• PRE-SAFE® PLUS

  PRE-SAFE® PLUS

  PRE-SAFE® PLUS

  Acest sistem PRE-SAFE® extins poate declanșa măsuri preventive pentru protecția pasagerilor în cazul unui impact iminent al hayonului cu autovehiculul staționat. Aceste măsuri includ avertizarea traficului din spate sau frânarea fermă a autovehiculului.

 • Asistență activă la frânare cu funcție de asistență în intersecție

  Asistență activă la frânare cu funcție de asistență în intersecție

  Imaginea ilustrează funcționarea asistentului activ la frânare cu funcție de asistență în intersecție pentru Clasa E Limuzină.
  Vizualizare din nou

  Asistență activă la frânare cu funcție de asistență în intersecție

  În cazul detectării unui pericol de accident, sistemul poate avertiza, poate asista frânările de urgență și, dacă este necesar, poate frâna automat. Acesta detectează autovehiculele lente, oprite și în staționare, respectiv în traficul transversal din intersecții, autovehiculele de la capătul unui ambuteiaj și pietonii din zona de risc.

  Disponibil numai ca parte componentă a pachetului de asistență la rulare sau a pachetului Plus de asistență la rulare.

 • Pachet de monitorizare a benzii de rulare

  Pachet de monitorizare a benzii de rulare

  Imaginea ilustrează o funcție a pachetului de monitorizare bandă de rulare pentru Clasa E Limuzină care, datorită asistentului pentru unghiul mort integrat, poate avertiza cu privire la autovehiculele aflate în unghiul mort.

  Pachet de monitorizare a benzii de rulare

  Asistența pentru unghiul mort și asistența activă pentru menținerea benzii de rulare pot avertiza șoferul optic și acustic cu privire la autovehiculele aflate în unghiul mort și pot atrage atenția asupra ieșirii neintenționate de pe banda de rulare. Asistența activă pentru menținerea benzii de rulare poate ajuta la evitarea coliziunilor prin intervenții de frânare.

 • Asistență pentru semne de circulație

  Asistență pentru semne de circulație

  Imaginea ilustrează funcționarea asistenței pentru semne de circulație, care poate detecta și afișa restricțiile de viteză.

  Asistență pentru semne de circulație

  Sistemul este capabil să detecteze limitele de viteză, sensurile interzise și interdicțiile de depășire, momentul în care acestea nu mai sunt valabile și poate afișa informațiile corespunzătoare. În cazul intrării nepermise pe contrasens, dacă strada este semnalizată corespunzător, se va declanșa o avertizare vizuală și acustică.

  Disponibil numai în combinație cu COMAND Online.

  Asistența pentru semne de circulație și anumite funcții individuale nu sunt disponibile în toate țările. Avertizarea optică și acustică la accesul interzis pe o stradă semnalizată ca atare este disponibilă deocamdată numai în Germania.

 • PRE-SAFE® Impuls Side

  PRE-SAFE® Impuls Side

  Imaginea prezintă două autovehicule deplasându-se în sens opus într-o intersecție.
  Vizualizare din nou

  PRE-SAFE® Impuls Side

  PRE-SAFE® Impulse Side extinde conceptul de protecție pasivă prin pregătirea șoferului și a însoțitorului pentru un impact lateral. Coliziuni laterale iminente din partea altor participanți în trafic pot fi sesizate prin intermediul sistemului extins de senzori. În consecință se produce o deplasare a poziției pasagerilor prin intermediul elementelor active ale scaunelor. Acest fapt poate reduce riscul de accidentare.

  Este disponibil doar ca parte componentă a pachetului Plus de asistență la rulare.

 • Sistem PRE-SAFE®

  Sistem PRE-SAFE®

  Sistem PRE-SAFE®

  Sistemul poate anticipa situațiile de rulare critice și poate implementa măsuri preventive pentru protecția călătorilor, în cazul unui accident iminent. Din gama de funcții fac parte tensionările reversibile ale centurilor de siguranță cât și alte măsuri, printre care de curând se numără și PRE-SAFE® Sound.

 • Asistentul activ pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC

  Asistentul activ pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC

  Asistentul activ pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC

  Asistență activă pentru păstrarea distanței între autovehicule DISTRONIC degrevează șoferul pe distanțe lungi și în traficul tip Stop-and-go. Distanța dorită și viteza pot fi reglate simplu și confortabil prin intermediul volanului multifuncțional.