Modelul SL Roadster.

Iată, uimirea se manifestă din nou.

După editarea materialelor, este posibil să apară modificări ale produsului.

Concept autovehicul


Concept autovehicul.

Descoperiți conceptul unic al automobilului SL, designul, tehnologia și performanța îmbinate într-un Roadster care îți taie respirația.

Concept autovehicul


Concept autovehicul.

Descoperiți conceptul unic al automobilului SL, designul, tehnologia și performanța îmbinate într-un Roadster care îți taie respirația.

Lăsați-vă impresionați de conceptul unic al automobilului SL, designul, tehnologia și performanța îmbinate într-un Roadster care îți taie respirația.

O perspectivă ca de pe altă planetă.

Formă atemporală și proporțiile clasice Roadster: eleganță în cea mai pură formă și totodată, un aspect sport. Și progresiv în același timp cu AMG Line. SL este un simbol transpus în prezent.

Grilajul cu aspect de diamant poziționat oblic cu „design panamericana” reprezintă o reminiscență elegantă pentru legendara tradiție a modelului SL. Spatele cu difuzor și ambele power dome-uri de pe capota motorului simbolizează forța care se ascunde sub acesta. SL nu își ascunde în niciun caz calitățile.

Gândire în perspectivă a inovațiilor

SL a fost și este expresia unui motor puternic: pasiunea. Pentru o experiență unică a condusului și cele mai înalte standarde de siguranță și confort, făcute posibile cu ajutorul tehnologiilor excepționale.

Aceste tehnologii au ajutat la conceptul major de condus autonom și fără accidente. Și în conceptul automobilelor sport-lux practice, care împreună cu tehnologia excelentă a trenului de rulare DYNAMIC SELECT cu cinci programe de rulare furnizează performanță optimă în efectiv orice situație.

Mitul își dezvăluie secretele.

Indiferent dacă prezintă șase, opt sau doisprezece cilindri, SL convinge cu puterea sa absolută și cu excelenta cultură de rulare. Cu motorul biturbo V6 accelerează în mai puțin de cinci secunde de la 0 la 100 km/h.

SL 400 are ceea ce promit power dome-urile de pe capota motorului - putere în exces. Acest lucru este valabil dacă începe să funcționeze motorizarea de top de sub capota motorului: motorul biturbo V12 exclusiv de 6,0 litri, care cu o putere de 463 kW (630 PS) și V12-Sound complex eclipsează totul.

Extinde orizontul și atrage atenția.

SL nu își ascunde calitățile. Pentru a deschide sau închide plafonul Vario pliabil în mai puțin de 20 de secunde, este suficientă o apăsare de buton. Chiar și atunci când soarele nu este prezent - nu este o problemă pentru SL.

Plafonul Vario panoramic cu funcția MAGIC SKY CONTROL oferă o senzație open air, inclusiv atunci când plafonul este închis. Pentru o experiență unică de condus - oricând și oriunde. Și cu funcția de încălzire a zonei capului AIRSCARF și deflectorul electric de vânt, șoferul SL se bucură întotdeauna de o vreme potrivită pentru automobilele cabrio pe tot parcursul anului.

Mercedes-Benz SL 400: consum de combustibil combinat: 9.3 - 9.0 l/100 km, emisii CO2 în regim combinat: 212 - 204 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>

Designul autovehiculului


Designul autovehiculului.

Tradiția obligă - inclusiv noul Mercedes-Benz SL convinge cu forma sa atemporală, proporțiile clasice Roadster și designul său specific. La interior și exterior.

Designul autovehiculului


Designul autovehiculului.

Tradiția obligă - inclusiv noul Mercedes-Benz SL convinge cu forma sa atemporală, proporțiile clasice Roadster și designul său specific. La interior și exterior.

Exterior

Grilajul radiatorului poziționat oblic în „design panamenicana” interpretat modern este executat în variante rafinate sub forma unui grilaj din crom cu aspect de diamant, elementul central al designului Mercedes-Benz SL.
Vizualizare din nou

Este posibil să fi apărut modificări ale produsului după realizarea filmului.

Exterior

Aspectul unic, marcant, trezește cele mai frumoase amintiri iubitorilor de automobile Roaster. Grilajul radiatorului poziționat oblic cu „design panamericana” interpretat modern reprezintă o reminiscență elegantă pentru 300 SL Panamericana. SL impresionează cu o suveranitate care nu caută să se afirme. Formă atemporală: eleganță în cea mai pură formă și totodată un aspect sportiv. Noul spate lat conceput cu capace pentru țeava de eșapament și difuzor: dinamică pură.

