GLC

Cucerește orice drum.

După editarea materialelor, este posibil să apară modificări ale produsului.

Performanțe de rulare


Performanțe de rulare.

Cu ajutorul pachetului tehnic offroad, GLC depășește fără dificultăți provocările din afara carosabilului. Tracțiunea de primă calitate 4MATIC este integrală și permanentă și vă duce la orice altitudine. Descoperiți acum talentele GLC pe teren accidentat.

Performanțe de rulare


Performanțe de rulare.

Cu ajutorul pachetului tehnic offroad, GLC depășește fără dificultăți provocările din afara carosabilului. Tracțiunea de primă calitate 4MATIC este integrală și permanentă și vă duce la orice altitudine. Descoperiți acum talentele GLC pe teren accidentat.

Imaginea prezintă exteriorul OFF-ROAD al modelului Mercedes-Benz GLC.
Mobilitatea excelentă pe teren accidentat aduce la destinație modelul Mercedes-Benz GLC și în afara carosabilului, în condiții de umiditate ridicată.

Cea mai bună performanță, inclusiv în afara carosabilului.

Tracțiunea integrală 4MATIC face din GLC partenerul perfect de deplasare pe teren accidentat.

Mercedes-Benz GLC vă duce la destinație într-o manieră confortabilă și atunci când vă deplasați pe terenuri neconsolidate și stâncoase.
Mercedes-Benz GLC: programe de rulare pe orice tip de teren

Confort


Confort.

Mult spațiu pentru visele dvs.

Habitaclul GLC vă oferă multă libertate din toate punctele de vedere: un ambient generos în față, mult spațiu pentru pasagerii din spate, vedere amplă spre cer și invitația permanentă de a vă depăși limitele. Pentru călătorii lungi, pentru mari aventuri sau pentru scurte excursii ocazionale.

Confort


Confort.

Mult spațiu pentru visele dvs.

Habitaclul GLC vă oferă multă libertate din toate punctele de vedere: un ambient generos în față, mult spațiu pentru pasagerii din spate, vedere amplă spre cer și invitația permanentă de a vă depăși limitele. Pentru călătorii lungi, pentru mari aventuri sau pentru scurte excursii ocazionale.

Plafonul panoramic glisant, compus din două părți al Mercedes-Benz GLC vă permite să vă bucurați de priveliștea cerului și dă un extraordinar sentiment al spațiului.

Cerul este atât de aproape cu plafonul panoramic glisant, compus din două părți.

Cockpitul generos al modelului Mercedes-Benz GLC seduce prin aspectul său de clasă.

Aspect de înaltă clasă și dotări amplasate la nivelul ochilor.

Pasagerii din spatele unui Mercedes-Benz GLC se bucură de mult spațiu pentru picioare.

Mult spațiu pentru genunchi și picioare, oricare ar fi locul ocupat.

Lux modern pe scaunele din față. Multă libertate în spate.

Prin rabatarea în față a banchetei din spate, spațiul de încărcare generos și ajustabil al Mercedes-Benz GLC poate ajunge până la 1.600 de litri.

Spațiul generos de încărcare se poate extinde de la 550 la 1.600 de litri.

Spațiul pentru bagaje din Mercedes-Benz GLC oferă numeroase opțiuni: plasa de separare mărește nivelul de protejare a pasagerilor de obiectele nefixate din spațiul pentru bagaje.

Protejarea pasagerilor de obiectele nefixate din spațiul pentru bagaje.

Spațiul pentru bagaje al Mercedes-Benz GLC oferă mult loc pentru până la cinci pasageri și bagajele lor.

Spațiu din plin pentru toate: în față – cinci pasageri, în spate – bagajele lor.

Masca EASY-PACK a spațiului de depozitare protejează bagajele din Mercedes-Benz GLC de soare și de privirile indiscrete.

Masca spațiului de depozitare protejează bagajele dvs. de soare și de privirile indiscrete.

Lux modern pe scaunele din față. Multă libertate în spate.

