes-Benz clasa V arată de sus cele două rânduri de scaune cu 3 locuri.
Vederea secțională a Mercedes-Benz clasa V arată de sus o banchetă cu 3 locuri și spațiu pentru bagaje și încărcătură voluminoasă.
Vederea secțională a Mercedes-Benz clasa V arată de sus o variantă cu 2 locuri individuale și o bicicletă încărcată în spate.
Vederea secțională a Mercedes-Benz clasa V arată de sus conceptul de scaune modulare ale Mercedes-Benz clasa V, cu scaune individuale și o banchetă cu 3 locuri.
Vederea secțională a Mercedes-Benz clasa V arată de sus poziția vis-à-vis a locurilor (scaunelor) din spate și o masă rabatabilă.
Imaginea arată partea din spate a Mercedes-Benz clasa V cu hayonul deschis, cât și plasa de bagaje pentru protecția pasagerilor.

Variante de lungime


Autovehiculul Mercedes-Benz Clasa V în 3 lungimi diferite.

Personalizat pentru nevoile dumneavoastră: versiunea compactă, lungă sau extra-lungă a Clasei V.

Variante de lungime


Autovehiculul Mercedes-Benz Clasa V în 3 lungimi diferite.

Personalizat pentru nevoile dumneavoastră: versiunea compactă, lungă sau extra-lungă a Clasei V.

 • Compact

  Imaginea vă arată din lateral versiunea compactă a autovehiculului Mercedes-Benz clasa V.

  Lungime

  4,895 m

  Înălțime: 1,88 m. Se potrivește aproape pentru orice garaj subteran!

  Volum portbagaj

  610 l

  în versiunea cu maximum 8 locuri.

 • Lung

  Imaginea vă arată din lateral versiunea lungă a autovehiculului Mercedes-Benz clasa V.

  Lungime

  5,14 m

  Înălțime: 1,88 m. Se potrivește aproape pentru orice garaj subteran!

  Volum portbagaj

  1.030 l

  la maxim 8 locuri.

 • Extra-lung

  Imaginea vă arată imaginea laterală a versiunii extra-lungi a autovehiculului Mercedes-Benz clasa V.

  Lungime 

  5,37 m

  Înălțime: 1,88 m. Se potrivește aproape pentru orice garaj subteran!

  Volum portbagaj

  1.410 l

  la maxim 8 locuri.

Confort


Confort

Hightech pentru toate simțurile.

Confort


Confort

Hightech pentru toate simțurile.

Imaginea arată un prim plan al suportului de tabletă din Mercedes-Benz clasa V.

Așa se transformă bancheta din spate în lojă.

Dotare Entertainment și Komfort.

Imaginea arată un prim plan al unui difuzor Burmester® Surround-Soundsystem în autovehiculul Mercedes-Benz clasa V.

Sala de concerte în timpul deplasării.

Burmester® Surround-Soundsystem.

Pachetul de parcare cu cameră video de 360° asistă șoferul Mercedes-Benz clasa V într-o măsură foarte mare la găsirea unui loc de parcare, la parcare și la manevrarea autovehiculului.

Câștigați o nouă viziune.

Pachet de parcare cu cameră video de 360°.

Imaginea vă arată un prim plan al unității de comandă de la ușă pentru climatizarea scaunului pentru șofer, pentru pasagerul de lângă șofer și pasagerii din spate.

Zona dumneavoastră de confort mobil.

Climatizarea scaunelor pentru toți pasagerii.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Sisteme inteligente pentru mai multă siguranță, confort și conectivitate.

Un însoțitor pe care vă puteți bizui cu încredere. Cu ajutorul sistemelor sale de asistență și de siguranță, Clasa V vă asistă în foarte multe situații de trafic și astfel puteți să ajungeți la destinație în siguranță, bine dispuși și cu sentimentul controlului.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Sisteme inteligente pentru mai multă siguranță, confort și conectivitate.

Un însoțitor pe care vă puteți bizui cu încredere. Cu ajutorul sistemelor sale de asistență și de siguranță, Clasa V vă asistă în foarte multe situații de trafic și astfel puteți să ajungeți la destinație în siguranță, bine dispuși și cu sentimentul controlului.

COLLISION PREVENTION ASSIST.

Sistemul COLLISION PREVENTION ASSISTSistemul COLLISION PREVENTION ASSIST este opțional pentru Clasa V, Clasa V AVANTGARDE și Clasa V EXCLUSIVE. El face parte din pachetul opțional de asistență la rulare. îl ajută pe șofer să respecte distanța față de autovehiculul din față, iar în caz de pericol de coliziune îl avertizează printr-un semnal acustic.

COLLISION PREVENTION ASSIST avertizează optic dacă scade distanța față de autovehiculul din față. Sistemul activează simultan asistentul de frânare BAS PRO, care – în cazul în care șoferul frânează prea slab – mărește automat presiunea de frânare.