Interior

Bordul automobilului Mercedes-Benz SL impresionează prin intermediul unei senzații spațiale unice, confort sporit al scaunelor și extravaganță selectă.
Vizualizare din nou

Este posibil să fi apărut modificări ale produsului după realizarea filmului.

Interior

Un peisaj cultural al celui mai exclusivist model sport. Bordul SL impresionează prin intermediul unei senzații spațiale unice, confort sporit al scaunelor și extravaganță selectă: variante exclusive de piele, elemente decorative de înaltă calitate din lemn nobil și aluminiu. Locuri sport cu suporturi laterale înalte și noul volan sport multifuncțional practic cu padele de schimbare a treptelor - interiorul este adaptat cu precizie la ergonomia șoferului și pasagerilor.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Siguranță exemplară și confort ce stimulează performanța.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Siguranță exemplară și confort ce stimulează performanța.

La ore de vârf, în călătoriile lungi pe timp de noapte sau pe trasee necunoscute, automobilul dumneavoastră SL Roadster vă face viața sesizabil mai ușoară exact în situațiile de stres. Acest lucru se datorează unui concept care transformă orice deplasare cu un Mercedes-Benz într-o călătorie sigură și inegalabilă: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Pentru că timpul petrecut la volan este timpul dumneavoastră. Timp pentru relaxare. Timpul să vă încărcați bateriile. Ca să ajungeți la destinație în primul rând în siguranță, dar mereu relaxați.

Inovațiile în detaliu: descoperiți aspectele cheie Mercedes-Benz Intelligent Drive ale automobilului SL.

Intrați și ieșiți cu ușurință din locurile de parcare.

Pilotul pentru asistență la parcare cu PARKTRONIC facilitează atât căutarea unui loc de parcare, cât și intrarea și ieșirea în/din locurile de parcare dispuse longitudinal. Sistemul afișează locurile de parcare adecvate în display-ul multifuncțional.

Dacă șoferul comută în treapta de marșarier și confirmă oferta de parcare, pilotul de asistență la parcare cu PARKTRONIC efectuează singur manevra de virare cu o viteză de până la 10 km/h. Șoferul acționează doar pedalele de accelerație și frână, iar după maximum șapte manevre procesul de intrare în locul de parcare se încheie.

Centrala dumneavoastră de control pentru exigențe maxime.

Indiferent dacă vorbim de navigație, telefon, audio, video sau internet - cu sistemul de comandă și afișaj COMAND Online aveți sub control toate mijloacele de comunicare. Comenzile sunt simple și intuitive.

Navigația de pe hard disk, cu reprezentare topografică realistă ține cont de informațiile actuale din trafic. În combinație cu un telefon mobil adecvat, în timpul deplasării este posibilă utilizarea gratuită a aplicațiilor Mercedes-Benz, precum căutarea unei destinații speciale, vremea sau radio prin internet.

Vizibilitate mai bună în orice situație.

Extrem de inteligent și multifuncțional: Sistemul inteligent de iluminare cu LED oferă și mai multă siguranță și cea mai bună vizibilitate în toate condițiile de iluminare.

Farurile cu LED se adaptează automat la condițiile meteorologice, luminozitate și rulare. Astfel se asigură iluminarea optimă a drumurilor naționale, autostrăzilor și în curbe.

Păstrează distanța – rămâne pe bandă.

Sistemul inovator de asistență la conducere ajută șoferul să păstreze o distanță sigură față de autovehiculul din față și să rămână pe mijlocul benzii.

Acesta oferă un confort ridicat în special pe distanțele mai lungi și în cazul ambuteiajelor. Sistemul cu tehnologie radar frânează, dacă este necesar, și accelerează din nou, dacă este posibil, la viteza de rulare dorită. Astfel este redus riscul de coliziuni.

Satisfacția la volan ține de fiecare.

Cu ajutorul DYNAMIC SELECT puteți selecta, printr-o simplă atingere, un comportament de rulare confortabil, sportiv, eficient sau complet individualizat.

Parametrii, precum caracteristica motorului, cutiei de viteze și direcției se vor adapta programului de rulare selectat. Mecanismul de rulare cu sistem de amortizare adaptiv poate adapta în mod continuu și progresiv forța de amortizare pentru fiecare roată în funcție de nevoie.

Tehnologii inteligente


Mercedes-Benz Intelligent Drive – Tehnologii în detaliu.

Siguranță exemplară și confort ce stimulează performanța.

Tehnologii inteligente


Mercedes-Benz Intelligent Drive – Tehnologii în detaliu.

Siguranță exemplară și confort ce stimulează performanța.

Imaginea exemplifică funcționarea pilotului cu sistem de păstrare a distanței între autovehicule DISTRONIC cu asistență la direcție al autovehiculului SL Roadster.

