Imaginea prezintă interiorul modelului EQA de la Mercedes-EQ cu linia de echipare Electric Art cu accente cromatice moderne, roz-auriu, prezente atât în tapițerie, cât și la duzele de ventilație.
Imaginea prezintă cockpit-ul modelului EQA de la Mercedes-EQ cu volan sport multifuncțional din piele Nappa cu design în 3 spițe.
Imaginea prezintă scaunele modelului EQA de la Mercedes-EQ cu linia de echipare Electric Art, cu tapițerie din imitație de piele ARTICO și material textil Cupertino bicolor, roz-auriu și gri titan pearl.

Linia de echipare Electric Art: interior.

Prin linia de echipare Electric Art, modelul EQA se definește clar ca autovehicul electric la interior.

Linia de echipare Electric Art: interior.

Prin linia de echipare Electric Art, modelul EQA se definește clar ca autovehicul electric la interior.

Cu linia de echipare Electric Art percepi mobilitatea electrică prin fiecare fibră a habitaclului. Accentele cromatice moderne roz-auriu decorează atât tapițeria din imitație de piele ARTICO, cât și duzele de ventilație. De asemenea, definitoriu pentru progresul tehnologic este elementul decorativ iluminat din spate. Roți speciale din aliaj ușor de 45,7 cm (18 inch) cu design în 5 spițe transmit această valoare la exterior.

Din pasiune pentru detalii.

Cheie autovehicul în crom și roz-auriu.

Imaginea prezintă două chei ale autovehiculului pentru modelul EQA de la Mercedes-EQ cu linia de echipare Electric Art: una de culoare neagră cu ramă ornamentală din crom, una de culoare neagră cu ramă ornamentală roz-auriu.

Design elegant: cheile autovehiculului pentru linia de echipare Electric Art și pentru varianta Edition 1.

Din pasiune pentru detalii.

Cheie autovehicul în crom și roz-auriu.

Adevărata măreție se recunoaște în micile detalii. Experiența unică a designului modelului EQA cu linia de echipare Electric Art se extinde până la cheile exclusiviste ale autovehiculului: una de culoare neagră cu ramă ornamentală din crom și una de culoare neagră cu ramă ornamentală roz-auriu.

Alte componente:

  • Volan multifuncțional sport îmbrăcat în piele Nappa cu design în 3 spițe, aplatizat în partea inferioară, cu perforații în zona de prindere și butoane Touch Control

  • Praguri de acces cu inscripție „EQA” iluminată de culoare albastră