LED Intelligent Light System.

LED Intelligent Light SystemLED Intelligent Light System este opțional la Clasa V, fiind asigurat ca echipament standard la Clasa V AVANTGARDE și Clasa V EXCLUSIVE. adaptează iluminarea la condițiile de rulare și de vreme. Sistemul mărește siguranța percepției și ușurează sarcina șoferului.

Farurile pot fi adaptate automat la situația de rulare. Asistentul de fază lungă împiedică orbirea șoferilor care vin din sensul opus. Sistemul de lumină activă pentru viraje adaptează farurile la viraje și astfel iluminarea șoselei este îmbunătățită.

Asistent pentru menținerea benzii de rulare.

Asistentul pentru menținerea benzii de rularePachetul de monitorizare a benzii de rulare este opțional pentru Clasa V, Clasa V AVANTGARDE și Clasa V EXCLUSIVE în combinație cu opțiunea pachet de asistență la rulare sau opțiunea pachet asistență la rulare. ajută la evitarea accidentelor la schimbarea benzii de rulare. În funcție de regimul de funcționare dorit, asistentul pentru menținerea benzii de rulare poate fi activ de la o viteză de aprox. 60 km/h.

O cameră video multifuncțională poate detecta limitările benzii de rulare și monitorizează dacă autovehiculul se deplasează pe banda de rulare. În cazul părăsirii neintenționate a benzii de rulare, asistentul pentru menținerea benzii de rulare avertizează haptic șoferul despre depășirea unui marcaj al benzii de rulare, care poate fi detectat.

Pilot DISTRONIC cu sistem de păstrare a distanței între autovehicule

Pilotul DISTRONIC care funcționează cu radarPilotul DISTRONIC cu sistem de păstrare a distanței între autovehicule este opțional pentru Clasa V, Clasa V AVANTGARDE și Clasa V EXCLUSIVE. menține distanța față de autovehiculul din față și asistă șoferul, de exemplu, în traficulcu multe opriri și porniri.

Pilotul DISTRONIC cu sistem de păstrare a distanței între autovehicule accelerează și frânează automat cu maxim jumătatea forței de frânare, pentru a păstra distanța de siguranță. Dacă el detectează că șoferul ar trebui să frâneze mai tare, atunci se declanșează un sunet de avertizare intermitent și pe bord se aprinde un simbol de avertizare.

Tehnologii inteligente 1/2


Mercedes-Benz Intelligent Drive – Tehnologii în detaliu.

Siguranță exemplară și confort ce stimulează performanța.

Tehnologii inteligente 1/2


Mercedes-Benz Intelligent Drive – Tehnologii în detaliu.

Siguranță exemplară și confort ce stimulează performanța.

La ore de vârf, în călătoriile lungi pe timp de noapte sau pe trasee necunoscute, Clasa V vă face viața sesizabil mai ușoară exact în situațiile de stres. Acest lucru se datorează unui concept care transformă orice deplasare cu un Mercedes-Benz într-o călătorie sigură și inegalabilă: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Pentru că timpul petrecut la volan este timpul dumneavoastră. Timpul să vă relaxați. Timpul să vă încărcați bateriile. Ca să ajungeți la destinație în primul rând în siguranță, dar mereu destinși.

Autovehiculul Mercedes-Benz clasa V cu pilot DISTRONIC cu sistem de păstrare a distanței între autovehicule menține automat distanța față de autovehiculul din față și asistă șoferul, de exemplu, la deplasarea pe autostrăzi sau în traficul Stop-and-go (cu multe opriri și porniri).

Pilot cu sistem de păstrare a distanței între autovehicule DISTRONIC

Sistemul COLLISION PREVENTION ASSIST din Mercedes-Benz clasa V identifică autovehiculele din față și vă poate ajuta să evitați accidentele în urma coliziunii.

COLLISION PREVENTION ASSIST

Deplasare dinamică cu Mercedes-Benz clasa V. Asistentul pentru vânt lateral vă poate ajuta să evitați ieșirea de pe banda de rulare la vânt lateral cu rafale.

Asistent pentru vânt lateral

Pachetul de monitorizare a benzii de rulare de la Mercedes-Benz clasa V oferă mai multă siguranță la menținerea și schimbarea benzii de rulare.

Pachet de monitorizare a benzii de rulare

ATTENTION ASSIST poate detecta semnele tipice ale oboselii și avertizează șoferul Mercedes-Benz clasa V cu privire la acest aspect.

ATTENTION ASSIST

Mercedes-Benz clasa V cu pachet de asistență la rulare garantează deplasarea în siguranță și vă poate ajuta să evitați accidentele.