În habitaclul rafinat și încăpător al GLC-ului, cu fiecare călătorie percepeți un nivel de confort cu totul nou. Meritul nu este doar al poziției supraînălțate a scaunului, tipică pentru un SUV, ci și al funcțiilor de confort gândite până la detaliu, datorită cărora vă puteți deplasa relaxat pe orice tip de teren. Spațiul de depozitare al GLC-ului se numără printre cele mai generoase la segmentul acesta de vehicule, iar datorită banchetei din spate ușor rabatabile permite transportarea multor bagaje și a unui echipament voluminos.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Siguranță exemplară și confort ce stimulează performanța.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Siguranță exemplară și confort ce stimulează performanța.

La ore de vârf, în călătoriile lungi pe timp de noapte sau pe trasee necunoscute, GLC-ul dumneavoastră vă face viața mai ușoară exact în situații de stres. Acest lucru se datorează unui concept care transformă orice deplasare cu un Mercedes-Benz într-o călătorie sigură și inegalabilă: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Pentru că timpul petrecut la volan este timpul dumneavoastră. Timpul să vă relaxați. Timpul să vă încărcați bateriile. Ca să ajungeți la destinație în primul rând în siguranță, dar mereu destinși.

Mercedes-Benz GLC oferă un confort maxim la rulare datorită suspensiei pneumatice multi-camere AIR BODY CONTROL cu reglare continuă a sistemului de amortizare.
Autovehiculul Mercedes-Benz GLC oferă un confort maxim la rulare datorită suspensiei pneumatice multi-camere AIR BODY CONTROL cu un sistem de amortizare adaptiv.

Să mergi ca pe nori.

Acest sistem selectiv asigură un confort echilibrat al condusului, optimizând comportamentul de demarare, efectul amortizării și stabilizarea în funcție de specificul benzii de rulare.

Modulul funcțional pentru amortizarea selectiva functioneaza astfel incat la șocuri ușoare (în intervalul +/- 10 mm) să asigure un efect de amortizare redus. Astfel, se îmbunătățesc mult confortul la rulare și comportamentul trenului de rulare. La solicitarea crescută a trenului de rulare, datorită acționării selective a amortizorului se activează funcția de amortizare la capacitate maximă.

În Mercedes-Benz GLC vă bucurați de un confort sporit al condusului datorită cutiei de viteze automate cu variație aproape continuă, 9G-TRONIC.

Conexiunea dintre dinamică și confort.

9G-TRONIC scrie o nouă pagină în istoria tehnologiei cutiei de viteze. Cu nouă trepte de mers înainte, această cutie automată face posibile eficiența, confortul și dinamica la un nivel fără precedent.

Ea entuziasmează prin schimbarea și mai rapidă a treptelor de viteză și prin procesele de cuplare și mai line. Mărește agilitatea și scade consumul. Sunt posibile și cuplările intermediare pentru accelerări intermediare în forță. În plus, cuplajele alunecă excepțional de silențios.

Cu DYNAMIC SELECT, la Mercedes-Benz GLC aveți la dispoziție cinci programe de rulare de la sportiv, individual până la eficient.
Vizualizare din nou

Emoții la o apăsare de buton.

Cu controllerul DYNAMIC SELECT de la consola centrală se pot accesa cinci programe de rulare confortabil, sportive și individuale. Astfel reglați comportamentul la rulare printr-o atingere.

Parametrii, precum caracteristica motorului, cutiei de viteze și direcției se vor adapta programului de rulare selectat. Setarea standard este dată de modul echilibrat și cu consum optimizat „Comfort“. Prin setarea „ECO“, toți parametrii se reglează la un consum și mai redus de combustibil. Dotare de serie.

Imaginea ilustrează vederea frontală a unui Mercedes-Benz GLC cu sistem inteligent de iluminare cu LED, iluminat indirect într-un spațiu întunecat.

Radiază de inteligență pură.