Pilot cu sistem de păstrare a distanței între autovehicule cu pilot DISTRONIC cu asistență la direcție

Imaginea exemplifică funcționarea tehnologiei MAGIC VISION CONTROL oferită de SL Roadster.

MAGIC VISION CONTROL

Imaginea exemplifică funcționarea tehnologiei PRE-SAFE PLUS oferită de SL Roadster.

PRE-SAFE PLUS

Imaginea exemplifică funcționarea asistenților pentru semne de circulație ai automobilului SL Roadster.

Asistent pentru semne de circulație

Imaginea exemplifică funcționarea asistenților activi la frânare cu funcție de asistență în intersecție ai automobilului SL Roadster.

Asistent activ la frânare cu funcție de asistență în intersecție

Imaginea exemplifică funcționarea sistemului PRE-SAFE® oferit de SL Roadster.

Sistem PRE-SAFE®

Imaginea exemplifică funcția asistenților DYNAMIC SELECT de pe display-ul automobilului SL Roadster.

DYNAMIC SELECT

Imaginea exemplifică funcționarea piloților de asistență la parcare pe display-ul automobilului SL Roadster.

Pilot asistență la parcare

Imaginea exemplifică funcționarea camerei pentru marșarier cu linii de ajutor dinamice a automobilului de SL Roadster.

Cameră marșarier cu linii de ajutor dinamice

Imaginea ilustrează display-ul automobilului SL Roadster cu funcția integrată COMAND Online.

COMAND Online

Imaginea exemplifică funcționarea asistenților adaptivi pentru faza lungă Plus

Asistent adaptiv pentru faza lungă Plus

Imaginea exemplifică funcționarea sistemului de iluminare pe autostradă, care este parte componentă a sistemului inteligent de iluminare cu LED.

Sistem inteligent de iluminare cu LED

Imaginea ilustrează duzele de aer ale tetierelor SL Roadster cu tehnologie AIRSCARF.

AIRSCARF

Imaginea exemplifică tehnologia KEYLESS-GO a automobilului SL Roadster.

Pachet KEYLESS-GO confort

Imaginea ilustrează un close-up al sistemului de sonorizare Bang & Olufsen BeoSound AMG al automobilului SL Roadster.

Bang & Olufsen Beo Sound AMG

Performanțe de rulare


Performanțe de rulare.

Cu SL „sub cerul liber“ prin California – mulțumită plafonului Vario.

Performanțe de rulare


Performanțe de rulare.

Cu SL „sub cerul liber“ prin California – mulțumită plafonului Vario.

Razele soarelui la asfințit ating automobilul Mercedes-Benz SL albastru briliant pe Pacific Coast Highay 1 în California într-o lumină aproape mistică.

Pe trasee: călătorie de vis în California cu SL.

Pe trasee: călătorie de vis în California cu SL.

Noul Mercedes-Benz SL ia startul cu optică mai clară și tehnologie optimizată. Este timpul pentru prima plimbare cu soare. California here we come!

Istorie


Istorie.

Referințele istoriei automobilelor: SL este un simbol al automobilelor sport și a fost întotdeauna unul dintre cele mai populare automobile sport din perioada sa.

Istorie


Istorie.

Referințele istoriei automobilelor: SL este un simbol al automobilelor sport și a fost întotdeauna unul dintre cele mai populare automobile sport din perioada sa.

Originea legendei SL: Mercedes-Benz 300 SL din anul 1952 este primul automobil cu denumirea SL (Super Leicht).
Originea legendei SL: Mercedes-Benz 300 SL din anul 1952 este primul automobil cu denumirea SL (Super Leicht).

Istoria „portierelor tip fluture” începe în automobilism.

300 SL (W 194) este prima mașină de curse construită de Mercedes-Benz după al doilea război mondial cu noua denumire SL (Super Leicht).

Noul șasiu tubular conceput garantează greutatea redusă cu o rigiditate maximă la torsiune și face imposibilă utilizarea portierelor convenționale. Soluția au fost portierele care se deschid în sus. S-au inventat „portierele tip fluture”. În anul 1954, seria 300 SL „Gullwing“ (W 198) scrie mai departe istoria de succes.

Mercedes-Benz 300 SL Roadster (W 198) face posibilă, începând cu anul 1957, satisfacția condusului în aer liber, inclusiv în clasa mașinilor sport de mare putere.

Numai zborul este mai frumos.

Decapotabilele cu două locuri au fost foarte căutate la sfârșitul anilor 1950. Astfel, în anul 1957, 300 SL Roadster a înlăturat legendarele „portiere tip fluture” și a făcut posibilă satisfacția condusului în aer liber, inclusiv în clasa mașinilor sport de mare putere.

