Imaginea prezintă display-ul Media din modelul Mercedes-Benz EQC.

Prin intermediul aplicației Mercedes me sau a display-ului Media din autovehicul, puteți vedea stațiile publice de încărcare care se află în apropierea dumneavoastră sau la destinație. Astfel, obțineți înainte de a face escala de încărcare informații importante precum stațiile de încărcare, puterea de încărcare, sau tipul ștecărului (prizei).<p>Disponibilitatea modulului de comunicare (LTE) este limitată temporar pentru anumite autovehicule din cauza blocajelor din lanțul de aprovizionare.<br> <br> Vă rugăm să aveți în vedere că serviciile Mercedes me connect, care includ sistemul apelului de urgență (eCall), nu sunt disponibile la autovehiculele afectate.<br> <br> Informații actualizate sunt disponibile la Partenerul dvs. Autorizat Mercedes-Benz<br> <br> <a href="/content/romania/ro/passengercars/mercedes-benz-cars/semiconductor.html">Află mai multe</a></p>

Setări pentru încărcare și preclimatizare.

Imaginea prezintă o ilustrare a preclimatizării prin intermediul aplicației.

Setări pentru încărcare și preclimatizare.

Bucurați-vă de un climat plăcut chiar de la urcare. Pentru aceasta, setați pur și simplu temperatura – prin Mercedes me sau de la elementele de comandă din autovehicul. Dacă autovehiculul este încă în faza de încărcare în timpul preclimatizării, puteți porni călătoria dumneavoastră cu bateria plină și, astfel, să scădeți semnificativ necesarul de energie în timpul călătoriei. În plus, prin intermediul aplicației Mercedes me pot fi accesate și personalizate nenumărate informații și setări de încărcare, precum momentul finalizării încărcării sau o limitare a capacității de încărcare. În plus, cu aplicația Mercedes me aveți tot timpul sub control starea actuală de încărcare a autovehiculului dumneavoastră.

* Pentru utilizarea serviciilor este necesară înregistrarea în Portalul Mercedes me, precum și acordul cu privire la condițiile de utilizare a Serviciilor Mercedes me connect. În plus, autovehiculul respectiv trebuie să fie asociat cu contul de utilizator. După expirarea termenului inițial, serviciile pot fi prelungite contra cost.