Sistemul inteligent de iluminare cu LED convinge prin designul inconfundabil, consumul foarte mic de energie și durata mare de serviciu. Însă, în special, acest sistem oferă mai multă vizibilitate și siguranță.

La viraje și în curbe, faza scurtă se adaptează automat la condițiile de iluminare și rulare. Pe drumurile naționale, marginea stângă a carosabilului este iluminată considerabil mai bine, mai ales când este pornită lampa de ceață. Și pe autostrăzi, vizibilitatea crește cu până la 60 %.

Imaginea ilustrează display-ul sistemului Multimedia de la Mercedes-Benz GLC cu o vedere a mediului înconjurător transmisă de camera video de 360°.

Vă arată mai mult din lume.

Cu ajutorul celor patru camere video interconectate, pilotul asistent la parcare cu cameră video de 360° permite parcarea și manevrarea autovehiculului cu vedere realistă de jur împrejur.

Autovehiculul și mediul său pot fi reprezentate din perspectivă de sus pe afișajul sistemului Multimedia și pentru șofer pot fi vizibile și obstacolele de sub linia geamului.

Imaginea ilustrează reprezentare pilotului DISTRONIC pentru păstrarea distanței de la Mercedes-Benz GLC.

Pachet Plus de asistență la rulare. Pericole pe minus.

Interveniți atunci când este necesar. Vă detașați atunci când este posibil. Această suveranitate este o componentă a pachetului Plus de asistență la rulare. Sistemul combină sistemele de siguranță și de asistență,

relaxarea șoferului, scăderea riscului de accident, îmbunătățirea protecției pasagerilor și a celorlalți participanți la trafic. Pilotul DISTRONIC pentru păstrarea distanței împreună cu pilotul de direcție asigură un nivel mare al confortului de relaxare la deplasări lungi și la deplasare în ambuteiaje.

Tehnologii inteligente


Mercedes-Benz Intelligent Drive – Tehnologii în detaliu.

Tehnologii inteligente


Mercedes-Benz Intelligent Drive – Tehnologii în detaliu.

Imaginea ilustrează modul de funcționare a pilotului DISTRONIC pentru păstrarea distanței cu pilot de direcție de la Mercedes-Benz GLC SUV.

Pilot DISTRONIC pentru păstrarea distanței cu pilot de direcție

Imaginea ilustrează modul de funcționare al asistentului activ de frânare al unui Mercedes-Benz GLC SUV.

Asistent activ la frânare

Mercedes-Benz Intelligent Drive de la Mercedes-Benz GLC SUV: asistent pentru semne de circulație

Asistent pentru semne de circulație

Imaginea ilustrează modul de funcționare al sistemului PRE-SAFE® de la modelul Mercedes-Benz GLC SUV.

Sistem PRE-SAFE®

Imaginea ilustrează semnalul de pauză dat de asistentul care te ține treaz, din panoul de instrumente al autovehiculului Mercedes-Benz GLC SUV.

Asistentul care te ține treaz ATTENTION ASSIST

Imaginea ilustrează modul de funcționare al asistentului unghi mort al unui Mercedes-Benz GLC SUV.

Asistent activ unghi mort

Figura ilustrează afișajul asistentului activ pentru menținerea benzii de rulare din panoul de instrumente al autovehiculului Mercedes-Benz GLC SUV.

Asistent activ pentru menținerea benzii de rulare

Imaginea ilustrează modul de funcționare al sistemului PRE-SAFE® PLUS de la modelul Mercedes-Benz GLC SUV.

PRE-SAFE® Plus

Imaginea ilustrează display-ul head-up de la Mercedes-Benz GLC SUV.

Head-up-Display

Imaginea prezintă comutatorul DYNAMIC SELECT de la modelul Mercedes-Benz GLC SUV.

DYNAMIC SELECT

Imaginea ilustrează trenul de rulare cu suspensia pneumatică AIR BODY CONTROL de la Mercedes-Benz GLC SUV.

