• Servicii digitale

  Servicii digitale

  Imaginea ilustrează sistemul Mercedes me connect.

  Servicii digitale

  Confort maxim cu serviciile digitale de la Mercedes-Benz: ai parte de experiența de conducere complet digitală datorită selecției vaste de servicii remote și de navigație Mercedes me connect, disponibile oricând la bord - acum și în viitor. Fie că este vorba despre încărcarea relaxată pe drum sau de planificarea traseului, inclusiv opririle pentru încărcare cu navigația cu Electric Intelligence, parcarea cu smartphone* și cele mai variate funcții de servicii - cu aplicațiile potrivite de pe smartphone ai întotdeauna totul sub control.

  Cu modelul EQS, navigația cu Electric Intelligence devine și mai inteligentă decât până acum: astfel, pe viitor vor fi calculate costurile estimative de încărcare pentru opririle individuale de încărcare, iar clientul are posibilitatea de a edita individual traseul planificat, adăugând stații de încărcare preferate de-a lungul traseului sau excluzând stațiile de încărcare propuse.

  * Sistemele pachetului de parcare cu funcții de parcare de la distanță reprezintă doar un mijloc auxiliar. Acestea nu pot înlocui atenția acordată de către șofer mediului înconjurător. Șoferul este responsabil pe întreaga durată a procesului de parcare și manevrare și trebuie să controleze procedurile de parcare și să intervină dacă este necesar. Trebuie asigurat faptul că pe traiectorie nu se află printre altele persoane, animale sau obiecte.

 • Opțiuni digitale și actualizări Over-the-air

  Opțiuni digitale și actualizări Over-the-air

  Imaginea ilustrează sistemul Mercedes me connect.

  Opțiuni digitale și actualizări Over-the-air

  Mobilitatea electrică trebuie să fie simplă și comodă. Și mai ales conectată. Noul model EQS de la Mercedes-EQ oferă posibilitatea de a activa diverse servicii prin intermediul actualizărilor Over-the-air într-o serie de domenii funcționale – ca test gratuit, abonament, on-demand sau permanent.
  Printre acestea se numără, de exemplu, sunetul suplimentar de deplasare „Roaring Pulse“ sau activarea direcției pe puntea spate cu unghi de direcție de 10°.
  Dacă se întâmplă vreodată să nu te așezi pe locul șoferului: cu două funcții digitale de siguranță “mod șofer începător” și “mod parcare cu valet”, utilizarea modelului EQS poate fi adaptată grupurilor-țintă speciale. Utilizatorul principal activează aceste programe prin profilul său personal, care este protejat cu un cod PIN și/sau o recunoaștere biometrică - sau comod, prin intermediul aplicației Mercedes me de pe smartphone.
  Și, nu în cele din urmă, actualizările Over-the-air, care mențin întotdeauna modelul EQS în pas cu timpurile. Dacă dorești.