EQC 400 4MATIC: Consum energie în kWh/km (combinat): 22.4 - 25, emisii de CO2 în g/km (combinat): 0. Date preliminare.<p>Valorile comunicate au fost stabilite conform procedurilor de măsurare impuse. Consumul de curent și autonomia au fost determinate pe baza Regulamentului (EC) nr. 2017/1151. Consumul de curent și autonomia depind de configurația autovehiculului.</p>

Înregistrare EQC


Informații electrizante în avans despre modelul EQC.

Înregistrare EQC


Informații electrizante în avans despre modelul EQC.

Imaginea prezintă habitaclul modelului Mercedes-Benz EQC.

Este așteptat cu maxim de curiozitate: noul model EQC. Și în timp ce primul SUV electric de la Mercedes-Benz își dovedește puterea pentru moment numai pe circuitul de teste, noi vă furnizăm cu plăcere informații despre el mai devreme. Fiți printre primii care faceți cunoștință cu modelul EQC și deveniți parte a lumii electrizante EQ. Cum, aflați în continuare.

Știri despre EQC în avans.

Înregistrându-vă veți primi în mod regulat știri exclusive legate de EQC - și asta înaintea tuturor. Lăsați-vă inspirați, bucurați-vă de perspective electrizante și faceți schimb de impresii cu noi.

EQC 400 4MATIC: Consum de curent în kWh/100 km (combinat): 22,2, emisii de CO2 în g/km (combinat): 0. Date preliminare.[1]

Înregistrare model EQC.


Înregistrare model EQC.

Vei primi noutăți electrizante cu privire la modelul EQC, pentru a deveni EQ Ready.

Înregistrare model EQC.


Înregistrare model EQC.

Vei primi noutăți electrizante cu privire la modelul EQC, pentru a deveni EQ Ready.

Întrebări & răspunsuri


Întrebări & răspunsuri

Întrebări & răspunsuri


Întrebări & răspunsuri

  • Ce este un Mercedes me ID?

   Ce este un Mercedes me ID?

   Cu un Mercedes me ID aveți acces în universul Mercedes-Benz. Prin intermediul Portalului Mercedes me reunim pentru dumneavoastră servicii, produse și oferte de lifestyle inovatoare de la Mercedes-Benz, Daimler și partenerii noștri, oferte care trec dincolo de limitele produsului „autovehicul“. După înregistrare veți avea acces la subiecte personalizate și relevante pentru dumneavoastră – și, desigur, ulterior și la autovehiculul dumneavoastră.

  • Când va deveni activă înregistrarea mea?

   Când va deveni activă înregistrarea mea?

   Înregistrarea dumneavoastră va deveni activă imediat ce ați încheiat cu succes procesul de înregistrare.

  • Cum îmi pot modifica ulterior datele personale?

   Cum îmi pot modifica ulterior datele personale?

   În zona dumneavoastră de autentificare aveți în orice moment posibilitatea de a vă modifica datele personale indicate. Pentru aceasta, nu trebuie decât să vă autentificați cu datele dumneavoastră de acces. Accesați informațiile dumneavoastră personale și modificați-vă datele în mod corespunzător.

  • Ce procedură de securitate se utilizează la transmiterea datelor mele către Mercedes-Benz?

   Ce procedură de securitate se utilizează la transmiterea datelor mele către Mercedes-Benz?

   Toate procesele în cadrul cărora sunt introduse date personale prin intermediul unui formular și transmise către Mercedes-Benz sunt securizate. Criptarea datelor dumneavoastră se realizează cu procedura SSL(Secure Socket Locket-Protokoll), standardul mondial pentru transferul de date între expeditor și destinatar.
   În plus: procedura criptată SSL este indicată printr-un lacăt închis în stânga în bara de navigare a browserului.

  EQC 400 4MATIC: Consum de energie în kWh/km (combinat): 22.4 - 25, emisii de CO2 în g/km (combinat): 0. Date preliminare.<p>Valorile comunicate au fost stabilite conform procedurilor de măsurare impuse. Consumul de curent și autonomia au fost determinate pe baza Regulamentului (EC) nr. 2017/1151. Consumul de curent și autonomia depind de configurația autovehiculului.</p>