AIR BODY CONTROL

Imaginea ilustrează setările pentru pachetul de tehnică offroad de pe display-ul sistemului Multimedia al modelului Mercedes-Benz GLC SUV.

Pachetul de tehnică offroad

Imaginea ilustrează modul în care pilotul de parcare, dotat cu camera video 360°, de la Mercedes-Benz GLC SUV caută un loc liber de parcare în zona apropiată.

Pilot asistent la parcare cu cameră video de 360°

Imaginea ilustrează sistemul COMAND Online de la Mercedes-Benz GLC SUV.

Sistemul COMAND Online

Imaginea ilustrează touchpadul cu controller de la Mercedes-Benz GLC SUV.

Touchpad cu controller

Imaginea ilustrează ecranului unui telefon mobil cu funcția Remote Online pentru închiderea și deblocarea de la distanță a portierelor autovehicului Mercedes-Benz GLC SUV.

Remote Online

Imaginea ilustrează modul de funcționare al asistentului adaptiv Plus pentru faza lungă al unui Mercedes-Benz GLC SUV.

Asistent adaptiv Plus pentru faza lungă

Imaginea ilustrează lampa de viraj a sistemului inteligent de iluminare LED de la Mercedes-Benz GLC SUV.

Sistem inteligent de iluminare LED

Vederea de aproape ilustrează un far LED High Performance de la Mercedes-Benz GLC SUV cu semnalizator activ.

Faruri LED High Performance

Imaginea ilustrează un difuzor al sistemului de sunet Burmester® Surround de la Mercedes-Benz GLC SUV.

Sistem de sunet Surround Burmester®

Imaginea ilustrează modul de funcționare a pachetului confort KEYLESS-GO de la Mercedes-Benz GLC SUV.

Pachet confort KEYLESS-GO

Imaginea ilustrează ieșirile pentru aer și elementele de comandă ale sistemului automat de climatizare THERMOTRONIC de la Mercedes-Benz GLC SUV.

Sistemul automat de climatizare THERMOTRONIC

Imaginea ilustrează modul de funcționare a sistemului de încălzire staționară de la Mercedes-Benz GLC SUV.

Sistemul de încălzire staționară

Conectivitate


Conectivitate.

Accesul dumneavoastră la universul digital al Mercedes-Benz.

Conectivitate


Conectivitate.

Accesul dumneavoastră la universul digital al Mercedes-Benz.

Descoperiți conectarea online dintre automobil și lumea exterioară.

Cea mai bună conexiune cu autovehiculul dumneavoastră – Mercedes me connect.

Cea mai bună conexiune cu autovehiculul dumneavoastră – Mercedes me connect.

Prin Mercedes me connect deveniți parte a legăturii fascinante dintre smartphone și autovehiculul Mercedes-Benz. Pe drum sau acasă, puteți verifica online, în portalul sau în aplicația Mercedes me, date importante ale autovehiculului, precum kilometrajul, presiunea din anvelope și nivelul de combustibil din rezervor. Telediagnoza, gestionarea accidentelor, reviziilor sau defecțiunilor și sistemul de apel de urgență Mercedes-Benz vă oferă siguranță în rețea. Trimiteți destinațiile comod de pe smartphone către autovehiculul Mercedes-Benz.  

Înregistrați-vă și utilizați și alte servicii care vă ameliorează deplasările.

Activarea serviciilor Mercedes me connect.

Activarea serviciilor Mercedes me connect.

În ziua de astăzi, confortul digital este de la sine înțeles. Mai ales pentru dumneavoastră. De aceea, înregistrați-vă pur și simplu pe portalul Mercedes me. Imediat ce v-ați înregistrat, partenerul dumneavoastră Mercedes-Benz vă va conecta contul Mercedes me cu autovehiculul dumneavoastră. Apoi puteți activa sau dezactiva setările, aplicațiile și serviciile dorite. Absolut flexibil, absolut personalizat. Oricând și pretutindeni.

Mercedes-AMG


Mercedes-AMG.