Șasiul tubular rămâne, și în cazul Roadster, structura portantă. În plus, piesele laterale convenționale cu dimensiuni reduse permit executarea portierelor din față articulate - condiția decisivă pentru un automobil decapotabil.

Designul marcant, forma legendară - plafonul curbat către interior, oferă modelului Mercedes-Benz 230 SL (W 113) din anul 1963 atributul de „pagodă”.

Sanctuar pentru șoferii de automobile decapotabile.

În martie 1963, Mercedes-Benz prezintă la salonul auto din Genf modelul 230 SL (W 113) și reinventează astfel satisfacția condusului în aer liber: confortul este îmbinat cu performanța și siguranța optimă.

230 SL a fost livrat în trei variante de execuție: Roadster cu plafon pliabil, Hardtop-Coupé clasic și combinație între ambele variante. Datorită hardtopului curbat către interior, care amintește de templele orientale, modelul 230 SL a primit rapid atributul de „pagodă”.

Având o perioadă de producție de 18 ani, seria constructivă R 107 este cea mai lungă serie constructivă fabricată de Mercedes-Benz - 350 SL din 1971 este și primul SL cu opt cilindri.

Evergreen inovator.

Orientarea către autovehiculele confortabile și puternice cu două locuri și-a găsit continuarea consecventă începând din anul 1971, cu seria constructivă R 107 - astfel, 350 SL din 1971 este și primul SL cu opt cilindri.

Având o putere de 147 kW (200 PS), acesta accelerează în nouă secunde la viteza de 100 de km/h. Rezervorul de combustibil este acum montat deasupra punții din spate și este protejat împotriva coliziunilor. Volanul cu patru spițe cu placa-deflector cu o suprafață mai mare și mânerele curbate ale portierelor, care împiedică deschiderea lor, sunt de asemenea noi.

Noua serie constructivă SL R 129 îmbină dinamica și aspectul sport cu și mai mult confort și un design extrem de armonios.

Destul de sportiv.

Prin simpla apăsare a unui buton, plafonul se deschide și se închide în 20 de secunde, însemnând un confort enorm.

Această serie de modele îmbină numeroase inovații: locurile cu aspect sport cu centuri de siguranță integrate, plafonul pliabil complet automat, precum și un deflector de vânt pentru un condus în aer liber fără curenți de aer. Motorul V8 de 5 litri cu patru supape al modelului 500 SL are o putere de 240 kW (326 PS) și permite un condus sportiv unic.

Odată cu trecerea la seria constructivă R 230, în anul 2001, noul Mercedes Benz SL 500 este de asemenea construit cu un plafon Vario electrohidraulic.

Cel mai puternic Roadster din lume.

Echipamentul tehnic, designul și dotările au fost semnificativ îmbunătățite. Spre deosebire de predecesorii săi, acest SL are cel mai stabil plafon.

Plafonul Vario se deschide și se închide prin intermediul unui buton - chiar și prin intermediul telecomenzii - în 16 secunde. În 2004 este lansat SL 65 AMG, modelul de top al gamei SL – având 612 PS (450 kW) și 1.000 Nm, este cel mai puternic Roadster din lume, cu cel mai mare moment de torsiune.

Imagini și filme


Imaginile și filmele automobilului SL Roadster.

Imagini și filme


Imaginile și filmele automobilului SL Roadster.

Automobilul Mercedes-Benz SL 500 albastru briliant cu roți opționale din metal ușor în design cu mai multe spițe se află la marginea unui bazin portuar.
Automobilul Mercedes-Benz SL 400 se integrează perfect cu forma sa atemporală și designul reprezentativ în mediul arhitecturii moderne.
Interiorul de porțelan / negru al automobilului Mercedes-Benz SL 500 albastru briliant este sport și totodată exclusiv.
Imaginea ilustrează fațada futuristă a unei clădiri din contraplonjeu.
Mulțumită formei marcante a plafonului său, Mercedes-Benz 280 SL, cunoscut mai mult sub denumirea de Pagodă, bucură între timp prin starea culturală.
Automobilul Mercedes-AMG SL 65 albastru briliant entuziasmează cu atributele tipice ale unui aspect sport de înaltă calitate, de ex. suprafețe modelate cu precizie.
Interiorul din piele neagră Exklusiv Nappa al automobilului Mercedes-Benz SL 400 îmbină luxul, confortul și aspectul sport.
Automobilul legendar Mercedes-Benz 190 SL se bazează pe modelul original al seriei constructive, 300 SL, și inițiatorul tradiției Roadster SL.
Mercedes-AMG SL 63 se îmbină cu aspectul său marcant și designul energic.
Automobilul Mercedes-Benz SL 500 albastru briliant este pus în scenă dinamic - cu spate lat și roți mari din metal ușor AMG cu design cu mai multe spițe.