Pachet asistență la rulare

Mercedes-Benz clasa V cu asistent pentru unghi mort vă poate ajuta la evitarea accidentelor, de exemplu în cazul schimbării benzii de rulare pe autostrăzi.

Asistent unghi mort

Sistemul PRE-SAFE® poate identifica din timp situațiile de rulare critice și astfel poate proteja proactiv pasagerii din autovehicul.

PRE-SAFE®

Asistentul pentru semne de circulație asistă șoferul Mercedes-Benz clasa V prin afișarea limitărilor de viteză.

Asistent pentru semne de circulație

Pachetul de parcare cu cameră video pentru marșarier asistă șoferul Mercedes-Benz clasa V atât la căutarea locului de parcare, cât și la manevrarea autovehiculului.

Pachet parcare cu cameră video pentru marșarier

Pachetul de parcare cu cameră video de 360° asistă șoferul Mercedes-Benz clasa V într-o măsură foarte mare la găsirea unui loc de parcare, cât și la parcare și la manevrarea autovehiculului.

Pachet parcare cu cameră video de 360°

Mercedes-Benz Clasa V cu LED Intelligent Light System adaptează variabil iluminarea la condițiile de lumină, condițiile străzii și condițiile de vreme.

LED Intelligent Light System

Conectivitate


Conectivitate.

Accesul dumneavoastră la universul digital al Mercedes-Benz.

Conectivitate


Conectivitate.

Accesul dumneavoastră la universul digital al Mercedes-Benz.

Descoperiți conectarea online dintre automobil și lumea exterioară.

Cea mai bună conexiune cu autovehiculul dumneavoastră – Mercedes me connect.

Cea mai bună conexiune cu autovehiculul dumneavoastră – Mercedes me connect.

Prin Mercedes me connect deveniți parte a legăturii fascinante dintre smartphone și autovehiculul Mercedes-Benz. Pe drum sau acasă, puteți verifica online, în portalul sau în aplicația Mercedes me, date importante ale autovehiculului, precum kilometrajul, presiunea din anvelope și nivelul de combustibil din rezervor. Telediagnoza, gestionarea accidentelor, reviziilor sau defecțiunilor și sistemul de apel de urgență Mercedes-Benz vă oferă siguranță în rețea. Trimiteți destinațiile comod de pe smartphone către autovehiculul Mercedes-Benz.  

Înregistrați-vă și utilizați și alte servicii care vă ameliorează deplasările.

Așa vă activați serviciile Mercedes me connect.

Așa vă activați serviciile Mercedes me connect.

În ziua de astăzi, confortul digital este de la sine înțeles. Mai ales pentru dumneavoastră. De aceea, înregistrați-vă pur și simplu pe portalul Mercedes me. Imediat ce v-ați înregistrat, partenerul dumneavoastră Mercedes-Benz vă va conecta contul Mercedes me cu autovehiculul dumneavoastră. Apoi puteți activa sau dezactiva setările, aplicațiile și serviciile dorite. Absolut flexibil, absolut personalizat. Oricând și pretutindeni.

Imagini și filme


Imagini și filme despre Mercedes-Benz Clasa V.

Imagini și filme


Imagini și filme despre Mercedes-Benz Clasa V.

Vedere laterală a Mercedes-Benz Clasa V AVANTGARDE cu ușa culisantă în partea dreaptă și a doua ușă culisantă în partea stângă.
Autovehiculul Mercedes-Benz Clasa V la o excursie cu familia în munți.
Din păcate, videoclipul dorit nu este disponibil momentan. Vă rugăm să încercați din nou mai târziu.
Vizualizare din nou
Înregistrare de aproape a Mercedes-Benz Clasa V, care într-o zi însorită se deplasează pe un drum rural.
Scenă nocturnă cu Mercedes-Benz Clasa V de culoare argintie strălucitoare, care are ușa culisantă deschisă.
Cockpit-ul sportiv al Mercedes-Benz Clasa V. AMG Line cu instrument combinat cu afișaj color și elemente decorative cu aspect de carbon.
Mercedes-Benz Clasa V EXCLUSIVE având elemente decorative cu aspect de aluminiu periat și volan multifuncțional acoperit cu piele Nappa.
Mercedes-Benz Clasa V EXCLUSIVE cu lac metalic și acoperiș panoramic culisant.
Mercedes-Benz clasa V AVANTGARDE cu iluminare ambientală și elemente decorative cu aspect de lemn de abanos.
Mercedes-Benz clasa V AVANTGARDE cu AMG Line se prezintă sportiv-exclusivist.
Mercedes-Benz Clasa V cu AMG Line se prezintă cu un exterior sportiv-exclusivist.
Imagine interioară a Mercedes-Benz Clasa V. Ușa culisantă deschisă și scaunele comode din spate vă invită la o călătorie.