Remarcabilul aspect offroad la unison cu performanța onroad fără compromisuri: cu un Mercedes-AMG vă facem promisiunea de a fi mereu cu un pas în față, de a face posibil ceea ce este realizabil din punct de vedere tehnic, într-un mod inimitabil. Pentru o experiență a condusului foarte emoționantă și profund impresionantă.

Mercedes-AMG


Mercedes-AMG.

Remarcabilul aspect offroad la unison cu performanța onroad fără compromisuri: cu un Mercedes-AMG vă facem promisiunea de a fi mereu cu un pas în față, de a face posibil ceea ce este realizabil din punct de vedere tehnic, într-un mod inimitabil. Pentru o experiență a condusului foarte emoționantă și profund impresionantă.

 • Mercedes-AMG GLC 43

  Cunoașteți Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC în acțiune.

  Plin de forță: plăcerea pură a condusului cu motorul biturbo V6 de 3,0 litri.

  Motorul biturbo V6 de 3 litri cu

  270 kW<p>Date privind puterea nominală și cuplul motor nominal conform Regulamentului (CE) nr. 715/2007 în vigoare.</p>

  corespunde performanței și plăcerii de a conduce la 367 CP.

  Un demaraj în plină forță în

  4,9 s

  de la 0 la 100 km/h.

  Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC: consum de combustibil combinat: 11.5 - 10.7 l/100 km; emisii CO2 combinate: 258 - 241 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>

 • Mercedes-AMG GLC 63/ 63 S 4MATIC+

  Imaginea ilustrează un Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ din vedere laterală.

  Siluetă dinamică.

  Imaginea ilustrează un Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ din vedere laterală, din spate.

  Un spate remarcabil.

  Imaginea ilustrează un Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ din vedere laterală, din față.

  Plin de forță încă dinainte de a demara.

  Imaginea ilustrează vederea frontală a unui Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ în timpul rulării.

  Grilă sportivă AMG Panamericana.

  Motorul biturbo V8 de 4,0 litri cu

  350 kW<p>Date privind puterea nominală și cuplul motor nominal conform Regulamentului (CE) nr. 715/2007 în vigoare.</p>

  (476 CP) și 375 kW (510 CP) la GLC 63 S

  Un demaraj în plină forță în

  4,0 s

  și la varianta S în numai 3,8 s de la 0 la 100 km/h.

  Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+: consum de combustibil combinat: 12.8 - 12.2 l/100 km; emisii CO2 combinate: 289 - 276 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>

  Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+: consum de combustibil combinat: 12.8 - 12.4 l/100 km; emisii CO2 combinate: 289 - 280 g/km<p>Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.<br> </p>

Imagini și filme


Imagini și filme despre GLC.

Imagini și filme


Imagini și filme despre GLC.

Imaginea ilustrează o vedere laterală a unui Mercedes-Benz GLC în timpul călătoriei pe timp de noapte, prin oraș.
Imaginea permite o privire prin geamul din partea șoferului, în interiorul unui Mercedes-Benz GLC.
Imaginea ilustrează un Mercedes-Benz GLC împreună cu un GLC Coupé.
Imaginea ilustrează designul exterior al unui Mercedes-AMG GLC din vedere frontală, într-o ambianță citadină nocturnă.
Imaginea ilustrează designul exterior al unui Mercedes-AMG GLC din vedere laterală din spate, într-o ambianță citadină nocturnă..
Imaginea ilustrează un Mercedes-AMG GLC din vedere laterală frontală, pe un pod peste o apă curgătoare.
Imaginea prezintă un instantaneu din față al Mercedes-AMG GLC în plină deplasare pe o șosea națională deschisă.
Imaginea prezintă vederea din spate a Mercedes-AMG GLC în împrejurimile urbane, pe timp de noapte.
Imaginea prezintă interiorul zonei dedicate șoferului de la Mercedes-Benz GLC, din perspectivă laterală.
Imaginea prezintă modelul Mercedes-Benz GLC văzut lateral, din spate, pe o stradă foarte abruptă din oraș.